Eşim beni sevmediğini söyledi

g..üne sıkı gelmistir belkide aile geçindirmek iste hep boyle olan cocuklara oluyo 😞verisin cocuklarin bakim parasi olsun masraflari olsun sizinde oyle sonrada defolsun gitsin
Ağar geldi sorumluluk ona bence masraflarımı karsılasın gitsin kal diyen yok ona

Aslında bana destek çıkarsa boşandıktan sonra yaparım hazmetme konusuna gelince hiç bi kadın bunu hazmedemez ve gurursuz değildir aynı evi paylaşmak istemiyorum yapamam
Evden gitsin çocukların düzeni bozulmasın. Siz 4 kişi bir yere sıkmaktan zorlanırsınız ama o tek başına başının çaresine bakabilir.
3 çocuk ve kendiniz için nafakanızı alıp boşayın.

senı aldatıyor da zemın mı hazırlıyor? baskasına gıtmedım cocuklarımız var mı dıyor? dovuyormus da. kacıncı cocuktan sonra dovdu? ne zaman kafana dank edıyor sevılmedıgın ? soyleyınce mı? kocan haysiyetsiz. seref hıc ugramamıs. sen de akıl yok gormuyorsun sevmedıgını zıra
Pardon da bizde saldım çayıra mevlam kayıra demedik bizde korunduk ne kadar kabasınız ya büyük konuşmayın basınıza gelir
neyle korundunuz tam olarak? 3 cocuk sonucta. ve belgelencek kadar bı dayaktan bahsedıyorsun..

senı aldatıyor da zemın mı hazırlıyor? baskasına gıtmedım cocuklarımız var mı dıyor? dovuyormus da. kacıncı cocuktan sonra dovdu? ne zaman kafana dank edıyor sevılmedıgın ? soyleyınce mı? kocan haysiyetsiz. seref hıc ugramamıs. sen de akıl yok gormuyorsun sevmedıgını zıra

neyle korundunuz tam olarak? 3 cocuk sonucta. ve belgelencek kadar bı dayaktan bahsedıyorsun..
Boş konuşma bana gidicek yerim olsa imkanım olsa bir dakika durmam.

Yapsam nolucak ne değişecek
Boşanırım masrafları karşılar deme ne iş yapıyor parası olsa sen zaten harcıyor olurdun. Esnafsa zaten onlar bilir işini. Memursa max 15 alırsın nafaka. Maaşın yarısını nafaka vermezler. Ev kendinizin mi? 4. Olmasın diye uğraş. Kendini kurtarmaya çalış. Meslek edin. Min memur olman şart. Ne okudun? Dayak yiyip adamla yatma mesela

Siz 19, o 20ymis yani evlendiginizde. Siz gorucu usulu mu evlendiniz? O yasta evlenicez diye mi tutturdunuz? her iki sikta da suclu oncelikle aileleriniz. Daha hayati hic gormemis iki cocugu evlendiriyorlar. Veya siz istediyseniz de ustunuzde klasik turk ailesi baskisi oldugundan (her istediginizde cikamamak, birlikte yeterli vakti gecirememek gibi) istemissinizdir.
Kocana bi sey diyemiyorum maalesef. 28 yasinda. 30 bile degil. Genc yasta hadi evlendin onda bi sey yok ama 3 cocuk psikolojisini bozmus olabilir cok normal. Bunlar senin icin de gecerli. Sana da yazik 26 yasinda 3 cocuk annesisin. Sen dunyaya cocuk buyutmeye mi geldin?! Bi hayatiniz olmamis sizin. Evliyken de olmamis cunku daha siz cocukken kendinizi bir anda anne baba olarak bulmussunuz.
Hic calismadigin ve yaninda da 3 cocuk oldugu icin bi ise giremezsin. Aile evine donsen ailen tripleks falan bi villada yasamiyorsa orda da yapamazsin 3 cocugunla. Bu adam sana nafaka verip kirani da odemez. Ev sizin mi gerci? Ev sizinse bir ihtimal sansin olabilir. Nafakayi yettirmeye calisirsin. Ailen de para verir verebilirse. Kiraysa kocan hem kendine ev acacak hem nafaka verecek hem de kirani odeyecek hic sanmam. Maddi kulfet buyuk olur bu sekilde. Buna yanasmaz. Bilmiyorum belki zenginsinizdir. Kenarda birikimin varsa veya sana kocan hayat saglayacaksa bosanmaya hazirim de. Ama sanki bu adam benden bu kadar burada boyle yasariz, benim de disarida baska hayatim olacak beni rahat birak demek istiyor. Artik geriye donulmez ama her seyin bas sorumlusu sizi o yasta evlendiren/evlenmenize izin veren aileleriniz.

