- 19 Mayıs 2020
- 46.548
- 208.624
- 548
Sus sus.Vurma desen yok, sevince çok güzel seviyor, bundan ne anlamalıyız bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sus sus.Vurma desen yok, sevince çok güzel seviyor, bundan ne anlamalıyız bilemedim
İcimfesathdhdhdhSus sus.
Digerlerinden vakit kalinca . Sevisip , yemek, cicek vs. Arada karisina da bakip degisiklik yasiyor benim anladigimVurma desen yok, sevince çok güzel seviyor, bundan ne anlamalıyız bilemedim
Yemeğe çıkmak, hediye almak barışmak için yapılmaz. Bunlar zaten seven herkesin yapabileceği sıradan şeyler. Siz bu basit şeylere kanıyorsunuz. Adam da bir yemek ve bir hediye ile kandırırım zaten diye devam ediyor zamparılığa. Vurması yok diye harika koca olmaz kimse. Biraz üzerine gidin bak nasıl kükrüyor görün..Arkadaşlar ne deseniz haklısınız ben cidden psikolojik olarak çöktüm yani gitsem babam çocuklarımı kabul etmez e ben onları burda bırakamam yani çocuklarından kopamam bide yani eşimi çok seviyorum şiddet desen yok vurma desen yok sevince çok güzel seviyor yemeğe çıkarması mi desem hediyelerimi desem ama bunları böyle olaylar olunca yapar onuda belirteyim yalvarır barışmak için
E güzel bı düzen oturtmuslar o zamanDigerlerinden vakit kalinca . Sevisip , yemek, cicek vs. Arada karisina da bakip degisiklik yasiyor benim anladigim
Ortada dertte yok . Cildirtmak icin gelmisE güzel bı düzen oturtmuslar o zaman
Az daha sıksa çift kale maç yapicak abi zatenO 8 9 kişiyi yakalandıktan sonra muhatap olmuyorum sadece çocuklarım için bosanamiyorum gitsem babam kabul etmez yani onları burada da bırakamıyorum çünkü kimse onlarla ilgilenmez
Ben çıldırmadım. Doymuşum artık.Ortada dertte yok . Cildirtmak icin gelmis
E kurcalayıp yakalamayın o zaman, üç maymunu oynarsanız mutlu olursunuz.Arkadaşlar ne deseniz haklısınız ben cidden psikolojik olarak çöktüm yani gitsem babam çocuklarımı kabul etmez e ben onları burda bırakamam yani çocuklarından kopamam bide yani eşimi çok seviyorum şiddet desen yok vurma desen yok sevince çok güzel seviyor yemeğe çıkarması mi desem hediyelerimi desem ama bunları böyle olaylar olunca yapar onuda belirteyim yalvarır barışmak için
Toplayin esyalarinizi, babanizin kapisina gidin. Sizi kapida birakacak hali yok ya. Bugun gidip 2 gun sonra hediyeleri ve ozurleri kabul edecekseniz, babanizida yormayin.O 8 9 kişiyi yakalandıktan sonra muhatap olmuyorum sadece çocuklarım için bosanamiyorum gitsem babam kabul etmez yani onları burada da bırakamıyorum çünkü kimse onlarla ilgilenmez
Benim kapasite daha dolmamişBen çıldırmadım. Doymuşum artık.
Gocan seni yemeğe goturuyo mu Gatip?Ben çıldırmadım. Doymuşum artık.
Değişmez. Boşanmaktan başka çareniz yok maalesef.Arkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var 5 senedir evliyim 2 tane çocuğum var biri kız biri oğlan bu 5 senelik evlilik sürecimde Eşim beni sürekli aldattı hepsinde yakaladım Yani mesaj olarak geneline yakaladım her defasında affettim çünkü Kayınpederim Kaynanan bana çok destek oldu bu süreçte çocuklarını Evden bile kovdular benim için. boşanmak istiyorum ama iki tane çocuğum olduğu için bunu yapamıyorum iki arada bir derede kalmışim psikolojik olarak çok kötüyüm yani öyle bakımsız bir kadında değilim ki dışarıda gözü olsun yani mantıklı bir cevapla bulamıyorum şuan çok saçma bir şekilde yazmış ola bilirim çünkü neyi nereye başlayacağımı bilmiyorum
Cocuklarla biz mi ilgilenelim napalım o zaman anlamadım kiO 8 9 kişiyi yakalandıktan sonra muhatap olmuyorum sadece çocuklarım için bosanamiyorum gitsem babam kabul etmez yani onları burada da bırakamıyorum çünkü kimse onlarla ilgilenmez
İcimfesathdhdhdh
Yok boşanma, napican boşanıp, bundan iyisini mi bulucan?Kars gibi yer her yer akraba dolu psikolojik baskıları çok bosanayimda
Kayın aile destekçinizdi? Torunlarına bakmazlar mı?O 8 9 kişiyi yakalandıktan sonra muhatap olmuyorum sadece çocuklarım için bosanamiyorum gitsem babam kabul etmez yani onları burada da bırakamıyorum çünkü kimse onlarla ilgilenmez