Eşim beni istemedi ağrıma gitti

Nerden çağırdınız ben onu anlamadım
Mesaj attım hızlı gel seni istiyorum çocuğu uyuttum diye gelmedi gücendim sonra o gece konuyu uzatmadık. Yani bişey demedim. Ertesi günde eve geldiğinde yüz yüze konuştuk senle o yakınlığa girmek istemedim kahvede oturup çay içip uzun uzun düşündüm dedi

Okurken fenalık geçirdim.

Benim eski eş kişisi de sizin gibiydi. Çocuksuz kılçıksız boşandım. Büyük ihtimal annesi dolduruyor ama bence diğer ihtimal annesini bahane ediyor ve siz aldatılıyorsunuz.

Her iki durumda da sizin evliliğiniz uzun sürmeyecek. Buraya boşanıyorum diye konu açacaksınız.

Evliliğinizin bir geleceği yok.

Eğitim / iş durumunuz nedir ? Boşanırsanız aileniz arkanızda durur mu ?

Evliliğiniz bitmiş. Hiçbir erkek cinselliğe hayır demez. Lütfen silkelenin. Ne demek uzun uzun düşündüm.

Bu adam boşanmak istiyor. Net.

O inatsa sizde inat olun taviz ve yuz vermeyin sizi yıldırarak istedigi seyleri yaptirmaya calisin birakin uzak durun siz degil o yola gelsin kimseyi sevmek zorunda degilsiniz annesini kendisi yeterince seviyor zaten belli

Hayrlısı

Manyak galiba,ozendiği şeye bak????

Bacım en azından senin eşinin bahanesi var. Benim koca hiç birşey yokken beni reddetti kaç kere. Kaç kere fantazi gecelikten fantezi çoraba kadar hazırlanmışım. Ayağına gelmişim uzandığı yerden bile kalkmadan reddetti. Ama sorsan aramızda sorun yok o beni reddetme miş oluyor

Cinsellik istemeye bilir ama çocuklarını uyutmus. Başbaşa romantik bir an yaşayabilirler. Sarilabilirler, günün nasıl geçtiğini konuşabilirler. Seks yapmasalar bile öpüşüp uzanabilirler yatağa. Konu sahibi zaten eşini ozlemis buna da okey derdi. İlla sevişmek mi lazım. Eşim beni istese ben istemesem görmezden gelmem hemen yanına giderim sarılıp çok yorgunum aşkım filan derim.

Konu sahibi eşiniz bence şu anda normal değil. Bence annesi ile konuşmuş. Ama olan bir şey varsa vicudunuzla alakalai değildir. Biraz sessiz de kalın sakın sen neden böylesin annen yüzünden mi filan diye sormayın. Anam sana ne yaptı der iyice melek moduna sokarsiniz. Trip filan da atmayin. Normal davranın. Normal davranırsanız baklayi ağzından çıkarır.

Gerçekten sapıtmış.

İlla sevişmek lazım değil ama konu sahibi sizin düşündüğünüz romantik anı yaşamak için değil sevişmek için çağırmış. Adam da sevişmek istememiş. Gayet normal. Herkes her an her şeye hazır olmak zorunda değil. Aynısını adam yapsa burda linç ederdik. Çağıran kadın olunca niye adam gelmek zorunda olsun?

bu erkekleri robot falan sanıyor kadınların çoğu. bazıları gayet duygusal olabiliyor ve kafası bir şeyle meşgulse veya bir şeye takıksa cinsellik istemiyor. her dk erketede olacaklar diye bir şey yok ergen değilse yani. nasıl bizim canımız istemeyebiliyor o da istememiş işte.

Şuan canım istemiyor dese ben üstünde durmazdım mecbur değil bende biliyorum. Ama senle o yakınlığa girmek istemedim demek farklı

Bu biyolojik değişimleri herkes yaşıyor içinizden bir çocuk çıktı mucize bu kolay mı, kilo aldı diye adam gibi bir adam asla karıısndan soğumaz hele bir de çocuk için alınmış kilolar, yıpranan vücut. Zamanla toparlanır. Asıl sorun eşinin aşırı anneci olması, annemle iyi ol ki senle iyi olayım diyen bir adamdan senin soğuman lazım asıl soğuma sebebi budur. Senin yerinde olsam yavaş yavaş kendime yatırım yapmaya nasıl kolay iş bulacaksam o yöne doğru eğitimler alır kendimi boşanma gününe hazırlarım

Ayyy trip atan adamdan nefret!!! Ben olsam annen yüzünden beni reddedip bir de ustune trip atiyorsan seni erkek olarak gormem git ananin koynuna der gonderirdim sanirim çünkü böyle erkeklere hic saygi duyamiyorum sizse hala vucudum bozuldu ondan mi diye kendinizi sucluyorsunuz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…