• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni istemiyor mu

Bence sonuna kadar haklısınız.. Sanırım burda konuşan arkadaşlar tedavi görmenin nasıl bi süreç olduğundan biraz habersizler.. Hormon alıyoruz biz, ilaç kullanıyoruz, tüm dengemiz o hormonlar yüzünden tersyüz oluyo, ayda bilmemkaçkere o çirkin masaya yatıyoruz gerile gerile.. Nasıl bi tedavi gördüğünüzü bilmiyorum ama en hafifi (klomenli yumurta takibi) bile bu şekilde oluyo.. Ve 10-15 günde bir ilişki bir aylık periyodda 2 veya maksimum 3 ilişki demek.. Ve bu da demek oluyo ki bizim tüm yaşadıklarımız aldığımız ilaçlar çöp. Yani eşlerin psikolojisi burada açıkçası benim umrumda bile değil.. Eğer bi bebek yapcaz 2 sevişcez diye bu kadar stres oluyolarsa desin ki kardeşim ben çocuk istemiyorum bitti gitti.. Boşu boşuna da kadınları bu ağır tedavilere ağır psikolojilere sokmasınlar.. Bu kadar hassas olmasınlar bi zahmet.. Ne ağlaması yaa yetersizim diye.. Sanki bi uzvundan olmuş.. Olmasın yetersiz o zaman.. Yapıcağı şey sadece sex onu da yapamıyosa kocalıktan azlolsun olsun bitsin bence.. Psikolojiymiş.. Başlarım onun psikolojisine.. Kimbilir bu kadın neler yaşıyo diye dursun bi düşünsün. Bence burdaki herkes bi düşünsün.
Buradaki bazi insanlar tedavi olmadan çocuk sahibi oluyorlar diye sizi anlamadiklari anlamina gelmiyor. Bizimde bir mantigimiz ve vicdanimiz var en az sizin kadar bizde düsunuyoruz bu surecleri! Eşlere baski yaparak cocuk olmuyor malesef en az bayan kadar erkeginde moralini yuksek tutmasi lazim ki bir seyler yolunda gitsin. Konuyu kocaliga getirmissiniz ama isteksizliğin kocalikla hic bir alakasi yok! Ben sizin bu konuda üslubunuzu hic begenmedim. Ki bu sadece burada yorum yapanlara karsilik bir uslup. Ben evdeki kocanizla nasil bir uslup kullandiginizi tahmin bile edemiyorum çok üzgünüm insallah yakinda zamanda bu pskilojiden kurtulur ve bebek sahibi olursunuz. Allah isteyen herkese nasip etsin!

Buradaki bazi insanlar tedavi olmadan çocuk sahibi oluyorlar diye sizi anlamadiklari anlamina gelmiyor. Bizimde bir mantigimiz ve vicdanimiz var en az sizin kadar bizde düsunuyoruz bu surecleri! Eşlere baski yaparak cocuk olmuyor malesef en az bayan kadar erkeginde moralini yuksek tutmasi lazim ki bir seyler yolunda gitsin. Konuyu kocaliga getirmissiniz ama isteksizliğin kocalikla hic bir alakasi yok! Ben sizin bu konuda üslubunuzu hic begenmedim. Ki bu sadece burada yorum yapanlara karsilik bir uslup. Ben evdeki kocanizla nasil bir uslup kullandiginizi tahmin bile edemiyorum çok üzgünüm insallah yakinda zamanda bu pskilojiden kurtulur ve bebek sahibi olursunuz. Allah isteyen herkese nasip etsin!
Asıl ben burdaki uslubu beğenmediğim için bu şekilde yazdım.. Bu konu psikolojiyle ilgili değil tedavi görüyosanız bazı şeyleri yapmak zorundasınız.. Ben 2 defa tedavi gördüm tüp bebek onda böyle bi ilişki sorunu yok o yüzden eşimle şükür bi problem yaşamadım.. Ama eğer yaşasaydım en az konu sahibi kadar tepki gösterirdim.. Burada hep okuyorum erkeklerin bu psikoloji mevzusunu.. ama bu tedavi olayları onun psikolojisini beklemiyo işte ondan bahsediyorum..Herkes sorumluluğunu bilmek zorunda.. eğer hazır değilse de tedaviye başlamaması gerekli çünkü o zaman tedavi boşa gitmiş oluyo.. Siz belki olayın sürekli psikoloji boyutundasınız o yüzden sizi anlıyorum falan diyosunuz ama ben burda boşu boşuna alınan ilaçlardan fizyolojiden bahsediyorum..alınan hormonlar yaşanılan herşey boşa gitmiş oluyo ondan bahsediyorum.. Yani bu işler kimsenin keyfini beklemez.. Vücuda bünyeye olanlar olur.. Psikolojiyi hiç söylemiyorum bile çünkü ondan önce düşünülecek şeyler var.. Bi kere bu tedavi işleri sağlam psikolojilerle girilmesi gereken olaylar zaten yerinde değilse hiç adım bile atılmasın boşa kürek çekmek olur..eğer ilişki yaşayamayacak gibi bi psikolojiye sahipse başka tedavi yöntemlerine yöneltmeli eşini bi erkek tabi eğer gerçekten çocuk istiyosa.. Ya da çocuk istemiyorum desin kimsenin ne psikolojisi ne de bünyesi sağlığı bozulsun..

