• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni hâla aldatiyor ne yapacağımı bilmiyorum!!!

Yapacağınız iki şey var: Boşanıp yeni düzen kurmak. Eşinizle hiçbir şey olmamış gibi devam etmek. Affettiyseniz temcit pilavı gibi uzatıp başına kakamazsıniz. Düzeninizden memnunsaniz telefonlarını karıştırmayın, hesap sormayın en azından aldatıldığınızı öğrenmezsiniz. "Bilmemek mutluluktur."

Nasıl desem ben aslında eşimi aşırı derece seviyorum yapmaz diyorum güveniyorum
8-9 kişiyle yakaladım diyen sizsiniz. Güveniyorum yapmaz diyen yine sizsiniz. Böyle bir adamı sevebiliyorsanız en iyisi 3.çocuğu da yapın kesin düzelir. Olmazsa 1 tane daha yaparsanız🤌🏻

eşinizin sizi aldatmasının sizinle bir alakası yok.
Öncelikle bunu bir anlayın.
Bu tamamen kişisel bir durum.

Lütfen eğer boşanamıyorsanız yakalamayın.
Eşinizi arsızlaştırmayın.
Nasılsa gitmiyor deyip ilerleyen zamanlar da saha beter gözünüzün içine baka baka yapacaktır.
Hiç bakmayın telefonuna felan.
Çünkü sonuç olarak sadece üzülüyorsunuz. Değişen bişey olmuyor.

Ne diyebilirim ki başka.
Boşanmak gibi duruşunuz yok.
Hiç değilse iyice korunma yolu bulun.
Kurslara gidin meslek öğrenin.
Ne bileyim söyleyecek pek bişey de yok aslında.

(Kadınlar kulübü her yıl biraz daha çok başka bir yere gidiyor. Eskiden buralar bu kadar fazla kırıcı,alaycı,küçümseyici yorumlarla dolu değildi)
İçimden geldi yazmak istedim..

Arkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var 5 senedir evliyim 2 tane çocuğum var biri kız biri oğlan bu 5 senelik evlilik sürecimde Eşim beni sürekli aldattı hepsinde yakaladım Yani mesaj olarak geneline yakaladım her defasında affettim çünkü Kayınpederim Kaynanan bana çok destek oldu bu süreçte çocuklarını Evden bile kovdular benim için. boşanmak istiyorum ama iki tane çocuğum olduğu için bunu yapamıyorum iki arada bir derede kalmışim psikolojik olarak çok kötüyüm yani öyle bakımsız bir kadında değilim ki dışarıda gözü olsun yani mantıklı bir cevapla bulamıyorum şuan çok saçma bir şekilde yazmış ola bilirim çünkü neyi nereye başlayacağımı bilmiyorum
Eşiniz sizi sürekli aldattıysa o iki çocuğu dünyaya getirme sebebinizi merak ettim?

Ben ne zaman burda aldatılan kadınlara ayrılmayın iş bulun çalışın yazsam hiç cevap alamıyorum vay arkadaş . Ben bilmiyor iş bulup çalışmak 🤣
O kapasite çoğunda yok canım. Hatta öyle hanımlar ki, eve giren para, kocanın iş durumu, oturduğu bina ile ilgili eşinin tavrı konusunda bile bir şey bilmiyor sormuyorlar. Kolda çanta, o gün senin, bu sohbet, öbür kahve onların modundalar. Bizde öyle bir komşu var. Geçen gün bahçedeki yabani otlaeı temizliyorum kadın "neden yapıyorsun parasını verip yaptırsınlar" dedi. Bahçıvan tutulmasına karşı olan kocası halbuki 😡 kızdım, bir iki laf söyledim genel anlamda ama bu konuyu konuşmak istemiyorum dedim döndüm arkamı, kızdım diye küstü bana 🤣 gerçek dünya ve sorumluluklar onlara ters, pembik ev hanımlarına "çalış, ayaklaeın üzerinde dur"denmez. Çok ayıp 😉

Arkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var 5 senedir evliyim 2 tane çocuğum var biri kız biri oğlan bu 5 senelik evlilik sürecimde Eşim beni sürekli aldattı hepsinde yakaladım Yani mesaj olarak geneline yakaladım her defasında affettim çünkü Kayınpederim Kaynanan bana çok destek oldu bu süreçte çocuklarını Evden bile kovdular benim için. boşanmak istiyorum ama iki tane çocuğum olduğu için bunu yapamıyorum iki arada bir derede kalmışim psikolojik olarak çok kötüyüm yani öyle bakımsız bir kadında değilim ki dışarıda gözü olsun yani mantıklı bir cevapla bulamıyorum şuan çok saçma bir şekilde yazmış ola bilirim çünkü neyi nereye başlayacağımı bilmiyorum
Eşiniz nerden buluyor bu bayanları nasıl bir kisiliksizlik bu ya kendinde bu hakkı nerden görüyor ayrılmak zorundasınız

