Eşim Beni İstemediğini Söyledi(Boşanıyoruz) Biraz Uzun

Eşiniz haklı sanki
Bu kadar kapı dışarı edilmenin güvensizliğin kavganın içinde soğuması normal
Önce kendi kendinizi değiştirmeye çalışın.

Hak veriyorum.
Kızıyorum bu tarz kadınlara
Evlenince bütün kadınlar kocamın peşinde tiplerine giriyorlar.
Hem çevreye karşı inanılmaz itici bir görüntü oluşturuyorlar hem adama karşı
Konu sahibinde birazda üste çıkayım arkamdan koşsun yalvarsın gibi bir tavır var.
Bu da çok sıkıcı

Şu evden kovmak kadar terbiyesizce bişe görmedim ben,ikimizin eviyse evden kovulmak nedir??

Bakın geçen bir konuda da örnek verdim,kuzenimizin eşi valizini hazırlayıp adamcağızı işten çağırıyor eve,bunu al ve bi daha eve gelme diyor. Bundan önce defalarca daha kovmuş ve o gün kuzenim evi terketti yaklaşık üç yıldır da o eve gitmiyor çocuklar olmasına rağmen. Kadın olan taraf delirdi pişman oldu yalvardı hatta ama adam zaten huzursuz bi evlilik diye kesinlikle geri dönmüyor. Annesinin evinde yiyip içip keyfine bakıyor.

O adam size iyi bile dayandı ,dönmese hakkıdır yani. Siz çok problemlisiniz.

Pc konusunda haksızsınız ama mesajlaşma konusunda haklısınız.Eşiniz kendisine ilgi gösteren bir kadınla mesajlaşarak ego tatmini yapmış net.Zeliha hanıma seni ne kadar sevdiğini anlatmışmışta hep hikaye seven adam konuşmayı kestirip atar,işim var konuşamayacağım der.Muhtemelen bu zeliha hanıma güveniyor,onla beraber olacağını düşünüyor ama bilmiyor ki bu zeliha hanım ve türevleri ego tatmini için evli erkeklerle mesajlaşır.Siz aradan çekilince o kadınında ilgisi sönecek bilmiyor bunu.Siz biraz agresifsiniz eşinizde gözü dışarda. Bence boşanın.Öfke için terapi alın ve bir daha ki ilişkinizde daha olgun birini bulmaya çalışın

Arkadaşlar siz bir konuyu gözden kaciriyorsunuz Adam başka bir kadinla mesajlasiyor Kadın evli olduğunu bile bile adama yazabiliyor Konu sahibi görmese bu mesajlardan haberi bile olmayacak Durduk yere evli adama kim mesaj atabilir Allah aşkına?
Bu konuda sinirlenip tepki vermekle tabi ki haklısınız Esiniz size watsappta size yürüyen bir adamin mesajlarını bulsa neler olur acaba Veya bir adam buna cesaret edebilir mi

Önce ağzına geleni söyleyip elinden geleni yaparak kendinden uzaklaştırıp, kocan tamam o zaman tamamen uzaklasalim ayrılalım deyince geri vites yapmakta ne bileyim... Biraz zaman verin Sözünü dinleyeceği aklı başında bir büyüğünüz var ise onunla falanda bir konuşturun. Belki son bir şans verirsiniz evliliginize. Ama sizinde bi sakinleşip psikolojik destek almanız yerinde olur

Sonuc ne oldu? Siz haksizsiniz ama esinizde haksiz mesaj konusunda ister beyli hanimli konusma olsun gerek yok bu arada kadinlarda bu kadar yuzsuz bu kadar yuvaya saygisiz mi olmus bekar adam mi yok illa evli adama yaziyon kadinlarimizda sasirdi Allah islah etsin.

Bu konusahibi farklı nicklerle aynı mevzuyu eklemeler çıkartmalar yaparak özü sabit kalacak şekilde tekrar tekrar anlattı, sonra insanlar tahmin edince aklımızla oynadı ben o değilim bu değilim diye o yüzden geri dönmeyebilir dönse de yalanı dolanı çok pek kaale alma bence cevabını ramko kardeş

Belkide okuyordur cevap vermeden Allah yardimcisi olsun bu zamanda herkes ic ice sagin solun aldatan kayniyor zaten kiskanc olan birisi icin aile hayatini kavgasiz devam ettirmek zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…