- 12 Haziran 2007
- 4.523
- 784
- 363
- Konu Sahibi ELXIXF&ALPOXSX
-
bugün kendine bir iyilik yap ve o adama bas tekmeyi
elifin bir mesleği bir evi ve tutunacak dalı yokki...
bebeğe ve diğer evladına nasıl bakacak..kolay değilkiii ..
vallahiii ben şaşırdım...
seni ve bebeğini istemeyen böyle bir insana sen olsan çocuk doğururmuydun?
eşim bebeği aldırır aldırmaz mahkemeye verecekmiş...
sabah kahvaltıda şaka yapmıyorum kesinlikle ayrılacağım senden dedi...
şuan bebek için bekliyor...
Kardesım esın senın kendine olan özgüvenini tamamen kaybetmen icin elinden geleni yapıyor.Memlekette kanun var mahkemeye versin bakalım ne cıkacak onamı hak verirler sanamı ,verecegin kararlardan korkma Bebegini aldırma GÜNAH ,hesabını nasıl vereceksin bu dünyanın öteside var.Allahtan kork ve sabır et sana bir kapı acar inşallah ,sen bu durumda evde acız ama esimin kazancı ıyı dıye mahkemeye basvursan sana maas baglanır arastırdınmı hıc? Bu zamana kadar nasıl ilk bebegini büyütmüssen 2.sinide bügütürsün onların rızkını ne sen ne kocan veriyor ,rızık veren Allahtır bu gözle bak.
Ayrıca seni evden falan kovacagıda yok yazılarından bellı resmen santaj yapıyor bebegi aldırman ıcın sakın yapma,sen yeterkı kendıne olan özgüvenını kaybetme ve sabırlı ol...
bebeği isteyerek yaptı hatta ben istemiyordum açıkcası okadar istediğine karşılık herşey güzel olacak derken..yazıklar olsun...doktora götür beni param yok...ama kendine yeni bir pc aldı...yani bana yok ama kendine çok..çünki o kazanıyormuşistediği gibi harcarmış benide ilğilendirmezmiş..hesap soramazmışım...
elifin bir mesleği bir evi ve tutunacak dalı yokki...
bebeğe ve diğer evladına nasıl bakacak..kolay değilkiii ..
vallahiii ben şaşırdım...
seni ve bebeğini istemeyen böyle bir insana sen olsan çocuk doğururmuydun?
Buradaki kilit nokta o adamın çocuğunu doğurmak değil. Bir canın hayatı hakkında karar vermek.
İnsanın hiçbir becerisi yoksa bile ev temizliği yapmak var, çamaşır yıkamak, çocuk, yaşlı bakmak var. Benim ailemde, çok yakınımda bu tip işler yaparak kıt kanaat geçimini sağlamış, çocuklarını büyütmüş birileri var. Şimdi o çocuklar da ona bakıyor, bir dediğini iki etmiyorlar...
Çeşitli kurslar var, İstanbulda İsmek var mesela ilk aklıma gelen... Yeter ki niyet ve azim olsun. Biz kadınlar güçlü varlıklarız, erkekler bizler kadar dayanıklı değil. Allah bu yüzden çocuk yapabilme yetisinin zor kısmını bize vermiş. Malesef bu gücün farkında olamıyoruz her zaman, sorun bu belki de.
Asla ama asla bebeğime kıyamazdım, babası ne olursa olsun. Allah'a büyük konuşmayayım ama bir tecavüz çocuğu da alsa, Allah'ın verdiği bir cana kıyılmaz.
Onun hayatına sen son vermemelisin...
Ama o adamdan da en kısa sürede ayrılmalısın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?