Eşim beni sevmiyormuş artık ayrılmak istiyor !! :(((

Senin koca balataları sıyırmış

Yaptigi sey asla onaylanacak bi durum degil.sizin anlattiginizdan sanko daha once hic sorun yokmus ama bi gecede olmus gibi bi izlenim hissettim.bence sizin eksik anlattiginiz seyler var oncesindende adam aynidir simdi dozu arttirmistir

Gerçekten yaşadıklarınız çok üzücü fakat kızmayın ama sizde de sorun var. Arkadaşım siz bunları yaşayıp, bu sözleri işitip dayak yiyip hala nasıl ne yapabilirim diye adama yapışıyorsunuz. Bu normal değil ki? Siz kendinize değer vermiyorsunuz ki o adam size değer versin.
Daha hala düzeltmeye çalışan sizsiniz bu nasıl bir ruh hali Allah aşkına Bi kendinize gelin. Adam kovuyor, istemiyorum diyor biraz Allah rızası için gurur meselesi falan yapın bunu. Boşanın diyeceğim ama pek sanmıyorum. Gerçekten üzülüyorum ne için bu çaba arkadaşım?

Beş defa çocuk aldıran adamda babacan bir tavır görüp altıncıyı da aldırmaya çalışsın diye hamile kalmak mı? Allah yardımcısı olsun o bebenin.

Eşinin ciddi psikolojik sorunlar var belliki,, birde hamilemisin ?

Ah canım ya çok dengesiz bu adam. Neden şans istiyorsun ki. Defolup kendi gitsin ayrıca. Kendi gelip ayaklarına kapanmazsa asla asla adım atma. Hatta kapansa da süründür. 3,5 aylık evlilik ve hamile misin?

Duanız kabul oldu ama değişen bir şey yok. Olan bebeye oluyor.
Evlat sevgisiyle hastalıklı bi sevgiyi nasıl karşılaştırınız anlamında yazmışım. Yazmışım diyorum çünkü siteye bile girmiyorum artık tevafuk gördüm mesajınızı.
Olan bebeye oluyor, ben size beddua ettim çünkü....
Siz önce kendinize yaptığınızı bi düşünün sonra bebenize. Koşulsuz sevgi sadece doğurduğuna yaparsın oda içgüdüseldir senin organındır tabiri caizse bebeğin. Elin sümüklü adamı neyin peki?

aylardır siteye girmiyorum neredeyse kendi sorunlarım bana yetiyor çünkü Hala bu konu hatta bir de bebek çabalarınıza hayran kaldım.

Sana or..pu diyen bir adamla yatağa girmek de ne bileyim...Sevişirken adamın aklından geçenleri hiç düşündün mü?

Şimdi de bu adamın sabahtan akşama kadar yatan, ilişkinin olmadığı hamileliğinizde sizi “anne” olarak görmesini mi bekliyorsunuz?

Yani şiddet uygulamış o.. demiş resmen, gel konuşalım diyosun. Üfff bişey diyemiycem. Ezdirmeye devam edeceksin heralde kendini

Aslında böyle şeylere inanmazdım. Burda da yasak biliyorum ama anlattığınız ruh hali eski evliliğimde yaşadıklarıma o kadar benziyor ki. Bir anda deli aşık olan adam şeytana dönüştürdü. Ne yapsam yaranamazdım. Nerde hata yaptığımı da bulamazdım. Bazen liste yap yaz istediklerini söz yapacağım ben sana ulaşamıyorum derdim. Çok çabaladım. Ruh hali seninkine benziyordu. Boşandık. İyi li de bitmiş şu an çok daha mutlu bir hayatım var Allaha şükür ama şunu hatırlıyorum. Biz boşandığımızda bir gün benim kendisine büyü yaptıpımı ima etti. Oysa ben fal bile baktırmak. Bunu bildiği için yakıştıramamış. Ben evi bırakıp gitmiştim. Ben gidince evde orda Burda bulduğu şeylerden bahsetti. Oysa ben yapmamıştım. Ama biri yapmış. Hem de bir sürüydü

Üzerinde durmadım. Çok yorulmuşum o evlilikte ve üzerine üniversite bitirip atandım. Bunlara odaklanmıştım. Ama sizin eşiniz hakkında anlattıklarınıza o kadar benziyor ki. Ve benim aklıma bile gelmezdi. Bazı geceler sebepsiz korkardım o evde ama psikolojik demiştim hep. Adam bana evde oraya buraya sıkıştırılmış bulduklarından bahsedince şaşırmıştım. Öyle aklıma geldi. Size de bahsetmek istedim

Ne yaptığın belli dayak yeyip hiç dayak yiyen siz degilmissiniz gibi --hadi aşkım benim gel konuşalım bitanem çiçeğim ömrüm demişsiniz adeta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…