Adam size fiziksel şiddet uyguluyor ve bundan bahsetmiyorsunuz bile. Dayak yediğinizi söyleseniz farklı yorum yapardık.
Dayak yemek diyosunuz da sürekli adam bana şiddet etmiyor kaç senedir en fazla 2kere vurmuştur ki bende devam ederse eğer kanıt olarak sunarım diye aldım ama şu an öyle bişey yapmıyor söz konusu değil öyle bi durum olsa yazardım zaten

Siz 19, o 20ymis yani evlendiginizde. Siz gorucu usulu mu evlendiniz? O yasta evlenicez diye mi tutturdunuz? her iki sikta da suclu oncelikle aileleriniz. Daha hayati hic gormemis iki cocugu evlendiriyorlar. Veya siz istediyseniz de ustunuzde klasik turk ailesi baskisi oldugundan (her istediginizde cikamamak, birlikte yeterli vakti gecirememek gibi) istemissinizdir.
Kocana bi sey diyemiyorum maalesef. 28 yasinda. 30 bile degil. Genc yasta hadi evlendin onda bi sey yok ama 3 cocuk psikolojisini bozmus olabilir cok normal. Bunlar senin icin de gecerli. Sana da yazik 26 yasinda 3 cocuk annesisin. Sen dunyaya cocuk buyutmeye mi geldin?! Bi hayatiniz olmamis sizin. Evliyken de olmamis cunku daha siz cocukken kendinizi bir anda anne baba olarak bulmussunuz.
Hic calismadigin ve yaninda da 3 cocuk oldugu icin bi ise giremezsin. Aile evine donsen ailen tripleks falan bi villada yasamiyorsa orda da yapamazsin 3 cocugunla. Bu adam sana nafaka verip kirani da odemez. Ev sizin mi gerci? Ev sizinse bir ihtimal sansin olabilir. Nafakayi yettirmeye calisirsin. Ailen de para verir verebilirse. Kiraysa kocan hem kendine ev acacak hem nafaka verecek hem de kirani odeyecek hic sanmam. Maddi kulfet buyuk olur bu sekilde. Buna yanasmaz. Bilmiyorum belki zenginsinizdir. Kenarda birikimin varsa veya sana kocan hayat saglayacaksa bosanmaya hazirim de. Ama sanki bu adam benden bu kadar burada boyle yasariz, benim de disarida baska hayatim olacak beni rahat birak demek istiyor. Artik geriye donulmez ama her seyin bas sorumlusu sizi o yasta evlendiren/evlenmenize izin veren aileleriniz.
Doğru söylüyosunuz

Siz onu boşayın . 3 çocuk kaç yaşında sevmiyormuş da nie 3 çocuk yapmış 😱

3 çocuğuna bakması için sizinle aynı yatakta uyumasına gerek yok 😏alsın ceketını çıksın gitsin sizinde düzeninizi aynen devam ettirsin .
ya yaa evet
kesin ceketini alır gider
kadının evini masrafını aynen öder
kendine yeni ev açar

evet.
şunu yapacak erkek sayısı %10 filan bu ülkede.

eniştem 50+ yaşında, kuzenim senelerdir boşanmak istior. admaı 100 kere kovmuştur evden. gitmedi beyefendi. en son kuzenim borç harç para buldu da kendine ev tuttu aldı çocuklarını kendisi gitti. daha hala sen gidince ben burada ne yapıcam ben de geleyim diyordu . manyak. sesninle yaşamak isteyen sana git der mi?

bu konuda ki adam da
askerden gelmiş evlenmiş
çünkü evlenmesi gerektiğin düşündüğü bir çevrede yaşıor muhtemelen
muhtemelen de severek ederek hevesle de evlenmiştir, arkadaşları sırtını yumruklaya yumruklaya gerdeğe göndermiştir bunu
çocuk da yapmış bol bol hem de, ooo kral. erkkekk.

beyefendinin aklı daha yeni başına geliyor
daha yaş 30 değil 3 tane çocuk
aaaa kadın var evde bakması gerekiyor filan
muhtemelen bu kadın yıkayıp ütülemese giyinip çıkamaz kendi başına ama olsun.

ha ölye aklım daha yeni başıma geldi, gözüm yeni açıldı, diye bir dünya var mı yok tabii ki, geçecek bi oraları ama bu hikaye genel olarak böyle oluyor. parası 2 ev çevirmeye yetse zaten onun yiyeceği çok naneler olur...ama yeter mi. yetmez elbette ki, anca işte böyle diliyle kadına eziyet eder.

Back