• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni hâla aldatiyor ne yapacağımı bilmiyorum!!!

İlk aldattığın da kızıma hamileydim zaten öğrenince baya problem yarattım kayınvalidem kayınpederim de evden kovdu benden 1 şans istedi bir süre böyle bir şey yaşamadık zaten ikinci çocuk bilinçli olmadı supriz gibi birsey oldu sonra tekrar yakaladım 1 tane değil 8 9 tanesi ile yazismasini belki onlara dediği güzel kelimeyi bana dememiştir bide ben kaçarak evlendim ailem karşıydı bu evliliğe geri dönmeye tereddüt ediyorum birazda
Bi sürpriz daha yapın

İlk aldattığın da kızıma hamileydim zaten öğrenince baya problem yarattım kayınvalidem kayınpederim de evden kovdu benden 1 şans istedi bir süre böyle bir şey yaşamadık zaten ikinci çocuk bilinçli olmadı supriz gibi birsey oldu sonra tekrar yakaladım 1 tane değil 8 9 tanesi ile yazismasini belki onlara dediği güzel kelimeyi bana dememiştir bide ben kaçarak evlendim ailem karşıydı bu evliliğe geri dönmeye tereddüt ediyorum birazda
Sizi aldatan adamla nasil sevisiyorsunuz. Bende bi problem var herhalde kocam sinirimi bozunca yuzune bakmak istemiyorum

Arkadaşlar ne deseniz haklısınız ben cidden psikolojik olarak çöktüm yani gitsem babam çocuklarımı kabul etmez e ben onları burda bırakamam yani çocuklarından kopamam bide yani eşimi çok seviyorum şiddet desen yok vurma desen yok sevince çok güzel seviyor yemeğe çıkarması mi desem hediyelerimi desem ama bunları böyle olaylar olunca yapar onuda belirteyim yalvarır barışmak için

Konu sahibi sen ister bu dünyadaki en güzel en kusursuz en mükemmel kadın ol eğer karşındaki uçkuruna düşkün şeref yoksunuysa aldatır…
Ve ayrıca aldatılmak aldatılanın değil aldatanın kusuru…

Arkadaşlar ne deseniz haklısınız ben cidden psikolojik olarak çöktüm yani gitsem babam çocuklarımı kabul etmez e ben onları burda bırakamam yani çocuklarından kopamam bide yani eşimi çok seviyorum şiddet desen yok vurma desen yok sevince çok güzel seviyor yemeğe çıkarması mi desem hediyelerimi desem ama bunları böyle olaylar olunca yapar onuda belirteyim yalvarır barışmak için
Yalvarıyorsa tamam ya.

5 yilda 2 cocuk ve surekli aldatilirken. Bosanacaginiz yok belli , esiniz denen sahsiyetsizinde duzelme ihtimali yok bu daha da belli . O zaman kurcalamayin msjlarini vs . Kapatin gozlerinizi zaten ogrenincede kapattiginiz icin bilmiyormus gibi yaparsaniz en azindan azcik gururunuz kalir

Boşanamayacaksanız keşke yüz göz olmasaydınız. Yakalasanız da salak yapsaydınız. Böyle aldatılıp aldatılıp affeden kadın olmuşsunuz gözünde. Kurcalamayın madem kapatın gözünüzü.

Işte bende bu kafayı anlamıyorum . Siz zaten eşinizi bile bile çocuk yaptıniz . Surda biz bizeyiz bağlamak için aldatmasın diye belki de babam çocukları istemez diye kendinizi avutmak için bence hepsi bir arada.

Eşimi de seviyorum diyorsunuz. Tek çözüm görmeyeceksiniz. O çocukları kimseye bırakmazsiniz. Vicdansız merhametsiz bir insan olursunuz çünkü onları siz dogurmayi seçtiniz . Tek çözüm dizinizi kırıp oturmak . Araştırmayın bakmayın . Bu hayatı siz seçtiniz çıldıracak bir durum yok . Bı şeyleri bozmaniz beş yıl almış düzeltmek istiyorsanız bir ise girin maddi gücünüz olsun belki beş yıl sonra boşanma ihtimali bu kadar korkunç ve uzak olmaz

O zaman aldatılmanda fayda var 🤔

B.kuna kadar sev esini . Ohh gece gece agzimida bozdum. Mustehak sana . Yemege cikarsin, hediye alsin . Gitsin baskasiyla yatsin kalksin gelsin sana sarilsin. Senin piskolojini seveyim ya bi cocuk daha yapmada . Nasil severseniz sevin birbirinizi

Sana verilecek cevap yok güzel kardeşim, ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. Adamı yola getirme taktiği falan bekliyorsan yok öyle bir taktik. Anca elden ayaktan düşer malafat marifetini kaybeder o zaman kırar dizini oturur. Şap ya da kadınlık hormonu yüklerim diyorsan o ayrı

Normal bir kari koca iliskisinde zaten dayak olmaz, yemege cikartmak ve hediyelesmek normaldir. Bonus olarak sadakat vardir

Back