• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni hâla aldatiyor ne yapacağımı bilmiyorum!!!

Arkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var 5 senedir evliyim 2 tane çocuğum var biri kız biri oğlan bu 5 senelik evlilik sürecimde Eşim beni sürekli aldattı hepsinde yakaladım Yani mesaj olarak geneline yakaladım her defasında affettim çünkü Kayınpederim Kaynanan bana çok destek oldu bu süreçte çocuklarını Evden bile kovdular benim için. boşanmak istiyorum ama iki tane çocuğum olduğu için bunu yapamıyorum iki arada bir derede kalmışim psikolojik olarak çok kötüyüm yani öyle bakımsız bir kadında değilim ki dışarıda gözü olsun yani mantıklı bir cevapla bulamıyorum şuan çok saçma bir şekilde yazmış ola bilirim çünkü neyi nereye başlayacağımı bilmiyorum
E bu aldatılma değil ki, bi çeşit poligami. Beyefendi belli ki kendisi için çok partnerli, sizin için tek partnerli bi hayat öngörmüş 5 senedir de bu hayatı yaşıyo. Bi çeşit kümes olayı, bi adet horoz var, sayısı belirsiz tavuklar var, bilinen 2 adet civciv var. Siz de 5 senedir her şeyi bilmenize ragmen ayrılmak için hiçbi girişimde bulunmadığınız gibi üstüne de 2 çocuk yaptığınıza göre bu hayattan rahatsız falan degilsiniz.

Tabi biraz adaletten yoksun bi çok eşli yaşam biçimi olmuş, sistem hep beyefendiye çalışıyo. Ama siz de kendinize bu kadarını yakıştırıyosunuz zaten, yazmışsınız yorumlara sevince çok güzel sever, hiç dövmez vs. diye. Yetiyo demek ki o kadarı size. Arada kendisine saygı duyan, kendini seven, kendi ayakları üstünde duran kadınları görünce bi canınız sıkılıyo ki buraya konu açmışsınız ama çok da şey yapmayın, geçer.

Evlendiğinden beri sürekli aldatıl, buna rağmen 2 çocuk yap, sonra da çocuklarım var diye boşanamıyorum de. Kayınvalidenizle dertleşin ve sakinleşin o zaman 🤷🏻‍♀️
Buradan yardım isteyen biri için biraz ağır olmamış mı.Biraz empati. Siz belki hayatınız boyu hep doğruyu yapmış olabilirsiniz. Ama yine de daha yapıcı bir cümle kurabilirdiniz.Sonuç ta bu ülkede yaşıyoruz kızlarımızın kadınlarımızın durumu ortada.

Buradan yardım isteyen biri için biraz ağır olmamış mı.Biraz empati. Siz belki hayatınız boyu hep doğruyu yapmış olabilirsiniz. Ama yine de daha yapıcı bir cümle kurabilirdiniz.Sonuç ta bu ülkede yaşıyoruz kızlarımızın kadınlarımızın durumu ortada.
Boşan bi işe gir , ayaklarının üstünde dur, erkeğin eline bakma dese yapamayacak belli, kaynanası iyiymiş işte , arada oğlunu evden kovuyormuş falan, ne denebilir ki başka.

Arkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var 5 senedir evliyim 2 tane çocuğum var biri kız biri oğlan bu 5 senelik evlilik sürecimde Eşim beni sürekli aldattı hepsinde yakaladım Yani mesaj olarak geneline yakaladım her defasında affettim çünkü Kayınpederim Kaynanan bana çok destek oldu bu süreçte çocuklarını Evden bile kovdular benim için. boşanmak istiyorum ama iki tane çocuğum olduğu için bunu yapamıyorum iki arada bir derede kalmışim psikolojik olarak çok kötüyüm yani öyle bakımsız bir kadında değilim ki dışarıda gözü olsun yani mantıklı bir cevapla bulamıyorum şuan çok saçma bir şekilde yazmış ola bilirim çünkü neyi nereye başlayacağımı bilmiyorum
Koca dediğiniz yaratığı değilde kendinizi suçlamaya devam ettiğiniz sürece kimse size yardım edemez ve daha çok yazarsınız böyle. Ne saçma iş ya adam aldatan neymiş efendim bakımsız değilim cevap bulamıyorum adam karektersiz, şrfsz, haysiyetsiz degil demiyor da

