Cok farkli bi bakis acisi olmus teşekkürler. Bu isaretledigim yer dogru ama iste söylediğim gibi en küçük birsede degisiyor. Cok elestiriyor kiziyor ben de artik kaldiramayip laf soyleyince surat asiyor eskisi gibi ayri yatmasa da. Bunlari da yapınca yine sevmediğini düşündürüyor. Bi de üstüne bu geldi. Ama konusunca dediginiz gibi sakince konusacagim. Bağırıp cagirmadim cok uc durumlar dışında hic. Hep sakin kalmaya çalıştım. ben de onun gibi olsam bu konuda coktan ayrilirdik heralde. Iyi geldi bu yorum
Sizi kaybetmeyeceğini bildiği için o tavırlar. Ha birde karakterinde varsa pekişiyor..
Bazı kişiler eleştirisel bir yapıya sahip oluyor.
Karşıdakini de hep yanında hissedince bu kaprislerini artarak sunuyor maalesef.
Evet kesinlikle sakin konuşun. Kendinizden emin ve net.. Bunun sizin canınızı yaktığını ve bu şüphenin devamında gözünüzü dahi kırpmadan bu evliliği bitirebileceğinizi anlatın.
İstediği kadar bağırsın , siz yine net ve kısa kısa konuşursunuz.
Böyle yaparsanız onu biraz silkelemiş olursunuz.
Alın elinize kahvenizi ya da melisa çayınızı açın içinizi. :)
Aldatılmadınız. Şiddet , hakaret v.s gibi üzücü olaylar yaşayıp geri dönüşü olmayan bir yola da girmiş değilsiniz.
Şuan evlisiniz ve sadece kafanızda , " acaba eskiye mi takılı kaldı " düşüncesi var.
Bu hal olmayacak bir mesele değil.
Şuan itibariyle herşey sizde bitiyor.. Sizi sevdiğini düşünüyorum ben.. Sadece biraz silkelenmesi gerekiyor eşinizin.
Sakin davranın ki sonucu ne olursa olsun pişman olmayın.. Ayrılıkta olsa sonu bu fevrilikten dolayı olmasın.
Sevmediğine kesin kanaat getirirseniz ayrılmak kolay olur. O 1500 km.lik yol 15 metre olur. Gitmekte kolay olur.
Size zor gelen şuan için emin olmayışınız.. Bu da demek oluyor ki sizin aslında başka sıkıntınız yok..
İnşaallah netleşir ve sizde rahat olursunuz artık.
Şüphe kırıcıdır.
Edit : Aradan iki yıl geçmiş bir konuşmayı ben olsam açmazdım. Hayatımıza renk katacak birşeyler yapardım. Biraz zamana bırakırdım. Sonrasında düşünürdüm konuşmayı.
İlla konuşmak istiyorum dediğiniz için bu yorumu yaptım.