• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Beni Hırpaladı... Akıl verin nolur

uykusuzgibi

Sabretmek için sabır ver Rabbim...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
372
177
53
Dün akşam ev işlerim yüzünden yemeği çok geç yedik. Bi sorun yoktu gayet iyi güldük yedik içtik. Sonra eşim cekyata uzandı yanına da 7 aylık kızım var onu yatirdim. Eşime sırtım çok ağrıyor çok yoruldum sofrayı toplar mısın dedim biraz uzanalim beraber, yatmaya yakın toplarız dedi. Baktım uyuklamaya başladı. Canım saat 23.0 geliyor zaten yaticaz olmaz öyle dedim biraz gonulsuz başladım sofrayı toplamaya. Mutfağa gittim 2 dk sonra güm... Kızım babasının yanında dönüp cekyattan düştü. Zaten bende aşırı panik ve korku var kızıma dair. Kızımda çoklu gıda alerjisi var. Bi kez acillik olduk. Sürekli panik haldeyim zaten. Eşim hemen kucağına aldı tamam bişey yok sırt üstü düştü diye ama elim ayağım boşaldı. Elinden aldım zar zor sakinlestirdim sonra o kizginlikla eşimle konusmayip sofrayi topladım bebeğim kucagimda. Bana ver dedi vermedim de konusmadim da. Sonra basladi vay efendim sen kaç kez düşürdün ben sana tek laf ettim mi benim sinirimi bozma vs vs. (4 aylıkken yanında uyuya kalmıştım kizimin düşmüştü.) benimde zoruma gitti mutfağa gidip ağladım sonra geldi koluma dokundu git başımdan deyince kollarımı sıkıp bileklerimi büktü beni zorla oturma odasına götürmeye çalıştı bırak dedim ayağına vurdum bu sefer bağırıp daha sert davranmaya başladı girişe kadar zorladı. ben kendimi yere bırakıp bağırınca bıraktı gitti kızın yanina.Çok şaşkınım böyle davranmasını gerektirecek kadar büyük değildi hicbirsey. Çok kötü oldum ama gidecek vakit değildi. Hiç bişey söylemedim kızı uyuttum. Yatağa yattı uzatma gel şuraya dedi hiç bişey olmamış gibi üstüne üstlük.. yattim uyudum ama yok yani kafaya koydum annemlere gitmek istiyorum bi süre. Doğru mu yaparım bu şekilde bi akıl verin lütfen.

sen hatalısın burda,ama olmuş olan,bazen bız kadınlar .ok uzatabılıyoruz,erkekler uzatmaz,ve konu tatlıya bağlasın ister,haklılar,benım çıktığım bırı hiç uzatmaz yorum yapmazdı,bazen düşünüyorum ıyı yaparmış,hayat kısa,uzatınca çok tatsız şeyler oluyor,sizin yaşadığınız gıbı,ona daha sevecen,yaklaşıp sarılıp ağlasaydın oda sana daha şefkatle davrancaktı emın ol,sakin olll,senı anlıyorum,anlık tepkılerımızın bedelını sonra bızler ödüyoruz

Ben olsam ne masayı toplarım ne söylenirim
Eşin yan gel yat Osman yaparken sen niye herşeye yetişmeye çalışıyosun
Zaten saat 23:00 diyosun bebeğini beşiğine koy, sende geç yatağına
Sabah görsün ki masa toplanmamış, kendisi toplarım deyip toplamayınca arkasını toplayan bi eşi her zaman olmayabilirmiş

Seni neden sürükledi dovmek mi istedi? Yoksa Odaya gidip konuşmak için cekistirdi mi? Bebek neredeydi bunlar olurken.Anneye gideceksen kafanda bitirdin evliliği demektir bence.Ben bu durumda gider gelmezdim ama bu benim sartlarim..sen iyi düşün

sen hatalısın burda,ama olmuş olan,bazen bız kadınlar .ok uzatabılıyoruz,erkekler uzatmaz,ve konu tatlıya bağlasın ister,haklılar,benım çıktığım bırı hiç uzatmaz yorum yapmazdı,bazen düşünüyorum ıyı yaparmış,hayat kısa,uzatınca çok tatsız şeyler oluyor,sizin yaşadığınız gıbı,ona daha sevecen,yaklaşıp sarılıp ağlasaydın oda sana daha şefkatle davrancaktı emın ol,sakin olll,senı anlıyorum,anlık tepkılerımızın bedelını sonra bızler ödüyoruz
katılıyorum bazı erkekler inatlaşmayı sevmiyor benim eşimde öyle herkesin dediğine bakma laf söyleyen çok olur bence boşver hayat kısa bugün var yarın yok insanlar