Arkadaşlar ne deseniz haklısınız ben cidden psikolojik olarak çöktüm yani gitsem babam çocuklarımı kabul etmez e ben onları burda bırakamam yani çocuklarından kopamam bide yani eşimi çok seviyorum şiddet desen yok vurma desen yok sevince çok güzel seviyor yemeğe çıkarması mi desem hediyelerimi desem ama bunları böyle olaylar olunca yapar onuda belirteyim yalvarır barışmak için
Allah'ım sana geliyorum böyle olanlar çıkınca yapıyor diyor:işsiz::kızgın:

Arkadaşlar ne deseniz haklısınız ben cidden psikolojik olarak çöktüm yani gitsem babam çocuklarımı kabul etmez e ben onları burda bırakamam yani çocuklarından kopamam bide yani eşimi çok seviyorum şiddet desen yok vurma desen yok sevince çok güzel seviyor yemeğe çıkarması mi desem hediyelerimi desem ama bunları böyle olaylar olunca yapar onuda belirteyim yalvarır barışmak için
Onlar yok ama aldatma var. Başka kadınlara aşk sözleri sarfetmesini nasıl kaldırıyorsunuz? O adamla aynı yatağa nasıl giriyorsunuz?

Boşan bi işe gir , ayaklarının üstünde dur, erkeğin eline bakma dese yapamayacak belli, kaynanası iyiymiş işte , arada oğlunu evden kovuyormuş falan, ne denebilir ki
Burada görüyoruz gençlerimiz çok yanlış evlilikler yapıyor .Aileler işin içine giriyor her şey çorba oluyor yönetemiyorlar.En güzeli hep söylüyoruz kızlarımız okusun okumasın ama işi olsun çalışsın.Dik dursun.Kimseye muhtaç olmasın.Ancak bu bizim ülkede işte birebir olamıyor.Çok genç evlilikler oluyor gençler yürütemiyor. Bunlar bizim ülke gerçeği.Ancak bu konularda yardım isteyen çaresiz bir insana yardımcı olacak şöyle yap şunu yapma şöyle olsa daha iyi olacak gibi öneriler yazılsa daha iyi olmaz mı.Bunun nesi yanlış.Çok sert paylaşım o kişiyi daha dibe çekmez mi.Sizin yapacağınız bu tür paylaşım belki başka birinin gözünü açar belli mi olur.

Burada görüyoruz gençlerimiz çok yanlış evlilikler yapıyor .Aileler işin içine giriyor her şey çorba oluyor yönetemiyorlar.En güzeli hep söylüyoruz kızlarımız okusun okumasın ama işi olsun çalışsın.Dik dursun.Kimseye muhtaç olmasın.Ancak bu bizim ülkede işte birebir olamıyor.Çok genç evlilikler oluyor gençler yürütemiyor. Bunlar bizim ülke gerçeği.Ancak bu konularda yardım isteyen çaresiz bir insana yardımcı olacak şöyle yap şunu yapma şöyle olsa daha iyi olacak gibi öneriler yazılsa daha iyi olmaz mı.Bunun nesi yanlış.Çok sert paylaşım o kişiyi daha dibe çekmez mi.Sizin yapacağınız bu tür paylaşım belki başka birinin gözünü açar belli mi olur.
Yoo niye biizm ülkemizde olmuyor . Ben çalışırken ofise temizliğe gelen ablalar boşanmıştı . Işi begenemyip çıkan çok oldu çünkü daha iyi imkanlarda iş buldular. Tanıdık vasıtasıyla evlere temizliğe gittiler . Kimi eğitim aldı belediyede girdi .

Boşanan bir yakınım bir kozmetik markasinin ürünlerini sattı . Stant kurdu şimdi şimdi müdür oldu. Ailesi bile destek değildi . Bir kafede bir yerde ise girilebilir. Hemen bisanmasa bile beş yıl sonra belki imkanları farklı olacak boşanacak . Ülkemizin gerçekleri biraz biz kadınlarla da alakalı . Evde yan gelip yatmazsak bir şeylere kafa kaldirirsak o gerçekler duzelir . Zor mu çok zor tüm bunları yapmak bunu yapabilene de helal olsun zaten . Kadınlarımız ama ben kocamı seviyorum diyip oturmayı ve susmayı tercih ettiği sürece birseyler değişmeyecek

Ozaman eşiniz tedavi olsun.
Terapi almayı şart koşacaksınız eşinizle yüzleşeceginiz en güzel yer bir terapi odası olacak.
Yok onuda kabul etmez derseniz eşinizi takip etmeyi bırakın derim.

