Eşim beni sevmiyormuş artık ayrılmak istiyor !! :(((

acaba sizin bilmediğiniz bir rahatsızlığı falan mi vardı. mesela beyninin yarısını aldırmak gibi, ne bileyim doğum esnasında kafasını sağa sola çarpmak gibi, yada bulguru fazla mı kaçırdı acaba?
noluyor sana at kafası cin mi şey etti seni diyemediniz mi?

su yazdıklarınızdan kaç tanesi normal de hatayı hala kendinizde arıyorsunuz Allah aşkına???
suçsuz olup bunca hakaretin, şiddetin üzerine gidip hala seni seviyorum bana bir şans ver demeniz ağzımı köpürttü. bu kadar mı degersizsiniz pessssssss

Neden bu kadar gurursuzsun adam sana neler demıs neler yapmıs hala seviyorum sans ver bılmem nee sen oyle yaparsan tabı bu sekılde davranır eskıdenmıs canım o ıyı ınsan arayanlar sımdıkılere sıcan yaranıyor sen ustune gıttıkce o senden soguyor. Soyle yuz vermeyen sevgı gostermeyen edepsız bı kadın olsaydın pesınde dolanırdı. Cok yanlıs yapmıssın bence artık tek kelıme etmeden gıt davayı ac bosan hıcte muhattap olma. Sende bı anne kuzususun sende ınsansın baskaları ıcın kendını yok sayma gıderse gıder bıterse bıter kafasında ol kendını kımseye mahkum gorme baslarım sevgısıne sevgı bırgun gelır bırgun gıder de sendekı bu nasıl sevgı anlamadım bence bagımlılık takıntılısın bana o.... Dıyecek adamı varya hele bıde vuracak nefretımı bıle vermem sen hala sevgı dıyorsun

Bak benim evliliğimde daha 2 ayda aynı şekilde tavır hareket ve hakaretlerle karşılaştım . 2 aylık evliliğimde yaşadığım sorunsalı zamanla geçer zamanla düzelir diye düşünerek 2.5yil boyunca çektim hep mücadele verdim. 2.5 yıl sonra ne mi oldu ? Tamamen aynı hatta dahada fazla iğrenç ve dahada fazla itici bir hal almaya başladı ve boşandık. Konularimi takip edenler ne kadar iğrenç bir adamla yaşamaya çalıştığımı bilir. Giden benim 2.5 yılıma oldu. Şimdi düşünüyorum da 2 aylıkken bosansaymisim neden beklemisim. Huylu huyundan vazgeçmiyor malesef. Allah yardımcınız olsun.

İyiliğiniz için yazdıklarıma saçma sapan bir cevap vermişsiniz. Sizi üçüncü sayfa haberlerinden birinde görmek istemediğim için aklınızı başınıza getirmeye çalıştım. Anne sevgisiyle bu anlamsız ve tehlikeli saplantıyı aynı kefeye koyuyorsunuz.

İstediğinizi yapın ve kimseden tavsiye de istemeyin. Çünkü kimseyi dinlemiyorsunuz. İnsanın kendine yaptığı kötülüğü bir ordu üstüne gelse yapamaz.

Benden özür diledi yaptıklarından ve söylediklerinden dolayı. ve ben sinirlenince böyle bir insan oluyorum benim etrafımda olma. bir daha olmaması için elimden geleni yapacağım dedi. dediğim gibi seviyorum ama korkuyorum da bilmiyorum gerçekten. sadece aklımda şu var. yine böyle bir durumla karşılaşırsam gideceğim o evden. buna inanabilirsiniz gerçekten ben sadece hem kendime hem ona son bir şans tanıdım. eğer gitseydim o evden hemen, keşkelerim olacağını düşündüm.

Bizi inandırmanıza gerek yok ki ..
Keşkerinizle mutluluklar..

Kızlaarrr girmeyin yahu Karı-Koca arasına

Benim size tavsiyem bir beyin MR’ı çektirmeniz baksın dR’lar. beyinizin lobloları yerinde mi sağ sağlim mi beyin hz.lerinin keyfi yerinde mi ???

İyi günler Dilerim..

Bu adam olmayan adamı baba yapmak zorunda mıydın?
Yine dayak ye, küfür işit. Sado mazo takıl. Bebeğin suçu neydi?

Ay konuyu niye hortlattınız ya kadın kocasını affetti ayrılmam dedi taaaa şubatta

Hayretler içinde okudum yazdıklarını kusura bakma kardeşim ama acınası haldesin. Nasıl sana vuran seni sevmediğini söyleyip sana hakaret eden birine gidip seni seviyorum dersin. Kızlar kendinize gelin. Sen resmen adama haklısın ben orsp.Uyum demişsin bu ne gurursuzluk. Sen kendine değer vermiyorsun ki adam sana neden değer versin. Ben mi yanlışım siz mi doğrusunuz bilemedim ama bana değil vurmak. E5 dekilerle kıyaslayıp ilk orsp. U dediği gün onu terkederdim. Bunu aklı başında olan gururlu kadınlar hazmedemez çok şaşırdım.

Hayırlı olsun böyle evlilikte psikolojisi bozuk bir çocuk yetişecek sonra biizm çocuklarımızın karşısına çıkacak. Hadi kendinize zulüm ediyorsunuz da bile isteye gebe kalmakta ne bileyim

Senin bu konuna neler neler yazılır ama yazmiycam çünkü kaçtır bu adamin davranışları böyle diye yaziyorsun üzerine kedinden taviz veriyorsun üzerine halada ona yalvarıp birakmiyorsun burdanda anlıyorum ki kendine saygın yok o yüzden içinden ne geçiyorsa onu yap

Nasıl bir insan bunları yapan bir adamla isteyerek evliliğe devam eder ya.
Hadi devam ediyorsun niye çocuk yapıyorsun senin saçmalığının ceremesini o masum çekmek zorunda mı!
Acilen psikoloğa gidin!

Sen ona sanki sen sucluymussun gibi davranirsan oda sana öyle davranır tabiki birak git annenin yanında dur bir süre baktın olmuyor ben boşanma davası açmayı düşünüyorum de bakalım ne yapacak bu kadar çabuk değişmis olması anormal bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…