- Konu Sahibi ELXIXF&ALPOXSX
-
niye aldır diye baskı yapıyor anlamadım..yaparken düşünseydi.istemiyorsa defolsun gitsin.onu taşıyacak olan sizsiniz aldırıp aldırmamakta sizin bileceğiniz bir iş.bence 1dk bile o adamın yanında kalmayın.evlat hasreti ile yanıp tutuşan milyonlarca insan var birde onları düşünün.sizin yerinizde olsam bebeğime asla kıyamazdım.
sen kolay olani seçiyorsun eşinin aklina uyuyorsun.yaparken akliniz neredeydi...şuan şükürler olsun ki 6aylik ikizlerime hamileyim..ve ben onlari 3.5yil bekledim.evlat hasreti ile yanmanin ne demek olduğunuda iyi bilirim.kolay elde ettiğiniz için söylerkende hiç zorlanmiyorsunuz.büyük ihtimalle aldiracağim diyorsunuz.bana eşim ayni şeyi yapmiş olsa ne pahasina olursa olsun bebeklerimi paşapaşa dünyaya getirir sevev sevede büyütürüm.madem eşiniz sizi sürekli kovuyordu bilinçli bir şekilde korunup hamile kalmiycaktiniz.bir cana kiyarak huzurlu bir hayatmi yaşayacaksiniz.çok sinirlendim şuan allah akil fikir versin
öncelikle hamilesiniz rabbim sağlıkla huzurla inşallah büyütmenizi nasip etsin...
çünki çocuk ayağına bağ olacak..
daha öbürünün ihtiyaçlarını karşılayamadıki bunu nkini karşılasın...
bende canımdan bir parçanın kopmasını istemiyorum ama bana edilen lafları duysaydınız eminim sizde bunun yalnış olsa bile aldırma taraftarı olurdunuz...
beni doktora götürmeyen bana para bulamayan adam tatillerde keyif çatıyor..
eve para bırakma bile gereği duymuyor...
evde açmısın tokmusun dahi sormuyorki...
daha çok şey var ama yaram kanıyor anlıyormusun...[/QKONU AÇMIŞSINIZ BEN SADECE YORUMDA BULUNDUM.HAYAT SİZİN HAYATINIZ.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN NE DİİİİİİİİMÇok üzgünüm çoook
bence bu şekilde bi bebek dünya getirmek ona haksızlıktır....eşinden boşanman sanırım daha doğru olacak..
Canım cevapları hiç okumadım ama sakın sakın devam etme.Günahı boynuna eşinin.Ama bu tarz bir insanla hele ki bir çocukla yaşaman mümkün olmaz.Bencil insan çocuğuna karşıda bencil oluyor.Şimdi diğer yazını okudum zaten bir evladında varmış.Onun babalığını zaten sınamışsın.keşke hamile kalmadan önce önlemini alsaydın.Ben olsam açık yürekliliğimle söyleyeyim bebeği aldırır , eşimden ayrılır yoluma devam ederdim.Her geçen gün bizim aleyhimize işliyor.Çalışabilir misin ayrıldığında? Cevabın evetse fazla düşünme?
bak bu isyana giriyo ALLAH sana her konuda yardımcı olacaktır ne olur birazdaALLAHın huzurunda ne cevap veririm diye düşün bu dünya 1sınav ALLAH kimseye kaldıramayacağı yükten fazlasını vermez
eşinin ailesi bu duruma ne diyor konuştunmu hiç seni seviyorlarmıKötü Kazen
bir dakka ya ben daha yeni gördüm bu yazıları ve sadece 1. sayfayı okudum ya biri beni cimdiklesin doğrumu okuduklarım ne oluyoruz yaaa
seni istemeyen birinin çocuğunu dünyaya getirirmiydiniz...siz çok isteseniz dahi...
maddi ve manevi yönden sıfırım..dayanacak kimsem yok..nasıl bakarım nasıl geçinirim 2 çocukla..
biri6 yaşında diğeri daha doğmamış..peki nasıl çalışırım..ailemin yüzüne nasıl bakarım...
lütfen benim yerime koyun kendinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?