Okadar sık aldatılmıssınız hala sok olmanız enterasan yalnız.Kvde kpderle mı bi hayat kurdunuz ne alaka ,onlar destek diye affediyorsunuz?
Bunun bakımla,bakımsızlıkla alakası yok zaten.Adamın karaktersızlıgıyle alakası var.

Mesela kvdeyle bunu konusurken nasıl konusuyorlar.?
Oglunuz baska kadına gıdıyor mu denıyor?
Buyuk konusmayayım boyle bısey yasasam kvde en son konusacagım kısı.
Oz oglu,illakı bana taktık vermeye falan kalkacak.Soyle evıne bagla boyle yap falan.
Bukadar rezilliğe gerek var mı?Yollayın anasının evınde ne halt yıyosa yesın.

Angelina jolie den tut Shakira ya kadar aldatıldı kadınlar güZelikle alakası yok karakter ile alakalı. Boşan çünkü hep yapacak.

Garip adam aldattığı halde 2 çocuk yapmışsınız. Şimdi de ayrılamam 2 çocuk var diyorsunuz...
Başınıza neden bu defalarca geliyor söyleyim duruşunuz olmadığı için.

Eşiniz her iki şekilde de hayatınızda olmayacak.Diyelim ki devam ettiniz sizi aldatmaya devam edecek.Ütülediğiniz gömleği giyip başka birinin yanına gidecek.Yani ortada zaten bir evlilik olmayacak.Psikolojisi altüst bir kadın ve kağıt üstünde bir evlilik.Bosanıp çocuklarınızla yeni bir hayata başlarsanız öz saygınızı yitirmeden yeni bir hayata başlama şansınız olacak.Yani adam öyle de yok böyle de yok .Ama iki yolun birinde umut var.

Yoo niye biizm ülkemizde olmuyor . Ben çalışırken ofise temizliğe gelen ablalar boşanmıştı . Işi begenemyip çıkan çok oldu çünkü daha iyi imkanlarda iş buldular. Tanıdık vasıtasıyla evlere temizliğe gittiler . Kimi eğitim aldı belediyede girdi .

Boşanan bir yakınım bir kozmetik markasinin ürünlerini sattı . Stant kurdu şimdi şimdi müdür oldu. Ailesi bile destek değildi . Bir kafede bir yerde ise girilebilir. Hemen bisanmasa bile beş yıl sonra belki imkanları farklı olacak boşanacak . Ülkemizin gerçekleri biraz biz kadınlarla da alakalı . Evde yan gelip yatmazsak bir şeylere kafa kaldirirsak o gerçekler duzelir . Zor mu çok zor tüm bunları yapmak bunu yapabilene de helal olsun zaten . Kadınlarımız ama ben kocamı seviyorum diyip oturmayı ve susmayı tercih ettiği sürece birseyler değişmeyecek
Paylaşımınız benim demek istediğime o kadar güzel oturdu ki.Yol göstermek derken zaten sizin gibi paylaşımları kast ediyorum. Verdiğiniz örnekler ne güzel.Yol göstermek lazım yerden yere vurmak değil. Çocuk üzerinden neden yaptın vb deneceğine, sizin durumunuz gösteriyor ki karşı tarafı eşi tanımdan çocuk düşünmemek lazım şeklinde olabilir.Bazılarımız hemen yargılıyor.
Mesela...gerek belediyelerde ve özellikle kosgep te eleman yetiştirme gibi kurslar var.Ben bir genç kadına rastladım.Hastanede günlük hasta bakıyordu ve çok güzel para kazanıyordu.Nasıl yaptığını sordum.Kosgep kursunu duydum yaşlı&hasta bakım kursuna kayıt oldum.Sertifikamı aldım ve o saatten itibaren hiç boş kalmadım çok güzel para kazanıyorum dedi.

