Eşim beni hâla aldatiyor ne yapacağımı bilmiyorum!!!

Yemeğe çıkmak, hediye almak barışmak için yapılmaz. Bunlar zaten seven herkesin yapabileceği sıradan şeyler. Siz bu basit şeylere kanıyorsunuz. Adam da bir yemek ve bir hediye ile kandırırım zaten diye devam ediyor zamparılığa. Vurması yok diye harika koca olmaz kimse. Biraz üzerine gidin bak nasıl kükrüyor görün..

Başkalarına dokunan adamı nasıl seviyorsunuz? Kebap yemek için mi? Mideniz nasıl alıyor? Kebabı değil yani bu adamı?

Ayrıca biz siZe nasıl yardımcı olalım?

O 8 9 kişiyi yakalandıktan sonra muhatap olmuyorum sadece çocuklarım için bosanamiyorum gitsem babam kabul etmez yani onları burada da bırakamıyorum çünkü kimse onlarla ilgilenmez

E kurcalayıp yakalamayın o zaman, üç maymunu oynarsanız mutlu olursunuz.

Biz şimdi size işe girin gücünüzü toplayınca basın tekmeyi diyeceğiz ama boşa diyeceğiz. Çene yormaya gerek yok. Ailem çocukları kabul etmez ne ya, çalış bak çocuklarına. Ailene dönmek zorunda mısın.

Yok ya akıl vermeyeceğim gerek yok

O 8 9 kişiyi yakalandıktan sonra muhatap olmuyorum sadece çocuklarım için bosanamiyorum gitsem babam kabul etmez yani onları burada da bırakamıyorum çünkü kimse onlarla ilgilenmez
Toplayin esyalarinizi, babanizin kapisina gidin. Sizi kapida birakacak hali yok ya. Bugun gidip 2 gun sonra hediyeleri ve ozurleri kabul edecekseniz, babanizida yormayin.

Değişmez. Boşanmaktan başka çareniz yok maalesef.

Kars gibi yer her yer akraba dolu psikolojik baskıları çok bosanayimda

Cocuklarla biz mi ilgilenelim napalım o zaman anlamadım ki

Kayın aile destekçinizdi? Torunlarına bakmazlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…