Öncelikle geçmiş olsun
İkinizde bebeğin düşmesiyle panik yaşamışsınız eşiniz suçluluk hissedip agresifleşmiş
Bu ilk mi başka zamanda böyle tutma çekme tavrı oldumu
Size zarar verme yada canınızı acıtmaya çalışma değilde odaya götürme çabası gibi geldi bana anlattıklarınız
Öyleyse hemen evi terketmeyin
Git gel yüz göz olunur

Tek bir şeyi anlamadım
Eşiniz düşürünce çok büyütmüşsünüz, ama eşiniz size "Sende düşürdün." Diyince zorunuza gitmiş ağlamışsınız
Neden bu çifte standart?
Bem ona düşürdüğü için akşamı zehir edebilirim ama ben düşürürsem o bana tek kelime diyemez? Zoruma gider çünkü. Düşüncesi neden ?

Bence fazla tepki vermissin zaten oda o panikle korkmustur iyice. inatlasma sonucu olmus, simdi ne desekki hep yaptigi biseyse tabiki hos degil. ilk defaysa konusup bi sekilde bi daha olmamasi icin soz alabilirsin

adam haklı,yani olabilir çocuğunuz onunda evladı,bir şey olsa emin olun oda üzülür.çocuk bu düşe kalka büyücek.
bence abartmışsınız,ki bunlar benim şahsi düşüncelerim.

Bırakın sofrayı gece ne olacak ki

Ev îşi diye diye ömür geçiyor

Dursun adam yorulmuş rehavet çökmüş neden ille de topla diye uğraşıyor kalkıp topluyorsun adam gel sen de yat demiş

Bir de bebeği yanına vs yatırma yani parmaklıklı yatağı yok mu orda yatsın

Biz salona da park yatak almıştık hem odasında hem salonda yatağı vardı yani uzanacaksak da oda orada uzanırdı

Hırpalamış ama amacı tutmak mıydı sen kurtulmak için çırpındın mı

Herşeyde anneye gitme bence çok çocukça sende hatalısın biraz çocuğu sanki bilerek düşürdü :110: ya evliliği ne kadar güzel bitirmeye başlamışsınız. Ne o bağırmalar vs

Sinirleriniz yıpranmış gibi görünüyor. Eşiniz anlık patlama yaşamış gibi... Tabi size gerçekten zarar verdiyse bunun haklı bir yanı asla yok, olamaz. Çocuğunuza düşkün gözüküyorsunuz fakat ben buradan çocuk odaklı bir hayat sürmeye başladığınız düşünüyorum. Çift olarak rahatlamaya ihtiyacınız var. :KK51:

Ben burda kocanı şiddet yanlısı görmedim ayıptır söylemesi. Ya da anlamadım olayı. Seni dövmemiş, sanırım mutfağı toplamanı bıraktırmak istemiş, seni çekiştirmiş.

Bazen ben de eşim aşağı tv ye gitmesin diye yapışıyorım koluna.. Onun gibi geldi.

Ayrıca bebeği düşüren zaten vicdan azabından çlüyor:) eşler birbirini suçlamamalı. Biz bebek düşünce hem bebeği hem de düşürenş teselli ediyoruz:) çünkü onun da ihtiyacı oluyor..

