- 9 Şubat 2010
- 18.325
- 1
- 41.379
- 798
Ay evet ya, artık kaşarlandık bu konudaBu konu beni sarmadı çok detay yok . Zaten barışırlar . Konuları okuyunca anlaşılıyor artık.
Siz sadece mesajlarını yakalamışsınız,icraat kısmına tanık olmamışsınız ama bu onu yapmadığı anlamına gelmez.Eğer bir erkek bir kere sizi aldatmışsa emin olun birçok defa daha aldatır.Söz vermelerine asla inanmayın.Bu durum eroin bağımlılığı gibi emin olun bırakamaz.Çalışıyorsanız,ekonomik özgürlüğünüz varsa asıl çocuklarınız için ayrılın derim.Çocuklarınızı mutsuz bir evlilik için de psikolojilerini daha da bozarak büyütmeyin.Bir de bu durum sizin bakımlı yada bakımsız olmanızla alakalı bir durum değil.Bazı erkeklerde hastalık gibi,Dünya nın en güzel kadınıyla da evli olsa aldatır ve bu huyundan vazgeçemez,taa ki birileri onları hadım edene kadar.Arkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var 5 senedir evliyim 2 tane çocuğum var biri kız biri oğlan bu 5 senelik evlilik sürecimde Eşim beni sürekli aldattı hepsinde yakaladım Yani mesaj olarak geneline yakaladım her defasında affettim çünkü Kayınpederim Kaynanan bana çok destek oldu bu süreçte çocuklarını Evden bile kovdular benim için. boşanmak istiyorum ama iki tane çocuğum olduğu için bunu yapamıyorum iki arada bir derede kalmışim psikolojik olarak çok kötüyüm yani öyle bakımsız bir kadında değilim ki dışarıda gözü olsun yani mantıklı bir cevapla bulamıyorum şuan çok saçma bir şekilde yazmış ola bilirim çünkü neyi nereye başlayacağımı bilmiyorum
Ya adam aldatinca güzel seviyomus karısını, gebap yiyip, çiçek veriyomus, niye bosansin kiAy evet ya, artık kaşarlandık bu konuda
E o zaman madem halinizden memnunsunuz,sizi her aldattığında güzel günlerinizi hatırlayın ve hayatınıza bu durum hiç olmamış gibi devam edin.Tabi arada cinsel yolla bulaşan hastalıklar için test yaptırmayı da unutmayın.Arkadaşlar ne deseniz haklısınız ben cidden psikolojik olarak çöktüm yani gitsem babam çocuklarımı kabul etmez e ben onları burda bırakamam yani çocuklarından kopamam bide yani eşimi çok seviyorum şiddet desen yok vurma desen yok sevince çok güzel seviyor yemeğe çıkarması mi desem hediyelerimi desem ama bunları böyle olaylar olunca yapar onuda belirteyim yalvarır barışmak için
Farkındaysanız size boşan diyen yok.Kars gibi yer her yer akraba dolu psikolojik baskıları çok bosanayimda
E yani milletin kocası dövüyor, sövüyor bu zamanda seninki gibi koca bulmak zor. Adamın tek kusuru koca yürekli olması, o yürektir ki her odasında başka sevdalar barındıran... MaşallahArkadaşlar ne deseniz haklısınız ben cidden psikolojik olarak çöktüm yani gitsem babam çocuklarımı kabul etmez e ben onları burda bırakamam yani çocuklarından kopamam bide yani eşimi çok seviyorum şiddet desen yok vurma desen yok sevince çok güzel seviyor yemeğe çıkarması mi desem hediyelerimi desem ama bunları böyle olaylar olunca yapar onuda belirteyim yalvarır barışmak için
Bence o kadın da gelsin beraber yaşayın bi şikayetiniz yokArkadaşlar ne deseniz haklısınız ben cidden psikolojik olarak çöktüm yani gitsem babam çocuklarımı kabul etmez e ben onları burda bırakamam yani çocuklarından kopamam bide yani eşimi çok seviyorum şiddet desen yok vurma desen yok sevince çok güzel seviyor yemeğe çıkarması mi desem hediyelerimi desem ama bunları böyle olaylar olunca yapar onuda belirteyim yalvarır barışmak için
