Eşim benle ilişkiye girmeyip kendi kendini tatmin ediyor

Ajjajajja Aynen he kadinlarin Etinden sutunden yararlaniyorlar da hamile kalinca ne oluyor bu gerizekalilara
Farkindamisin hep biz kadinlar kosuyoruz hamileyken veya dogumdan sonra yok bebekten korkuyorum yok anne oldun
Eh cocuk olmus is bitmisse o zaman o sende duran seye de ihtiyac yok yani beyne bak
Jajajjajaja ben niye bu kadar sinirlendimki
Gaza getirdin beni cemosum
Kadınlar daha fazla etinden sütünden yararlanıyor valla.baksanıza adamlar bıkıyor kadınlar bıkmıyor.tek taraflı konuşmayalım.belli ki kadınlar daha meraklı bu işlere.haa haklı olmasına haklısın.

Kadınlar daha fazla etinden sütünden yararlanıyor valla.baksanıza adamlar bıkıyor kadınlar bıkmıyor.tek taraflı konuşmayalım.belli ki kadınlar daha meraklı bu işlere.haa haklı olmasına haklısın.
Yaradılış itibariyle herkesin libidosu farklı, kadınlar daha fazla yararlanıyor diye bir şey yok. Siz yemek yemeyi daha çok seversiniz başkası sevişmeyi. Dengine düşen şanslıdır. Dengine düşmeyen ve çözemeyen de ya mutsuz olur ya da mutlu olacağı yeri arar. Evleniyorsak her şekilde birbirimizden yararlanmak için, hayat arkadaşı olmak, dost olmak, yatak partneri olmak... Bunların hepsi özünde yararlanmadır. Karşı taraf sayesinde ihtiyaçlarını karşılarsın, bunlar yoksa evliliğin de anlamı yok

erkekler daha cok ama bazi erkekler cok ezik buzuk ya
Nisanli sevgiliyken beraber olmak icin deliriyorlar evlenince bir naz niyaz kadinlarla olmayip baskasini dusunup mast felan yapan birsuru eh Gerizekali madem canin istedi hali hazirda karin var Sonra iste kadin artik cani istedigi icin degil de niye boyle yapti diye dusundugu icin adamlarin ustune dusuyor aslinda

Sigortayı kapat, modemi kapat, ya da anlaşma yap, bebekler doğana kadar seninla aynı anda yatağa girmek istiyorum, onlar doğunca çok özleyeceğiz birbirimizi, gel başbaşa olmanın keyfini çıkaralım d
Modemle felan bisey olmaz cunki elinde uc telefonla oynuyor birinin sarji bitsin digerine son soyledigin cok mantikli he zemheri bunu bir deneyim 🥲♥️Yada kalkip teli kafasinda kirim

Masturbasyon ile boşalmayı alışkanlık haline getirmişse, bunun kesinlikle seninle alakası yok ama normal ilişkiden keyif almıyor olabilir.

X