- Konu Sahibi BirkadinBirerkekBirmelek
-
Ondan hareket görmeyince bende yaklaşamıyorum tabi ister istemez karşılıklı bir hal alıyorStres yaşıyordur.4 yıldır o stres bizde de vardı ama kimisi bu şekilde davranıyor,ilişkiden kaçarak yani...Karşılıklı olabilir mi acaba bu isteksizlik.Çünkü erkekler karşıdan birşey göremeyince çekiyorlar kendileri sanırım.
Bizde de öyle de çünkü.Eşim de senden birşey göremeyince benim de istemiyor diyordu daha dün.Ama en fazla 3 gün oluyor.10 15 gün de çok.İçine kapanıksa siz birşeyler yapın.Çocuk olunca bu kadarı da kalmayabilir eşiniz de,neden olduğunu çözseniz daha iyi olur sanki.Allah hayırlı saglıklı evlat nasip etsin inşallah sizeOndan hareket görmeyince bende yaklaşamıyorum tabi ister istemez karşılıklı bir hal alıyor
Ama zaten böyle bir insanım her zaman çok bakımlı iyi temiz giyinen bi insanım asla o geleceği saatte ev halimle açmam kapıyı mutlaka giyinir makyaj tazelerim beraber çok güzel vakit geçiririz tek sorun bu ve çok uzun sürdüğü sürekli tekrarlandığı için herhalde o anda çıktı ağzımdan bazen olur ya söylemek isteğiniz başka birşeydir ama anlamı bambaşka bi yere gider öyle oldu asla onu kırmak değildi amacımBidaha gururunu kırmayın.sizi istemese çocuk tedavisi görürmü.stres yorgunluk olabilir yani.siz hep neşeli olun mesela güzel giyinin evde siz sırnaşın siz ilk adımı atın nolucak.siz böyle güzel yaklşınca karşılıksız bırkmaz ve tekrar düzene girer diye düşünüyorum
O da sizden hareket görmeyince yaklasamiyordur. Bu zamana kadar yaklasmissa bile artık sizden bekleyebilir ki en doğal hakkiOndan hareket görmeyince bende yaklaşamıyorum tabi ister istemez karşılıklı bir hal alıyor
Bence sonuna kadar haklısınız.. Sanırım burda konuşan arkadaşlar tedavi görmenin nasıl bi süreç olduğundan biraz habersizler.. Hormon alıyoruz biz, ilaç kullanıyoruz, tüm dengemiz o hormonlar yüzünden tersyüz oluyo, ayda bilmemkaçkere o çirkin masaya yatıyoruz gerile gerile.. Nasıl bi tedavi gördüğünüzü bilmiyorum ama en hafifi (klomenli yumurta takibi) bile bu şekilde oluyo.. Ve 10-15 günde bir ilişki bir aylık periyodda 2 veya maksimum 3 ilişki demek.. Ve bu da demek oluyo ki bizim tüm yaşadıklarımız aldığımız ilaçlar çöp. Yani eşlerin psikolojisi burada açıkçası benim umrumda bile değil.. Eğer bi bebek yapcaz 2 sevişcez diye bu kadar stres oluyolarsa desin ki kardeşim ben çocuk istemiyorum bitti gitti.. Boşu boşuna da kadınları bu ağır tedavilere ağır psikolojilere sokmasınlar.. Bu kadar hassas olmasınlar bi zahmet.. Ne ağlaması yaa yetersizim diye.. Sanki bi uzvundan olmuş.. Olmasın yetersiz o zaman.. Yapıcağı şey sadece sex onu da yapamıyosa kocalıktan azlolsun olsun bitsin bence.. Psikolojiymiş.. Başlarım onun psikolojisine.. Kimbilir bu kadın neler yaşıyo diye dursun bi düşünsün. Bence burdaki herkes bi düşünsün.merhaba kızlar eşimle 3 yıllık evliyiz eşim her zaman gözümün içine bakan bi dediğimi ikilemeyen beni herşeyin üstünde tutan bir insan aslında çok şükür o kadar mutluyuz ki herkes eşime gıpta eder çok şanslısın gözünün içine bakıyor diye ama son zamanlarda cinsel yaşam konusunda bildiğiniz 45 50 yaşlarında 20 senelik evli insanlar gibi 10 15 günde bi kere birlikte olmaya başladık üstelik bebek için tedavi görüyoruz yani mümkün olduğunca sık olması lazımken bu şekilde kendisi de farketmiş ne kadar ara vermeye başladık dedi dert etme bosver leylekler getirir çocuğu sen zahmet etme dedim zoruna gitti yetersiz kalıyorum diye gözleri doldu geldi durumun düzelmesi için ne yapabilirim sizce artık ilgisini mi çekmiyorum veya tamamen çocuk olsun psikolojisiyle bi nevi görev gibi geldiği için sıkıcı olmuş olabilir mi kendi haline mi bırakıyım sürpriz mi yapıyım bilemedim fikir ve önerilerinizi bekliyorum
merhaba kızlar eşimle 3 yıllık evliyiz eşim her zaman gözümün içine bakan bi dediğimi ikilemeyen beni herşeyin üstünde tutan bir insan aslında çok şükür o kadar mutluyuz ki herkes eşime gıpta eder çok şanslısın gözünün içine bakıyor diye ama son zamanlarda cinsel yaşam konusunda bildiğiniz 45 50 yaşlarında 20 senelik evli insanlar gibi 10 15 günde bi kere birlikte olmaya başladık üstelik bebek için tedavi görüyoruz yani mümkün olduğunca sık olması lazımken bu şekilde kendisi de farketmiş ne kadar ara vermeye başladık dedi dert etme bosver leylekler getirir çocuğu sen zahmet etme dedim zoruna gitti yetersiz kalıyorum diye gözleri doldu geldi durumun düzelmesi için ne yapabilirim sizce artık ilgisini mi çekmiyorum veya tamamen çocuk olsun psikolojisiyle bi nevi görev gibi geldiği için sıkıcı olmuş olabilir mi kendi haline mi bırakıyım sürpriz mi yapıyım bilemedim fikir ve önerilerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?