Kendi ailen sana destek çıkıyosa onların yanına git kendine bi iş bul çalış dik dur boşan ve çocuklarınla birlikte yaşa. Hep o evde kalırsan yıllar geçtikçe kafayı yersin unutma ki insanlar değişmez..Arkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var 5 senedir evliyim 2 tane çocuğum var biri kız biri oğlan bu 5 senelik evlilik sürecimde Eşim beni sürekli aldattı hepsinde yakaladım Yani mesaj olarak geneline yakaladım her defasında affettim çünkü Kayınpederim Kaynanan bana çok destek oldu bu süreçte çocuklarını Evden bile kovdular benim için. boşanmak istiyorum ama iki tane çocuğum olduğu için bunu yapamıyorum iki arada bir derede kalmışim psikolojik olarak çok kötüyüm yani öyle bakımsız bir kadında değilim ki dışarıda gözü olsun yani mantıklı bir cevapla bulamıyorum şuan çok saçma bir şekilde yazmış ola bilirim çünkü neyi nereye başlayacağımı bilmiyorum
Peki senin dert bunun neresinde ? Tamam işte o yapsın sen de bi yemeğe cik hediyeler falan filan ne sıkıyorsun canını .Arkadaşlar ne deseniz haklısınız ben cidden psikolojik olarak çöktüm yani gitsem babam çocuklarımı kabul etmez e ben onları burda bırakamam yani çocuklarından kopamam bide yani eşimi çok seviyorum şiddet desen yok vurma desen yok sevince çok güzel seviyor yemeğe çıkarması mi desem hediyelerimi desem ama bunları böyle olaylar olunca yapar onuda belirteyim yalvarır barışmak için
Maçaları yemiyor ondan cvp vermiyorlar. Konu açma sebepleri de işte ortalık yeşillensin. Kim sabahın köründe kalkıp el işine gidecek eve gelip yemek çocukla uğraşsın.Ben ne zaman burda aldatılan kadınlara ayrılmayın iş bulun çalışın yazsam hiç cevap alamıyorum vay arkadaş . Ben bilmiyor iş bulup çalışmak
Iste bedel ödemeden hayatta bir şeyler olmuyor . Mesele sadece doğurmak değil . Hep syni taktik birinciyi yapmadan aldatmiyordu ikincide supriz oldu hiç şaşmaz surda kaç oldu konu . Özgürlük isteyen , saygı görmek isteyen bedel öder. Ev kadını saygı görmez mi diyen çıkar elbet cevap vereyim üç dört aydır evdeyim çocuk doğunca gider çalışırım arkadaş .ev hanimligi valla kolay çalışan insan hem ev işi hem el işine koşturuyor . Kimsenin insafına kalmıyor ama millet mecbur susuyor . Kadın çalışmak zorunda bu devirdeMaçaları yemiyor ondan cvp vermiyorlar. Konu açma sebepleri de işte ortalık yeşillensin. Kim sabahın köründe kalkıp el işine gidecek eve gelip yemek çocukla uğraşsın.
Bosanma guzel seviyormus adamKars gibi yer her yer akraba dolu psikolojik baskıları çok bosanayimda
Hangi biri gelecek . 8-9 diyor Kars'ta asiret kuracak konu sahibinin cok guzel seven eşcegiziBence o kadın da gelsin beraber yaşayın bi şikayetiniz yok
Her kelimene harfi harfine katılıyorum arkadaşım. Ben de yanlız bir anneyim çalışıyorum oğluma adadım hayatımı sırf kendime saygımdan boşandım . Öyle aldatma dayak falan da yoktu miskin bir adamdı.Iste bedel ödemeden hayatta bir şeyler olmuyor . Mesele sadece doğurmak değil . Hep syni taktik birinciyi yapmadan aldatmiyordu ikincide supriz oldu hiç şaşmaz surda kaç oldu konu . Özgürlük isteyen , saygı görmek isteyen bedel öder. Ev kadını saygı görmez mi diyen çıkar elbet cevap vereyim üç dört aydır evdeyim çocuk doğunca gider çalışırım arkadaş .ev hanimligi valla kolay çalışan insan hem ev işi hem el işine koşturuyor . Kimsenin insafına kalmıyor ama millet mecbur susuyor . Kadın çalışmak zorunda bu devirde
Ne alaka ya sehirle mezheple alakası yok bu işin duruşla öz saygıyla alakası var kendine bahane üretme.Kars gibi yer her yer akraba dolu psikolojik baskıları çok bosanayimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?