O kapasite çoğunda yok canım. Hatta öyle hanımlar ki, eve giren para, kocanın iş durumu, oturduğu bina ile ilgili eşinin tavrı konusunda bile bir şey bilmiyor sormuyorlar. Kolda çanta, o gün senin, bu sohbet, öbür kahve onların modundalar. Bizde öyle bir komşu var. Geçen gün bahçedeki yabani otlaeı temizliyorum kadın "neden yapıyorsun parasını verip yaptırsınlar" dedi. Bahçıvan tutulmasına karşı olan kocası halbuki 😡 kızdım, bir iki laf söyledim genel anlamda ama bu konuyu konuşmak istemiyorum dedim döndüm arkamı, kızdım diye küstü bana 🤣 gerçek dünya ve sorumluluklar onlara ters, pembik ev hanımlarına "çalış, ayaklaeın üzerinde dur"denmez. Çok ayıp 😉
Birde şu kafa var. Aman ev işi kolay mı çok yoruluyoruz öldük bittik. Sanki dışarda çalışan kadın ev işi yapmıyor 🤣 gün içerisinde ben takilayim evimin prensesi olayım aldatilirsam da çocuk var diye zaten bahanem hazır . Birileri bana baksın . E bu rahatlığın bir bedeli var . Şu an gerçekten söylüyorum evdeyim çok rahatım resmen hamilelikte doğru düzgün kilo almadım ya işte çalışırken stresten kilo alıyordum . Yüzü bozuluyor cogu kadının benim cildim düzeldi 😅 o kadar berbattı ki çalışma şartlarım . Ama çocuk olunca daha iyisini bulacağım . Evde oturup bir erkeğin gözünün içine bakmaktansa kendi paramı kazanırım . En azından gitmem gereken yerde durmak zorunda kalmam

5 senelik evliliğinde eşin seni sürekli aldatmış ve o aldattıkça sen ondan çocuk yapmışsın. Aferin sana, bir çocuk daha yap.

Arkadaşlar ne deseniz haklısınız ben cidden psikolojik olarak çöktüm yani gitsem babam çocuklarımı kabul etmez e ben onları burda bırakamam yani çocuklarından kopamam bide yani eşimi çok seviyorum şiddet desen yok vurma desen yok sevince çok güzel seviyor yemeğe çıkarması mi desem hediyelerimi desem ama bunları böyle olaylar olunca yapar onuda belirteyim yalvarır barışmak için
Rahatsızlığı olana bişey demem de
sıkışıldım mı hemen denilen "psikolojik olarak çöktüm"

herkesin yaşadığı sıkıntılar var hemen bunun arkasına sığınmayın

kocanız çapkı belli sizde boşanmayacaksınız belli
bari telefonunu karıştırmayın

hee siz telini karıştırıp bulmasanız belki yazıştığı kadınlarla ilişkiye falan girer
dikkat edin cinsel yolla hastalık kapmayın

Diyelim ki sen yaptın o koca ne yapar

Daha masum örnek olsun yolda sana biri adres sordu kocan gördü o bulunmaz hint kumaşı kocan ne yapar bir düşün bakalım

Artık sen çiçekler alırsın her yanınız Ask kokusu olur

Seni seviyorum
Bir daha söyle
Seni seviyorum
Bir daha söyle :-)

hülya avşar bile aldatıldı ki çok güzel olmasına rağmen

bu senın çirkin olman değil adamın karektersizliği

Kars gibi yer her yer akraba dolu psikolojik baskıları çok bosanayimda
Aileniz ile barıştınız mı görüşüyor musunuz? Akrabaların psikolojik baskıları ile eşinizin yaşattığı psikolojik baskı arasında fark yok. Kayınvalidenize yakın oturuyorsanız, yaz dönemi öğrenciler de şehri terk ettiği için kafeler deli gibi eleman arıyor; çocukları kayınvalideye bırakın iş arayın. Bu ara bir iş tutturursanız kış dönemi için de şansınız artar.
İşinizi garantileyip ya da en azından biraz para biriktirip ailenizin yanına geçin. Şu ara tayin dönemi ev bulmak zor. Bir süre ailenizle yaşayın. Duruma göre eve geçersiniz. Nafakada sekmeler olursa elinizde para olsun.
Derseniz ki ben boşanmayacağım. Yine gidin çalışmaya. Çevreniz genişlesin. Kek börek yapıp satan, temizlik, çocuk bakımı ile uğraşan çok kadın var. Eşiniz de ailesi de bilsin bu kadın elimize bakmıyor diye. İş imkanı çok yok biliyorum ama hiç seçenek yok değil. Temizliğe gelecek kimse yok mesela bayram önü 20 gün öncesinden beri dolu. Çalışan kadınlarla karşılaşmak yeni iş kapıları açar.

Bugüne kadar yapmadığınız şeyi yaparsanız aldatmaz.
Siz de gurur kalmamış.
Adam zaten yüzsüz.

Bu konuya ne yazmalı bilemedim 5 sene boyunca sürekli aldatılmak ve buna rağmen 2 çocuk kusura bakmayın ama hatalısınız sizin gururunuzu hiçe sayan birinden neden çocuk yaptınız haaaa düzelir mantığıyla dimi o zaman 3. çocukta yaparsınız. Eşinizin ailesi yanınızda olsa ne olur ki gurununuz ayaklar altına alındıktan sonra böyle sağlıksız yuvaya neden çocuk neden?

Back