önemli olan senin istediğin sen bu çocuğu istiyorsun bu belli ama istemek yeterli olmuyor, yarin ayrıldığın zaman iki çocuk olacak yanında öbür çocuğun içinde rahatsız diyorsun bilemiyorum bu kararı sen vereceksin burda hiç birimiz sana aldır deyipde akıl veremeyiz ben şahsen bunun günahına bir nebze bile katılmak istemem . Sen bu çocuğu yaparken kocan böyle değilmiydi bu adam bir aydan berimi böyle , aldıracağım dediğine göre bu çocuk bir iki aylık , niye bile bile bu çocuğu dünyaya getiriyorsunki , ha getiriyorsun gelip burdan bizden neden yardım istiyorsun bilinçli olarak sen hamile kalmıştın, eşin farklımıydı o zaman.
Eğerki eşinin senin kıymetini anlamasını istiyorsan çok gördüm birde bunu ne kadar seversen sev çocuklarını bırak ona öyle git annene babana , o mecbur seni paşa paşa istiyecek geri çağıracak , eli mahkum bir kere ne çocuklara bakabilir,. nede başka birşey yapabilir. Bırak çocukları başına anlasın o zaman anyayı konyayı , çocuk nasıl oluyormuş. Bu sözüm hepimize çocuklarımız sadece bizim değil erkeklerinde çocukları biz ne kadar anneysek onlarda baba. Bakacaklar hiç kormayın iş başa düştüğünde öyle bir bakarlarki hiçbirşy olmaz . Gerisin geri çağırırlar ellerinize ayaklarınıza kapanırlar. Çocuklar başlarındayken ne evlenebilirler ne mutlu olurlar. Çocukları size vermek istiyeceklerdir. Sizde almazsınız hayır benim durrumum müsait değil dersiniz.