• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni hâla aldatiyor ne yapacağımı bilmiyorum!!!

Arkadaşlar ne deseniz haklısınız ben cidden psikolojik olarak çöktüm yani gitsem babam çocuklarımı kabul etmez e ben onları burda bırakamam yani çocuklarından kopamam bide yani eşimi çok seviyorum şiddet desen yok vurma desen yok sevince çok güzel seviyor yemeğe çıkarması mi desem hediyelerimi desem ama bunları böyle olaylar olunca yapar onuda belirteyim yalvarır barışmak için
Yemeğe çıkmak, hediye almak barışmak için yapılmaz. Bunlar zaten seven herkesin yapabileceği sıradan şeyler. Siz bu basit şeylere kanıyorsunuz. Adam da bir yemek ve bir hediye ile kandırırım zaten diye devam ediyor zamparılığa. Vurması yok diye harika koca olmaz kimse. Biraz üzerine gidin bak nasıl kükrüyor görün..

Başkalarına dokunan adamı nasıl seviyorsunuz? Kebap yemek için mi? Mideniz nasıl alıyor? Kebabı değil yani bu adamı?

Ayrıca biz siZe nasıl yardımcı olalım?

O 8 9 kişiyi yakalandıktan sonra muhatap olmuyorum sadece çocuklarım için bosanamiyorum gitsem babam kabul etmez yani onları burada da bırakamıyorum çünkü kimse onlarla ilgilenmez

Arkadaşlar ne deseniz haklısınız ben cidden psikolojik olarak çöktüm yani gitsem babam çocuklarımı kabul etmez e ben onları burda bırakamam yani çocuklarından kopamam bide yani eşimi çok seviyorum şiddet desen yok vurma desen yok sevince çok güzel seviyor yemeğe çıkarması mi desem hediyelerimi desem ama bunları böyle olaylar olunca yapar onuda belirteyim yalvarır barışmak için
E kurcalayıp yakalamayın o zaman, üç maymunu oynarsanız mutlu olursunuz.

Biz şimdi size işe girin gücünüzü toplayınca basın tekmeyi diyeceğiz ama boşa diyeceğiz. Çene yormaya gerek yok. Ailem çocukları kabul etmez ne ya, çalış bak çocuklarına. Ailene dönmek zorunda mısın.

Yok ya akıl vermeyeceğim gerek yok 🙄

O 8 9 kişiyi yakalandıktan sonra muhatap olmuyorum sadece çocuklarım için bosanamiyorum gitsem babam kabul etmez yani onları burada da bırakamıyorum çünkü kimse onlarla ilgilenmez
Toplayin esyalarinizi, babanizin kapisina gidin. Sizi kapida birakacak hali yok ya. Bugun gidip 2 gun sonra hediyeleri ve ozurleri kabul edecekseniz, babanizida yormayin.

Arkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var 5 senedir evliyim 2 tane çocuğum var biri kız biri oğlan bu 5 senelik evlilik sürecimde Eşim beni sürekli aldattı hepsinde yakaladım Yani mesaj olarak geneline yakaladım her defasında affettim çünkü Kayınpederim Kaynanan bana çok destek oldu bu süreçte çocuklarını Evden bile kovdular benim için. boşanmak istiyorum ama iki tane çocuğum olduğu için bunu yapamıyorum iki arada bir derede kalmışim psikolojik olarak çok kötüyüm yani öyle bakımsız bir kadında değilim ki dışarıda gözü olsun yani mantıklı bir cevapla bulamıyorum şuan çok saçma bir şekilde yazmış ola bilirim çünkü neyi nereye başlayacağımı bilmiyorum
Değişmez. Boşanmaktan başka çareniz yok maalesef.

Cocuklarla biz mi ilgilenelim napalım o zaman anlamadım ki

Kayın aile destekçinizdi? Torunlarına bakmazlar mı?

Back