Böyle adamları önceden tespit edebilecek bir sistem olmalı ki evlenmeden önce kısırlaştırılsın. Çok üzüldüm bu başlığı okuyunca. Evli değilim, bekarım, dolayısıyla kendimi bire bir olayların içinde düşünemiyorum. Yine de;
1.Çocuk bakımı büyütmesi maliyetli bir iş...
2.Baba faktörünün eksikliği de ayrı bir olumsuzluk. Belki üvey babası olur birgün ama o da nasıl davranır bilinmez şimdiden, belki çok iyi olur belki de olmaz...
3.Anne babaya karşı gelerek evlenmişsiniz, şimdi geri dönmek de gurur kırıcı biraz...Hiçbir tepki vermeseler bile...
4.Çalışma imkanınız, mesleğiniz var mı bilemiyorum ama iki çocukla tek başına ayakta durmak da kolay iş değil doğrusu...
Bunlar hep olumsuz faktörler. AMA;
Hayattaki en büyük mucizedir karnınızda büyüyen varlık. Şimdi şartları zorlayacak ek bir sorumluluk gibi görünse de aslında size hayatta en saf, en temiz şekliyle destek olacak ve sizi sevecek olan iki çocuğunuzdan biridir. Dediğim gibi, ben evli değilim ama etrafımda, yakın ailemde benzer durumlarda kalmış büyüklerim var. Onlar da zamanında belli kararlar vermiş ve uygulamışlar... İnanın ki çekilen cefa mükafatsız, edilen eza da cezasız kalmıyor.
Allah biz kullarını zaman zaman bu tip zor sınavlarla sınar. Güçlü olun, inşallah en doğru kararı verirsiniz.