Eşim beni istemedi ağrıma gitti

Eşinizin ailesini sevmek zorunda değilsiniz, saygı duymanız yeterli.
Hergun evinize geliyorsa suratınız asılır tabi. Bunun için size tavır yapıp, mesafe koyan eşinde üstüne gitmeyin. Cezalandırmaya çalışıyor sizi muhtemelen, böylece istediğini yaptıracak. Kahveye giden adamın orada karım anneme niye böyle davranıyor diye düşüneceğini de hic sanmıyorum. Şov yapmış.

Son düzenleme:
Al yanına ve şöyle söyle. Evet zamanında annen ile pek samimi olamadım şuan kim haklı kim haksız tartışması yapmak yerine(ki kendinize göre haklı sebepleriniz varsa siz bilirsiniz) ilişkimize odaklanmayı daha doğru buluyorum. Annen ile olan durum elbet düzelir ve bende elimden geleni yapmaya çalışırım ama sende evli olduğunun farkına var. Bu tarz şeyler fayda sağlar diye düşünüyorum ayrıca vücudun için kötü göründüğünü düşünüyorsan spor yapabilirsin veya her ne kadar sporun vereceği etkiyi vermese de krem sürebilirsin.

Belki annesiyle konustu veya mesajlasti. Yine eski konular acildi. Bilemeyiz. Ama esiniz sunu anlamiyor: Sizi bu konuda hicbirseye zorlayamaz. Erkeklerin cogu eslerine baskı uyguluyor anneleri yüzünden, cünkü zannediyorlar ki "nazım esime gecer/beni dinlemek zorunda". Ama adaletsiz olduklari andan itibaren kadinlari kendilerinden sogutuyorlar. Sanıyorlar ki kontrol onlarinda elinde. Hic düsünmüyorlar mi bu kadin neden degisti diye? Simdi size saydirip duruyor, ama gün gelecek, siz hic saydirmadan hayatindan cekip gideceksiniz. Cünkü bir insan bir yere kadar haksizliga sessiz kalabilir.

Krem falan sürdüm etki etmiyor spor yapmaya vaktim yok yediklerime çok dikkat ediyorum eski kilom 50ydi şuan 65 im inşallah verebilirim

Ben eşimi gerçekten seviyorum ayrılmayı hiç düşünmedim ilerde zaman ne gösterir bilemem hayırlsı ama evet haklısınız insanın tahammülü bir yere kadar. EşimLe konuştuğumuzda değiştiğimi kabul ediyorum Haklı sebeplerimide anlatıyorum bütün konulara hakim zaten hepsini biliyor bu sebeplerden değiştim artık eskisi gibi değilim diyorum sana büyü yaptılar sen böyle değildin diyor kim yapacaksa
Birde geçen gün arkadaşının eşini görmüş kayınvalidesine annecim deyip sarılıyormuş bana onu anlatıyor çok özenmişte bilmem ne. Ben öyle değilmişim gaddarmışım o zaman dengeyi korusaydın diyorum . Sen denge mi bıraktın nasıl koruyayım diyor

Sevgiliyken annesini çok sevip şuan sıcak davranmadıgımdan şikayetçi

Ee boşuna demiyoruz daha ne oldugunu bilmeden şu kaynanalarla sevgi kelebegi moduna gecmeyin diye. Evlenince de ayni sey bekleniyor cunku.

En azindan adamin yüzünü görürdünüz. Ikiniz de duruma göre evlilik yapmayi bi daha gozden gecirirdiniz beeelkii...
Annemi sevmiyirsun diye hayattan vazgecmekte sacmaligin kacinci boyutu artik aklim da almiyor ya.

Kendiniz hakkında böyle acımasız eleştiriler yapmayın. Kocanız Kıvanç Tatlıtuğ mu? Ha olsa ne değişir seven isteyen insan için, siz ona bir evlat vermişsiniz ve doğal olarak vücudunuz değişmiş. Böyle bi anneciliği de anlamıyorum gitsin anasının koynunda uyusun madem öyle

Kayınvalideniz eşinizin kılığına girmişte içindekileri seslendiriyor gibi

Ne büyüsü Allah aşkına gerçek yüzünü görmüşsünüz işte
Çok özendiyse anneciğim diye kendi sarılsın bol bol boynuna
Bunları diyen erkeğe de iyi şehvet istek duyabilmişsiniz

Hiç alttan almayın nasıl devam ediyorsanız öyle gidin
O gelsin arayı düzeltmek için
Sizi yıldırmaya çalışıyolar analı oğullu

belkide senin onu anlamanı beklemiştir. bundan dlayı çagırmana karşılık vermemiş olabilir. orta yolu bulmaya çalışsanız ne iyi olur

Valla ne sevgiliyken ne nişanlıyken annesine çok sevgi kelebeği olmadım. Elimde değildi aslında o zamanki saflığımla yapabilsem herhalde pervane olurdum ancak utandığımda ya da çekindiğimde çok soğuk görünüyorum o sayede şu an nasıl davranırsam davranayım ( saygısızlıktan bahsetmiyorum ) her türlü kabul görüyor. Kocan bence de boşanmayı düşünmeye başlamış gibi ama toparlanmayacak bir durumda değil bence. Kenara çekip güzelce konuşup annesinin yaptıklarından özet geçip anneni sevsem bile bunlar aklıma gelip duruyor ( kendisinin cümlesini çal ) diyerek anlatabilirsin. Kv ile kanlı bıçaklı olup hala evliliğini güzelce yürütenler var siz niye öyle olmayasınız ? Hele ki o noktaya bile gelmemişsiniz.

Anası için karısına yanaşmayan erkek gitsin annesinin memesini emerek uyusun bu nasıl bir kafa . Sizin yerinizde olsam birdaha yalvarıp ayağıma kapanana dek katiyyen sekse yanaşmam . Bu erkeklere noluyor ben anlayamiyorum erkek dediğinin seks dedi mi gozu ana baba akraba görmez unutur . İyice mayisti bunlar

Yaptıkların aklıma geliyor işte düşünmeden edemiyorum dedi. Annesini istemiyormuşum falan filan
İşte dengesini bozmuşum hayattan zevk almıyormuş dün kahvede oturup çay içip uzun uzun düşünmüş yaşama hevesini çalmışım
Ne saçma erkekler var şu hayatta ya. Annesiyle samimi değilsiniz diye hayattan mı soğumuş?

Adam annesinin her gün eve gelmesinden bıkıp suratınızı astınız diye size trip mi atıyor?

Ayyyy kusura bakmayın da kayınvalidesine annecim diye sarılan da ne bileyim :s Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla kv ye böyle davranmakta çok haklı sebepleriniz var. Ben de öncesinde olan ufak şeyleri yuttum ama doğumdan sonra bazı şeyler iyice batmaya başladı. Ayda bir kere görürsem görüyorum artık, hiç bir şey eskisi gibi olmaz. Eşiniz de çocukluk yapıyor. Hep mi milletin büyütemedikleri bize denk gelir yahu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…