Bence büyütme. Sadece kırıldığını vs söyle. Çocuğu da ona itele; dinlen:)

Dün akşam ev işlerim yüzünden yemeği çok geç yedik. Bi sorun yoktu gayet iyi güldük yedik içtik. Sonra eşim cekyata uzandı yanına da 7 aylık kızım var onu yatirdim. Eşime sırtım çok ağrıyor çok yoruldum sofrayı toplar mısın dedim biraz uzanalim beraber, yatmaya yakın toplarız dedi. Baktım uyuklamaya başladı. Canım saat 23.0 geliyor zaten yaticaz olmaz öyle dedim biraz gonulsuz başladım sofrayı toplamaya. Mutfağa gittim 2 dk sonra güm... Kızım babasının yanında dönüp cekyattan düştü. Zaten bende aşırı panik ve korku var kızıma dair. Kızımda çoklu gıda alerjisi var. Bi kez acillik olduk. Sürekli panik haldeyim zaten. Eşim hemen kucağına aldı tamam bişey yok sırt üstü düştü diye ama elim ayağım boşaldı. Elinden aldım zar zor sakinlestirdim sonra o kizginlikla eşimle konusmayip sofrayi topladım bebeğim kucagimda. Bana ver dedi vermedim de konusmadim da. Sonra basladi vay efendim sen kaç kez düşürdün ben sana tek laf ettim mi benim sinirimi bozma vs vs. (4 aylıkken yanında uyuya kalmıştım kizimin düşmüştü.) benimde zoruma gitti mutfağa gidip ağladım sonra geldi koluma dokundu git başımdan deyince kollarımı sıkıp bileklerimi büktü beni zorla oturma odasına götürmeye çalıştı bırak dedim ayağına vurdum bu sefer bağırıp daha sert davranmaya başladı girişe kadar zorladı. ben kendimi yere bırakıp bağırınca bıraktı gitti kızın yanina.Çok şaşkınım böyle davranmasını gerektirecek kadar büyük değildi hicbirsey. Çok kötü oldum ama gidecek vakit değildi. Hiç bişey söylemedim kızı uyuttum. Yatağa yattı uzatma gel şuraya dedi hiç bişey olmamış gibi üstüne üstlük.. yattim uyudum ama yok yani kafaya koydum annemlere gitmek istiyorum bi süre. Doğru mu yaparım bu şekilde bi akıl verin lütfen.
Sende de hata var ,şiddetin bahanesi olmaz ama sen adamı bayağı bir kışkırtmışsın

çocuk üzerinden

ve aynı şekilde karşılık vermişsin,ayağına vurarak zaten ondan sonra tavırları sertleşti yazmışsın

En ufak tartışmada hemen anne evine gitmekte moda galiba, oturun evinizde. Her tartışmadan aileleri haberdar etmeyin, üstelik hatalısınızda. O an panikle eşinizin üstüne fazla gitmişsiniz. Ayrıca bence bebeğinize dikkat edin artık, hareketli zamanları, öyle yanınızda falan yatırırsanız daha çok düşer Allah korusun.

Siz haksızsınız. Tamam bebekle uğraşmak zor anlıyorum. Ama eşinizde isten gelmiş yorgun olabilir. Zaten yemeği geç yemişsiniz. Eşiniz sonra toplayalım demiş. Ya umursamayacak sizde geçip uzanacak ,sabah toplayacaksınız yada sizin içiniz rahat etmiyorsa kalkıp o sofrayı kaldıracaksınız. Ayrıca sofra kaldırmakta atla deve değil yani. Bu kadar abartacak bişey görmüyorum. Bebeği heralde isteyerek düşürmedi adam. Siz sofra kaldırmanın hırsını düşmeden almışsınız bence. Adamda çıldırmış akşam akşam...

Pardon da o sofra saat 23.00 e kadar öyle toplanmadan kaldı mı. Adam da yorulmuş belli ki sizin hatanız kusura bakmayın zaten uyukladığını gördüğünüz eşinizin yanında 7 aylık çocuğu bırakıp niye mutfağa gidiyorsunuz. Siz surat yapınca o da savunmaya geçmiş. Sofra toplamakta ne var ki toplarsın atarsın makineye bulaşıkları ayrıca yatmaya yakın toplarız demiş zaten sende gel uzan demiş sonra kaç kere yanınıza gelmiş siz bir de ayağına vurmuşsunuz falan ne gerek var? siz ev hanımı iseniz eğer tüm ev işlerinizi de bir günde yapmayın. Uzatmışsınız.

Back