Eşim beni istemedi ağrıma gitti

Anası bilmiyor hangi ayda doğduğunu bütün çocuklarınki 1 Ocak. Balık olabilir bilmiyorum yani. Ne kadar doğru yazmışsınız eşimde annemle iyi olacaksın yoksa düzelmeyiz dedi. Bende benim düzeleceğim bir konunun olmadığını söyledim. O istiyor ki annecim deyip sarılayım öpeyim hürmet edeyim ama çook bekler içimden gelmeyen birşeyi yapamam anne diyorum sadece cım cim bu eklere ne gerek var bakalım gelilmeler ne olacak

anasının kuzusu erkekle olmaz, annesi de size gıcıksa ne yapar eder sizi haksız çıkarır. bence düzgün bir şekilde anlaması gerek artık, annesi hayat arkadaşı değil sizsiniz böyle yapması çok saçma. Öyleyse annesiyle evlenseymiş...

Valla beni istemeyeni ben hiç istemem. Hatta en çok ben istemem. 🖐

annesini sevmediginiz icin sizi kucuk beyniyle cezalandiriyor. yaprigi cok gurur kirici ve de kinci. kimse kimseyi sevmek zorunda degil, es annesi de olsa. erkekler anlayamadi sunu; onun annesi diye neden kendi anneniz gibi sevmek zorunda olasiniz ki.. kayinvalide isterse hicbir sey yapmamis olsun, kimyaniz tutmamis olabilir, isinamamis olabilirsiniz ki zaten gelin kaynana arasinda ki bu durum karsilikli oluyor genelde. esiniz sizinle birlikte olmak istediginde "senle o yakinliga gelmek istemedim" dersiniz sizde. esiniz akrep burcu mu merak ettim

Annesi doldurmuşlar.

Evet sevişmek zorunda.ben hemen soyunmaya başlıyorum.konu sahibi de öyledir eminim ki.

Sapık kadın.bu tipler utanmasalar oğullarına, aramıza kimseyi sokma cinsel ihtiyaçlarını da ben karşılarım diyecekler.toplum bastırıyor bu sapık kadınları.kadının sapığı da çok yani.erkekler kadar cesur ve utanmaz değiller allahtan.

Hayattan soğuduysa gitsin anasının sevkatli kollarına orada hayatını idame ettirsin.. böyle kocam olacak ne şehveti ne isteği .. çocuk büyütrcek halimz yok dan dan söyleyin ben değişmem soğudum annenden bu mesafede hayatıma devam edeceğim .. annecimmm diye sarılmamı istiyorsan kendine bunu yapacak başka birini bulabilirsin deyin terkedin ortami .. hayat böyledir eziklendikce daha cok üstünüzde tepinirler biraz dan dan olun sınırınızı kem küm etmeden koyun işine gelmiyorsa kenndi tercihi olur boşanmayı teklif eder sizde önünüze bakarsnz

Kayınvalidemin sapıklığını ilk şu durumda farketmiştim. Onlarda kalmıştık bir gece kaldığımız odada kayınvalidemin kuşu vardı. Gece 3 kere kuşuna bakmaya odaya dan diye girmişti. Kapı çalmak falan birşry yok üstelik birde şak diye ışık açmıştı. Tabi o zamanlar yeni gelinim ses etmiyorum şimdi olsa o kuşu alır kaynanamın yanına koyar al doya doya bak girip durma derim. Neyse o gün demiştim acaba sapıkmı ne odaya girip duruyor. Birde kapıda kapatmıyor çıkarken üçündede arkasından ben kalktım kapattım. Belki kocamla müsait değiliz niye dan dün giriyorsun

Aranızdaki problemler hallolmadan esas siz istememeliydiniz.

Annesi bişeyler demiş ona çok bellii baya eşini doldurmuş umursama eşin dönüp dolaşıp sana gelecek hiçç dert etme

+100
Üstüne kendi kendinizi tatmin etseydiniz . Bosverin. Gelmiyorsa gelmesin.

Bir daha yatağa çağırma çağırırsa da aynısını yap yani hem haksız hem suçlu ne diyim ki şimdi

Eskiden “Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer” derlerdi.

Şimdi de; Erkeğin yatak odasına giden yol, annesine olan duygularınızdan geçer diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…