Eşim beni sevmiyormuş artık ayrılmak istiyor !! :(((

Artık rahat rahat fahiselerine gidemiyor demekki dertlenmis baya. Bu kafayla da bosanmazsiniz çocuğunuz güçlü biri olur umarım iki anormal ebeveynden akıl sağlığını yitirmeden kolayca kurtulup hayatını kurabilmesi dilegiyle

Bu kadar olay yaşadıktan sonra gidip bide bu adamdan çocuk mu yaptın? Bile bile lades demişsin.

Beş sene iyi birdenbire değişti ise benim aklıma gelen şeyler şunlar. Ya bu adamın kendi eksiği vardır seni kendisinden ayırmak için bunları bilerek yapıyordur ki kendi üzerinden sorumluluğu atsın suçu sana yiksin, ya hakkında bir iftira duymuştur.... ya da yani en sonuncusu sen bunu tanımamışsın.
Ne yapmam konusuna da gelince bence bur daha sakın onunla aynı eve girmeyin. O normal değil. Normal olduğunu anlayana kadar sakın bir daha aynı eve girmeyin. Bunu demek kolay değil biliyorum ama bu durumda sizin can riskiniz var. Bir psikoloğa gitmeden kendini toparlamadsn gitmeyin onunla aynı eve

Valla üzülme ama böyle adamın sevgisi pek lazım değil birde resmen yalvarmışsın. Bu kadar mı değersizsin bu kadar canını hiçe sayıyorsun bir insan kendine daha büyük kötülük yapamazdı heralde.
Hoş boş yazıyorum çocuk bile yapmışsın ama inşallah sonun kötü bitmez Allah seni ve bebeğini korusun

Seni öldürmeden ayril lutfen yasadigim yerde serefsizin biri karisini cocuklarinin gozunun onunde 6. Kattan atti daha oncede cok siddet gormus kadin en sonunda öldurmus pislik gir bosan kendini kurtardigin icin de sukret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…