- Konu Sahibi ELXIXF&ALPOXSX
-
eşimle aram çok kötü bayanlar...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
eşim 2 aylık bebeğimi aldırmak ve benden boşanmak istiyor..neyapacağımı şaşırdım...
eşim çok bencil bana 1 ytl nin hesabını yaparken kendi için milyar harcayan biri...
sorumsuz anlıyacağınız..hep kendini düşünen biri...
ne olur akıl verin..ne yapayım..bu sabahda tekrar bebeği aldırmaya ne zaman gideceğimi sordu..biran önce bitsin dedi herşey...senağlamasenağlama
bebeği aldırıp yoluma devam mı edeyim yoksa beni istemeyen eşime herşeye ragmen katlanayımmı?
elif sende aklım takılı kaldı lütfen bi cevap ver korkuyorum senin için çıkcam netten ama çıkamıyorum içim hiç rahat değil
eğer maddi açıdan çocuğa bakabileceksen bebeğinden hiç vaz geçme .evliliğine gelince bazen zorlayürütülen evlilikler çocuklara daha ço zarar veriyor ve sana.
Elbette bir canlıyı anne karnında sonlandırmak caiz değildir..
Ama yaşanan koşullara göre bu durumda o bebeğin dünyaya geldiğini düşünün,
Evlilik devam etse bile istemeyen bir baba ,
Evlilik bitirilse başka türlü....
Burada en doğru kararı verecek olan kişi sizsiniz..
Allah senin ve çocuğunun yardımcısı olsun....
ne maddi nede manevi gücüm yok canım...
bittim tükendim ben...
sürekli aşağılanmaktan ve kovulmaktan usandım...senağlama
Canım yaaa .Allah böylelerine (eşine) merhamet versin.
bak gene diyorum sakin karar ver ne olur
düşün gerçi bu psikolojiyle nasıl sakin düşüneceksen onu da bilmiyom
rabbine sığın dua et ne olur ben en çok bunaldığımda dayanamıyorum dediğimde öyle yapıyorum
evde pc olmadığından dolayı arkadaşın pc sinden giriyorum..kusura bakma beklettim..
şuan gözyaşım kurudu..bilmiyorum ama büyük ihtimalle aldıracağım bebeği...senağlama
ne yapıyım dayanamıyorum..bu üzüntüye bir kişiyi daha eklemek istemiyorum..yaaa ben sağlıklı düşünemiyorumki...:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?