• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni evden kovdu

Geri donme sakin yapacagin bu.Ve sakin ailesiyle ya da onunla herhangi bir sekilde konusma.Merak etme onlar bir girisimde bulunacaklar ayrica aglama sakin ne esine ne akrabasina.Burnunu surtme yoluna gireceklerdir simdi oyuna gelme.

Merhaba .. gerçekten gidin .. sinirle söylediyse zaten geri gelir yok gerçek hisleriyse zaten gitmeniz gerekirdi sizde bunu yapmış olursunuz. Eğer şimdi alttan alırsanız her kavgada nasılsa gitmiyor diye aynı şeyi söyler. Hakkınızda hayırlı olsun.

Merhaba .. gerçekten gidin .. sinirle söylediyse zaten geri gelir yok gerçek hisleriyse zaten gitmeniz gerekirdi sizde bunu yapmış olursunuz. Eğer şimdi alttan alırsanız her kavgada nasılsa gitmiyor diye aynı şeyi söyler. Hakkınızda hayırlı olsun.
Kesinlikle öyle. Nasıl başlarsa öyle gider

Merhaba 1 yıllık evliyim. Eften püften bir tartışma çıktı eşim bana hakaret etti ardından;
Babanın evine git bir daha da gelme senden ne anne ne eş olur hadi yoluna yazdı. Şaşkın ve üzgünüm ne yapabilirim? Yardım lütfen
Gidin ve kapınızda köpek olana kadar dönmeyin.
Aksi halde sürekli kovar.

Arkadaşlar ya ne kadar meraklısınız milleti boşanmaya teşvik etmeye 😃 şaka mı bu gerçekten? Tamam eşi yapmış bi hanzoluk ama bu ne şimdi ? Herkesin evliliği çok mu mükemmel ki en ufak sarsıntıda hoppala boşanalım . Bi de üstüne şey diyen var : boşanma davası ac bak göreceksin burnu sürtecek . Olacak sey degil konu sahibini beklentiye sokuyorsunuz üstelik. Tamam burda boşanan arkadaşlarımız var zira hepsinin illa ki geçerli sebepleri vardır ki ben onlara sonuna kadar saygı duyuyorum 👏 lakin size katılmıyorum.

Merhaba 1 yıllık evliyim. Eften püften bir tartışma çıktı eşim bana hakaret etti ardından;
Babanın evine git bir daha da gelme senden ne anne ne eş olur hadi yoluna yazdı. Şaşkın ve üzgünüm ne yapabilirim? Yardım lütfen
Eşinizi evden gönderin.
Sen git bu yağmurda kışta kıyamette gidemem deyin. Tabi ev eşinizin veya ailesinin değilse.

Bu arada merak ediyorum flört etmeden mi evlendiniz? Sadece mantık evliliği miydi?

Back