• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni hâla aldatiyor ne yapacağımı bilmiyorum!!!

Her kelimene harfi harfine katılıyorum arkadaşım. Ben de yanlız bir anneyim çalışıyorum oğluma adadım hayatımı sırf kendime saygımdan boşandım . Öyle aldatma dayak falan da yoktu miskin bir adamdı.

Ek olarak ikinci çocuk da belki düzelir savsatasıdır eminim.
Allah yardımcınız olsun . Gerçekten çok zor hem anne olmak hem çalışmak hele de yalnız yapmak tüm bunları . Çok saygı duyuyorum bunu yapan kadınlara .
Evli olanda bunu unutmamalı her an yalnız kalabilirim . Yoksa başka türlü işte her türlü şeye susup otuemak zorunda kalırsın . Evde kraliçe olduğunu zannediyorlar önce sonra bakıyorlar ki adamlar nesne yerine bile koymuyor . Ekonomik özgürlüğü olan kadına bir erkeğin yaklaşımı her zmaan farkli oluyor bu gerçek

O aldatacak siz affedeceksiniz . Sizin rutininiz bu . Şimdi sormazlar mı size ikinci çocuk neden diye ?

Allah yardımcınız olsun . Gerçekten çok zor hem anne olmak hem çalışmak hele de yalnız yapmak tüm bunları . Çok saygı duyuyorum bunu yapan kadınlara .
Evli olanda bunu unutmamalı her an yalnız kalabilirim . Yoksa başka türlü işte her türlü şeye susup otuemak zorunda kalırsın . Evde kraliçe olduğunu zannediyorlar önce sonra bakıyorlar ki adamlar nesne yerine bile koymuyor . Ekonomik özgürlüğü olan kadına bir erkeğin yaklaşımı her zmaan farkli oluyor bu gerçek
Kesinlikle farklı oluyor.
Senin gibi bilinçli olan kadınlarımızı görünce çok mutlu oluyorum Kırpapatyası Allah yavrunu hayırlısıyla kucağına versin.

Back