Tüp bebek için tedavi görüyoruz şu anda gerçekten çok zorlu bir süreç ben bütün bu aşamalara girmeden son bi şans doğal yolla olur mu acaba diye çabalıyorum köprüden önce son çıkış misali onu da çok iyi anlıyorum çünkü kendisinden kaynaklı problemler yüzünden evlat sahibi olamadık zaten bunun üzüntüsünü yaşıyo yetersizlik hissetmesi normal bunu düşünmesini engellemek istiyorum onu gerçekten çok seviyorum bebek gibi ilgilenirim onunla hergün çorbasından tatlısına çayından Çerezine meyvesine giyim kuşamına hep dikkat ederim ikinizde psikolojik anlamda yorgun oldugumuzdan belki ağzımdan o anda çıktı işte

Peki eşinize karşı siz bir şeyler yapmayı denediniz mi hiç? Yani öyle fındık yedireyim, şurup içireyim falan değil. Kadınların isteksiz davranması erkekleri de bu konuda biraz geri çektiriyor. Bunu bir deneyin ondan sonra karar verelim bence.

Tüp bebek için tedavi görüyoruz şu anda gerçekten çok zorlu bir süreç ben bütün bu aşamalara girmeden son bi şans doğal yolla olur mu acaba diye çabalıyorum köprüden önce son çıkış misali onu da çok iyi anlıyorum çünkü kendisinden kaynaklı problemler yüzünden evlat sahibi olamadık zaten bunun üzüntüsünü yaşıyo yetersizlik hissetmesi normal bunu düşünmesini engellemek istiyorum onu gerçekten çok seviyorum bebek gibi ilgilenirim onunla hergün çorbasından tatlısına çayından Çerezine meyvesine giyim kuşamına hep dikkat ederim ikinizde psikolojik anlamda yorgun oldugumuzdan belki ağzımdan o anda çıktı işte
Valla şimdi beni de yanılttınız bütün sözlerimi geri alıyorum.. Tedavi görüyoruz ilişki lazım diyince tüp bebek aşılama dışında yumurta büyütme tedavisi falan sandım ilaç alıyosunuz sandım.. Desenize son bi kez normal deniyoruz diye.. E o zaman biraz ağır olmuş eşinize o tepki.. Bu durumda size bazı önerilerim olucak.. Bi kere asla sürekli çocuk yapmaktan bahsetmeyin.. Normal hayatınızdaymış gibi davranın.. Eğer eşinize suçluluk psikolojii hakimse bunu unutmasını sağlayın ona sürekli bişeyler yedirip içirmek zaten onu otomatik o psikolojiye sokar.. Bişeyler yedirip içirecekseniz de o amaçla yapıyo gibi çaktırmayın.. Yemeğin içeceğin içine katın tatlının içine katın nebileyim zaten doğal şeyler yediriyosunuz muhtemelen.. Onun aklında sürekli bu konunun olmasına engel olmaya çalışın.. kendi kendinize yumurtlama testi yapın bundan eşinize hiç bahsetmeyin..yumurtlama gününde de eşinize siz kur yapın yanaşın.. Bu şekilde belki onu rahatlatabilirsiniz..

Dedim ya bu sadece 5 dakikada konuşulan bir mesele onun dışında ne zaman adet olcam ne zaman yumurtlama günü söylemem bile strese girmesin diye uzun zamandır çalışıyodum şimdi tedavi için ayrıldım güya evdeyken bak sana şunları yaptım çalışırken ilgilenemiyodum diyerek veriyorum ona bunu hatırlatacak bişey yapmıyorum asla o sözü de kırmak için kesinlikle söylemedim ama biraz pat diye konuştum galiba o an için nereye gideceğini düşünmeden herkesin vardır öyle anları pazar günü Doğum Günüm yakınımızda çok güzel bir otel var kaplıca tarzında bi günlük yer ayırtıp orda birlikte güzel zaman geçirirsek telafi edebilirim ne dersiniz tabi birazda sözlerimin nereye gidebileceğini düşünerek

Dedim ya bu sadece 5 dakikada konuşulan bir mesele onun dışında ne zaman adet olcam ne zaman yumurtlama günü söylemem bile strese girmesin diye uzun zamandır çalışıyodum şimdi tedavi için ayrıldım güya evdeyken bak sana şunları yaptım çalışırken ilgilenemiyodum diyerek veriyorum ona bunu hatırlatacak bişey yapmıyorum asla o sözü de kırmak için kesinlikle söylemedim ama biraz pat diye konuştum galiba o an için nereye gideceğini düşünmeden herkesin vardır öyle anları pazar günü Doğum Günüm yakınımızda çok güzel bir otel var kaplıca tarzında bi günlük yer ayırtıp orda birlikte güzel zaman geçirirsek telafi edebilirim ne dersiniz tabi birazda sözlerimin nereye gidebileceğini düşünerek
Bence otel sürprizi durumu toparlamak için güzel fırsat :) Bu arada süze umut olsun diye parantez açayım.. Eylül ayında tüp bebek başlamak üzere doktora gittim.. Bi hormonum biraz yüksek çıktı öbür ay gel diye geri yolladı.. öbür aya regl olmadım.. hamileydim :) İnşallah darısı başınıza :)

