• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni hâla aldatiyor ne yapacağımı bilmiyorum!!!

İlk aldattığın da kızıma hamileydim zaten öğrenince baya problem yarattım kayınvalidem kayınpederim de evden kovdu benden 1 şans istedi bir süre böyle bir şey yaşamadık zaten ikinci çocuk bilinçli olmadı supriz gibi birsey oldu sonra tekrar yakaladım 1 tane değil 8 9 tanesi ile yazismasini belki onlara dediği güzel kelimeyi bana dememiştir bide ben kaçarak evlendim ailem karşıydı bu evliliğe geri dönmeye tereddüt ediyorum birazda
Tamam da ne istiyorsunuz peki? Yani nasıl bir akıl? Ayrılamam diyorsunuz o zaman kurcalamayacaksınız, görmeyin, duymayın. Siz heralde beni aldatmaması için ne yapabilirimi soruyorsunuz ama bu onun karakteriyle alakalı, siz ne yaparsanız yapın aldatır.

Arkadaşlar ne deseniz haklısınız ben cidden psikolojik olarak çöktüm yani gitsem babam çocuklarımı kabul etmez e ben onları burda bırakamam yani çocuklarından kopamam bide yani eşimi çok seviyorum şiddet desen yok vurma desen yok sevince çok güzel seviyor yemeğe çıkarması mi desem hediyelerimi desem ama bunları böyle olaylar olunca yapar onuda belirteyim yalvarır barışmak için
E o zaman böyle devam :olamaz:

Canım eşin seninle çocuk yapayım eve baksın yerim yurdum olsun diye evlenmiş. Bu ilişkide karşılıklı sevgi göremiyorum.

işte o durulma zamanları da adamında kadınında artık yavaş yavaş pilinin bttiği dönemlere denk gelecek . pili bitmiş yaşam enerjisi kalmamış üzerine ona bu kadar kazık atmış adama niye kadın olsun hak ediyor mu? arada vefada yok, uğraşmaya değmez Gençliğiniz güzelliğiniz yaşam enerjiniz yerindeyken gönderin gitsin.
Aynen ole..kesinlikle hak etmiyor...ayni gorusteyim..degmez..degmiyoda..ama buradaki arkadas ayaklari uzerinde duramayan..maddi manevi ...kendine yetemiyosa...durumlar biraz daha zor olabilir..kadin siginma evleri var..ama inanin onun prosedurlerinide bilemiyorum...

Arkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var 5 senedir evliyim 2 tane çocuğum var biri kız biri oğlan bu 5 senelik evlilik sürecimde Eşim beni sürekli aldattı hepsinde yakaladım Yani mesaj olarak geneline yakaladım her defasında affettim çünkü Kayınpederim Kaynanan bana çok destek oldu bu süreçte çocuklarını Evden bile kovdular benim için. boşanmak istiyorum ama iki tane çocuğum olduğu için bunu yapamıyorum iki arada bir derede kalmışim psikolojik olarak çok kötüyüm yani öyle bakımsız bir kadında değilim ki dışarıda gözü olsun yani mantıklı bir cevapla bulamıyorum şuan çok saçma bir şekilde yazmış ola bilirim çünkü neyi nereye başlayacağımı bilmiyorum
Belki şu an hala eşinizden soğumadınız. Ama belki yıllar sonra, belki yakın zamanda ondan soğuyacaksınız ve o zaman öfkeli, huysuz, sürekli çene yapan, saygı duymayan biri olacaksınız eşinize karşı. Sürekli onun bugünlerde yaptıklarını başına kalkacaksınız soğuduğunuz zaman. Böyle sürekli aldatılan bir kadın bugün seviyorum, ayrılamam, mecburum dese de ileride çok farklı davranmaya, farklı bakmaya başlıyor.
İnsana hayat arkadaşı yaşlılıkta daha lazım oluyor. Siz saygı duymadığınız biriyle kavga ve sürekli laf sokmayla geçireceksiniz ileriki hayatınızı, bugünlerden dolayı
Bu durumu yaşlı çiftlerde çok gördüğüm için söyleyeyim dedim
Belki bugünden bir şeyleri değiştirecek yol ararsınız

Back