- 15 Şubat 2013
- 24.978
- 1
- 94.706
- 798
9 kadın bı de konu sahibi etti sana 10, muhteşem yüzyıl mi ceviricekler bunlarBence o kadın da gelsin beraber yaşayın bi şikayetiniz yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9 kadın bı de konu sahibi etti sana 10, muhteşem yüzyıl mi ceviricekler bunlarBence o kadın da gelsin beraber yaşayın bi şikayetiniz yok
Allah yardımcınız olsun . Gerçekten çok zor hem anne olmak hem çalışmak hele de yalnız yapmak tüm bunları . Çok saygı duyuyorum bunu yapan kadınlara .Her kelimene harfi harfine katılıyorum arkadaşım. Ben de yanlız bir anneyim çalışıyorum oğluma adadım hayatımı sırf kendime saygımdan boşandım . Öyle aldatma dayak falan da yoktu miskin bir adamdı.
Ek olarak ikinci çocuk da belki düzelir savsatasıdır eminim.
Kesinlikle farklı oluyor.Allah yardımcınız olsun . Gerçekten çok zor hem anne olmak hem çalışmak hele de yalnız yapmak tüm bunları . Çok saygı duyuyorum bunu yapan kadınlara .
Evli olanda bunu unutmamalı her an yalnız kalabilirim . Yoksa başka türlü işte her türlü şeye susup otuemak zorunda kalırsın . Evde kraliçe olduğunu zannediyorlar önce sonra bakıyorlar ki adamlar nesne yerine bile koymuyor . Ekonomik özgürlüğü olan kadına bir erkeğin yaklaşımı her zmaan farkli oluyor bu gerçek
Kız senin kedi değişmiş tanıyamadım ya he9 kadın bı de konu sahibi etti sana 10, muhteşem yüzyıl mi ceviricekler bunlar
Amin insalalh olan çocuklarımizi da hiçbir kimseye muhtaç etmesin inşallahKesinlikle farklı oluyor.
Senin gibi bilinçli olan kadınlarımızı görünce çok mutlu oluyorum Kırpapatyası Allah yavrunu hayırlısıyla kucağına versin.
Vurma desen yok, sevince çok güzel seviyor, bundan ne anlamalıyız bilemedim
Kocasının ağzından; Hayat sevince güzel sevince tatlı günler bir kuşu kelebeği bir taşı s.... Yeter sen doldurVurma desen yok, sevince çok güzel seviyor, bundan ne anlamalıyız bilemedim
Ben de öyle anladım, sanki bizim ağız burun yer degistiriyo her seks sonrası hdhdhBdsm fantezileri yok?
Lannnnnnnnn hxjdjdhhxhdhhxhdhdhhx seni ben yerim bxbxbxbbxbxbxbbxbz öldüm ev yıkıldı sesimdenaccessdenied güldüyse komik birşeydir diye güldüm ama Bdsm nedir
Seni çok üzerler cici kıssaccessdenied güldüyse komik birşeydir diye güldüm ama Bdsm nedir
Kız vallahi hiç duymamıştım seni görünce direk ikon attım bide sorayim dedimLannnnnnnnn hxjdjdhhxhdhhxhdhdhhx seni beni yerim bxbxbxbbxbxbxbbxbz öldüm ev yıkıldı sesimden
Google a sanaKız vallahi hiç duymamıştım seni görünce direk ikon attım bide sorayim dedim
Bibide biliyormuşSeni çok üzerler cici kıss
Sado mazo, diyim, tam açılımına baktım bağlama vs kölelik de giriyomus icineKız vallahi hiç duymamıştım seni görünce direk ikon attım bide sorayim dedim
accessdenied güldüyse komik birşeydir diye güldüm ama Bdsm nedir
Ula bi yarışmada karşıma çıksa bu kısaltma norolojik hastalık kısaltması derdim iyi ki varsin KKSado mazo
Sado mazo, diyim, tam açılımına baktım bağlama vs kölelik de giriyomus icine
Ay Allam deliricem hdhdhhdhdhdUla bi yarışmada karşıma çıksa bu kısaltma norolojik hastalık kısaltması derdim iyi ki varsin KK