İnşallah çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ben malesef kaybediyorum bebeklerimi canım yine kaybettim..1 i tüp bebek toplam 5 gebeliğim var.. Ama bendeki sorunu bulamıyolar bi türlü.. O sebeple ben de bebek yapmaktan şimdilik vazgeçtim korunuyorum.. Allah isteyenlere versin sağlıkla sıhhatle inşallah..

Hep vazgeçtiğin hiç ummadığın anlarda kendiliğinden olur ya duyarız bizimkiler hep stresten oluyo böyle sen kırıyoruz birbirimizi benimde düşüğüm var bi tane DNA hasarımız var sayımız morfolojimiz düşük hareket düşük eşim 2 yol tedavi gördü daha kötü oldu yanıt vermesi tüp bebeğe geçtik inşallah

Zaten bebek için stresliyken ve hiç eşime hiç çocuk veremeyeceğim korkusu yaşarken böyle robot gibi davranırsanız istemez tabi ki. Biraz konuşun dertleşin belki mekan değiştirip bir otelde kalmayı tercih edebilirsiniz değişiklik olması için?

merhaba kızlar eşimle 3 yıllık evliyiz eşim her zaman gözümün içine bakan bi dediğimi ikilemeyen beni herşeyin üstünde tutan bir insan aslında çok şükür o kadar mutluyuz ki herkes eşime gıpta eder çok şanslısın gözünün içine bakıyor diye ama son zamanlarda cinsel yaşam konusunda bildiğiniz 45 50 yaşlarında 20 senelik evli insanlar gibi 10 15 günde bi kere birlikte olmaya başladık üstelik bebek için tedavi görüyoruz yani mümkün olduğunca sık olması lazımken bu şekilde kendisi de farketmiş ne kadar ara vermeye başladık dedi dert etme bosver leylekler getirir çocuğu sen zahmet etme dedim zoruna gitti yetersiz kalıyorum diye gözleri doldu geldi durumun düzelmesi için ne yapabilirim sizce artık ilgisini mi çekmiyorum veya tamamen çocuk olsun psikolojisiyle bi nevi görev gibi geldiği için sıkıcı olmuş olabilir mi kendi haline mi bırakıyım sürpriz mi yapıyım bilemedim fikir ve önerilerinizi bekliyorum

Tedavi görürken ilişkiler genelde böyledir, doktor şu günler der eşlere o günler görevmiş gibi gelir istemezler. Siz o günleri eşinize unutturun heyecanla istekle yaklaşın olsun bitsine getirmeyin. Ayrıca bebek için de hiç sıkılmayın, ne zaman bırakırsanız peşini emin olun daha iyi hissedeceksiniz. Tecrübeyle sabit :)

merhaba kızlar eşimle 3 yıllık evliyiz eşim her zaman gözümün içine bakan bi dediğimi ikilemeyen beni herşeyin üstünde tutan bir insan aslında çok şükür o kadar mutluyuz ki herkes eşime gıpta eder çok şanslısın gözünün içine bakıyor diye ama son zamanlarda cinsel yaşam konusunda bildiğiniz 45 50 yaşlarında 20 senelik evli insanlar gibi 10 15 günde bi kere birlikte olmaya başladık üstelik bebek için tedavi görüyoruz yani mümkün olduğunca sık olması lazımken bu şekilde kendisi de farketmiş ne kadar ara vermeye başladık dedi dert etme bosver leylekler getirir çocuğu sen zahmet etme dedim zoruna gitti yetersiz kalıyorum diye gözleri doldu geldi durumun düzelmesi için ne yapabilirim sizce artık ilgisini mi çekmiyorum veya tamamen çocuk olsun psikolojisiyle bi nevi görev gibi geldiği için sıkıcı olmuş olabilir mi kendi haline mi bırakıyım sürpriz mi yapıyım bilemedim fikir ve önerilerinizi bekliyorum
Canimm bak bizde cocuk icin tedavi gördük doktor gun aşiri diyince esim istemiyor du görev gibi geliyordu bence onu çocuk olma pikolojisindden cikarin biraz kafasi dagilsin kendimden biliyorum

Tamamen tedavinin etkisi ... Bizde tedavi görüyoruz eşim diyor ki sanki öğretmen ödev vermiş gibi hissediyorum diyor ... Eski hayatınıza dönmeye çalışın ... Ne bilim sıradanlıktan kurtulun biraz .. Sadece çocuk için birlikte olduğunuzu hissettirmeyin

Back