Son düzenleme:
Paylaşımınız benim demek istediğime o kadar güzel oturdu ki.Yol göstermek derken zaten sizin gibi paylaşımları kast ediyorum. Verdiğiniz örnekler ne güzel.Yol göstermek lazım yerden yere vurmak değil. Çocuk üzerinden neden yaptın vb deneceğine, sizin durumunuz gösteriyor ki karşı tarafı eşi tanımdan çocuk düşünmemek lazım şeklinde olabilir.Bazılarımız hemen yargılıyor.
Konuda ilk yorumuma baktınız mı bilmiyorum şöyle bir yorum yaptım ilk çocuktan önce kesin adam iyidir ikincisi korunurken olmuştur . Konu sahibi o sırada mesaj atmış aynı anda yazmışız. İlk çocuga hamileyken aldattı ikincisi supriz oldu diye . Ben açıkçası bunu kahin olduğum için ya da konu sahibini tanıdığım için yazmamıştım . Klasik yalan cevap bu . Çocuk yapmayı tercih edebiliriz ama bu çocuklara günah değil mi ? Psikolojim bozuldu diyor ben kesinlikle evliliğin başından beri problem yaşandığına eminim neden kendiyle birlikte çocukları ateşe attı . Babam çocukları kabul etmez bende eşimi seviyorum diyor . Böyle soyleyen birine sabırlı ve iyi yorum yapmak imkansız geliyor bana. Çünkü vicdansızca ve bencilce davrandıklarını düşünüyorum .

Adamın evden kovulmak umrunda mı sence ?
Yahut senin bakımlı olman ?
Güzel ve bakımlı kadınlar aldatılmaz şeklinde bir kural var ve ben mi duymadım.
Adam şerefsizse,karşına çıkmış olan kadın da evli bir adama bakabilecek kadar karaktersizse ; aldatır elbette.
Ayrıca ailesine sana destek vermiyor,ahlak yoksunu oğullarını senden başka kimse istemeyeceği için bu şekilde davranıyorlar.
Yahu hâlâ aldatiyor diyorsun..Ne yapalım,zincire mi vuralım senin herifi ?
Evine dönmesi,seni güzel gormesi için büyü işlerine mi girelim ?
Bu konu da biraz şey geldi bana..
Şey iste..
Uydurma..

Adamın evden kovulmak umrunda mı sence ?
Yahut senin bakımlı olman ?
Güzel ve bakımlı kadınlar aldatılmaz şeklinde bir kural var ve ben mi duymadım.
Adam şerefsizse,karşına çıkmış olan kadın da evli bir adama bakabilecek kadar karaktersizse ; aldatır elbette.
Ayrıca ailesine sana destek vermiyor,ahlak yoksunu oğullarını senden başka kimse istemeyeceği için bu şekilde davranıyorlar.
Yahu hâlâ aldatiyor diyorsun..Ne yapalım,zincire mi vuralım senin herifi ?
Evine dönmesi,seni güzel gormesi için büyü işlerine mi girelim ?
Bu konu da biraz şey geldi bana..
Şey iste..
Uydurma..
Keşke uydurma olaydı, böyle yaşayan o kadar çok insan var ki, özwllikle sosyal medya ve arkadaşlık uygulamaları adamların içindeki şerefsizin ortaya çıkması için fırsat oldu. Eskiden etrafında potansiyel görüyorlarsa şanslarını deniyorlardı şimdi bir tıkla onlarcasına ulaşıyorlar. Aç tavukken buğday ambarına düştüler çünkü

PArkadaşlar biraz geç döndüm mesajınıza kusura bakmayın yani benim bursa yazdığım hiç bir şey yalan değil gerçekler ben derdi mi yazdım sizde fikrinizi sürdünüz bazılarınız gerçekten yerin dibine bile soktu beni benim zaten psikolojim iyi değil diye belirttim çünkü ben derdimi hiç kimseye açamadım evet bende boşanmak istiyorum ama çocuklarımı babalarını görünce mutlu oluşları ne bileyim sürekli yanlarında olsun istemeleri benim kolumu kanadımı kırıyor e onlarda bırakayım diyorum ama hiç kimseye güvenmiyorum çocuklarıma nasıl davranırlar bilemiyorum benim gözümün önünde seviyorlar ama arkada nasıllar bilemiyorum bide ben cidden eşimi cidden çok sevdim şimdi dersiniz e seviyorsun katlan ama ne kabul ede biliyorum yaptıklarını nede koca biliyorum işte bu duyguları Bi ayırt ede bilsem noktayı koyacamda nasıl bir boşluktayım anlamıyoru

Back