Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim beni evden kovdu
- Konu Sahibi Kremkahve
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- evden kovmak
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.331
- 208
- 36
Düşünmeli miyim bilmiyorumOncelikle uzuldum sizin adiniza ama olan olmus bosanmayi dusunmuyorsunuz gibime geldi en azindan dogduguna pisman edinki birdaha boyle konusmaya cesaret edemesin.
- 25 Temmuz 2014
- 2.060
- 1.426
- 333
- 27 Nisan 2019
- 5.131
- 13.288
- 198
Kesinlikle öyle. Nasıl başlarsa öyle giderMerhaba .. gerçekten gidin .. sinirle söylediyse zaten geri gelir yok gerçek hisleriyse zaten gitmeniz gerekirdi sizde bunu yapmış olursunuz. Eğer şimdi alttan alırsanız her kavgada nasılsa gitmiyor diye aynı şeyi söyler. Hakkınızda hayırlı olsun.
Kovmus sizi karisini evden kovan adamdan hayir gelir diyorsaniz ne diyeyim ama geri donerseniz omur boyu basina kakcak haberin olsun.Düşünmeli miyim bilmiyorum
- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
Gidin ve kapınızda köpek olana kadar dönmeyin.Merhaba 1 yıllık evliyim. Eften püften bir tartışma çıktı eşim bana hakaret etti ardından;
Babanın evine git bir daha da gelme senden ne anne ne eş olur hadi yoluna yazdı. Şaşkın ve üzgünüm ne yapabilirim? Yardım lütfen
Aksi halde sürekli kovar.
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
Biz ikimiz bi evi paylaşamamışız ki beni kadın başıma evden kovdu akşam vakti.. ben de arkama bakmadan gittimEv onun mu da kovuyor?
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
Sakın geri dönmeyinBiz ikimiz bi evi paylaşamamışız ki beni kadın başıma evden kovdu akşam vakti.. ben de arkama bakmadan gittim
- 1 Temmuz 2013
- 586
- 811
- 303
Yalvarıcak dönmen için süründür biraz bir daha böyle bir şey yapamasınBiz ikimiz bi evi paylaşamamışız ki beni kadın başıma evden kovdu akşam vakti.. ben de arkama bakmadan gittim
Biz ikimiz bi evi paylaşamamışız ki beni kadın başıma evden kovdu akşam vakti.. ben de arkama bakmadan gittim
Eften püften bir sebeb diyorsunuz. Bende dönmezsin hatasını anlayana kadar.
- 29 Aralık 2016
- 530
- 733
- 103
Arkadaşlar ya ne kadar meraklısınız milleti boşanmaya teşvik etmeye şaka mı bu gerçekten? Tamam eşi yapmış bi hanzoluk ama bu ne şimdi ? Herkesin evliliği çok mu mükemmel ki en ufak sarsıntıda hoppala boşanalım . Bi de üstüne şey diyen var : boşanma davası ac bak göreceksin burnu sürtecek . Olacak sey degil konu sahibini beklentiye sokuyorsunuz üstelik. Tamam burda boşanan arkadaşlarımız var zira hepsinin illa ki geçerli sebepleri vardır ki ben onlara sonuna kadar saygı duyuyorum lakin size katılmıyorum.
- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.270
- 448
Eşinizi evden gönderin.Merhaba 1 yıllık evliyim. Eften püften bir tartışma çıktı eşim bana hakaret etti ardından;
Babanın evine git bir daha da gelme senden ne anne ne eş olur hadi yoluna yazdı. Şaşkın ve üzgünüm ne yapabilirim? Yardım lütfen
Sen git bu yağmurda kışta kıyamette gidemem deyin. Tabi ev eşinizin veya ailesinin değilse.
Bu arada merak ediyorum flört etmeden mi evlendiniz? Sadece mantık evliliği miydi?