Eşim benimle birlikte olmuyor

Her defasında gidelim ama birlikte gidelim diyor sanırım çekiniyor ama bir çabası olmuyor. Bende artık uğraşmıyorum ama zoruma gidiyor yani sanki beni istemiyormuş gibi geliyor. Konuşmayı denedim ama her defasında konuşunca üzülüyor bende üstüne aşırı gitmiyorum. geçenlerde bir badem fıstık kayseri sucuğu vs aldım ama yine bişi yok . Korkuyorum cinsel gücü artıracak ilaçlar bide ters tepki yapar tehlikeli olurmu bilmiyorum kalbe falan zarar vermesin
Eczaneden al cnm internetten değil onlar verir internetteki ilaçlar sahte yani eczaneye güven son sorunu var adamın siz bir çaba gösterdiniz mi onu etkilemek için vs

Canım 4 yıl nedir bu ne kabus gibi...
Daha neyi bekliyorsunuz doktora gitmek için adam kendi de gidelim demiş.
Koşun.

Sertleşme bozukluğu vardır. Utancından hep başarısız olacağından sana karşı. o yüzden ilişki istemiyordur.doktora gitmek için ne bekliyorsunuz ki

Çok nadir de olsa birlikte olmuşsunuz.
Birliktelik başarılı mı?
Yani sonuca ulaşıyor mu?
Kusura bakmayın. Sizi tatmin edebiliyor mu diye soramıyorum bile. Üzülmenizi istemem.Kendi boşalabiliyor mu bari?☹️

Herhalde benim kadar kimse çabalamamıştır. Hergün geceliklerle vs yatıyorum. cilveler yapıyorum ama mutlu son yok:KK43:
Artık bişey diyemiyorum ciddi sorun var yani gidin bı hastahneye gitmezsede Boşanın hergun insanın hayatını cehenneme çevirmeye hakkı yok keza kendi hayatıi da

Çok nadir de olsa birlikte olmuşsunuz.
Birliktelik başarılı mı?
Yani sonuca ulaşıyor mu?
Kusura bakmayın. Sizi tatmin edebiliyor mu diye soramıyorum bile. Üzülmenizi istemem.Kendi boşalabiliyor mu bari?☹
evet birlikte olduğumuzda başarılı . Sonuca da ulaşıyor. Ama bazen düşünüyorum sadece ben bu kadar baskı yaptığım için zorunlu hissettiğinden dolayı mı birlikte oluyor onu kestiremiyorum:( Tabiki hormonlar yani sonuçta ben istiyorum ama hep böyle bir sonuç olunca üzülmemek adına bazen bende boşver diyip geçiyorum:(

Artık bişey diyemiyorum ciddi sorun var yani gidin bı hastahneye gitmezsede Boşanın hergun insanın hayatını cehenneme çevirmeye hakkı yok keza kendi hayatıi da
Bende boşanmayı düşündüm. ama oda seviyor beni biliyorum bende çok seviyorum her defasında düzelir diye beklemekten sanırım benimde boşa giden yıllarım oldu onunda:( hep diyorum eğer boşanırsam senden bu sebepten dolayı diye çok seviyorum söz düzelcem diyor ama :(

Bu hiç normal değil.Seviyorum diye normal karşılamayın. Beklentinizi düşürmeyin.Ortada çok büyük bir sorun,bir eksiklik var.Bunu size yaşatmaya hakkı yok. Ya tedavi ol. Ya da boşanırım deyin. Ciddiyetinizi anlamasını sağlayın. Umarım sizi kaybetmeyi göze almaz.Problemi için çabalar.

Bu hiç normal değil.Seviyorum diye normal karşılamayın. Beklentinizi düşürmeyin.Ortada çok büyük bir sorun,bir eksiklik var.Bunu size yaşatmaya hakkı yok. Ya tedavi ol. Ya da boşanırım deyin. Ciddiyetinizi anlamasını sağlayın. Umarım sizi kaybetmeyi göze almaz.Problemi için çabalar.
inşallah yani umarım düzelir yoksa bu şekilde ne kadar daha sürer bilmiyorum

Bende boşanmayı düşündüm. ama oda seviyor beni biliyorum bende çok seviyorum her defasında düzelir diye beklemekten sanırım benimde boşa giden yıllarım oldu onunda:KK43: hep diyorum eğer boşanırsam senden bu sebepten dolayı diye çok seviyorum söz düzelcem diyor ama :KK43:
Yani giden yıllarınızdan olmuş Baska bişey değil yani boşansan bir türlü boşanmasan bir türlü busefer adam intihar ederde vicdan azabı ile kalırsın

Yani giden yıllarınızdan olmuş Baska bişey değil yani boşansan bir türlü boşanmasan bir türlü busefer adam intihar ederde vicdan azabı ile kalırsın
aynen tek düşüncem bu valla ya destek olayım istiyorum ama önce bir çaba görürsün dersinki bu adam da istek var çaba var yardımcı ol üstüne gitme ama :( ya ben göremiyorum çabasını yada daha acısı çabalamıyor

aynen tek düşüncem bu valla ya destek olayım istiyorum ama önce bir çaba görürsün dersinki bu adam da istek var çaba var yardımcı ol üstüne gitme ama :KK43: ya ben göremiyorum çabasını yada daha acısı çabalamıyor
Evde soğuk birimi film izlermisiniz güzel yemek sofrası kurulurmu dışarı çıkmisiniz nebiliyim sosyal aktiviteniz nasıl yatmadan önce seni seviyorum diyerek sarılıp oylemi uyursunuz

Evde soğuk birimi film izlermisiniz güzel yemek sofrası kurulurmu dışarı çıkmisiniz nebiliyim sosyal aktiviteniz nasıl yatmadan önce seni seviyorum diyerek sarılıp oylemi uyursunuz
yok hiç soğuk değil şakalaşırız sürekli sadece romantik biri değil hiç sevmez öyle romantizm falan. dışarı çıkar yemek yeriz sürekli . Sürekli birbirimizi sevdiğimizi söyleriz. Sarılmayı sevmez uyurken sarılıp yatmayız ama birbirimizi öperek uyuruz genelde.

Back