• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni eski platonik aşığıyla aldatıyor mu?Yoksa ben mi yanlış düşünüyorum.Kızlar yardım lütfen:(

ben bugün sizden cok ümitliydim operatör şifresini aldım demenizi inanın dunden beri bekliyordum.ama artık sizin olayınız bana göre kilitlendi bu saatten sonra herşeyi bilen bir eş olduğu için ilerlemeyecek yerinde sayacak gibi görünüyor çünkü artık yapılan yada yapılacak birsey varsa ya bitirildi ya ara verildi yada hertürlü önlem alındı.ama bence asıl önemli olan bir kadının hissetmesidir,siz hissettinizmi hissettiniz bu yüzden diyorum ki ( inşaallah değildir ama)aldatılıyorsunuz.

Dün gece operator sifresini alacaktim..kendimi tutamayip neredeyse herseyi ortaya döktüm.,

Bu da çok zor birşey değil ki.. Bizim bile evde şuan aylardır kullanmadığımız 2 farklı numara simkart var.
Yani bence telefonun kapalı olması önemli değil. Bu sonucu değiştirmiyor. Sonuçta atılmış bir msj var ve durduk yere kimse kimseye böyle bir msj atmaz.
Haberiniz olsun diye msj atan kişi belki de sizin yakınlarınızdan; komşu, iş arkadaşı, akraba vs herkes olabilir.

Mantikli aslinda..
Bu hiç aklima gelmedi. Belki de arkadasi atmistir beni uyarmak icin?

Peki bir hatti baskasinin uzerine alabiliyor muyuz? Benim bildigim kadariyla kimlik karti ile aliniyor sadece, Bu konuda pek bir bilgim yok kendim hep yurtdisinda yasadigim icin

Mantikli aslinda..

Peki bir hatti baskasinin uzerine alabiliyor muyuz? Benim bildigim kadariyla kimlik karti ile aliniyor sadece, Bu konuda pek bir bilgim yok kendim hep yurtdisinda yasadigim icin
Normal prosedüre göre kimlik gerekli. Ama açık hat satanlarda var. Hatta bu yüzden fetö tutuklamaları sırasında başı yananlarda çok oldu. Ama sen niye bu hat işine taktın ki canım.
Kim msj attıysa attı ve senin ulaşmanı engelledi. Akrabada olabilir arkadaşda....
Sonuç değişmiyor ki. Sana böyle bir msj geldi ve durduk yere kimse kimseye böyle bir msj atmaz.
Benim yaptığım gibi; msjı atan kişi sana kendin bul şüphe duy artık demek istiyor. Eşin ya seni aldatıyor ya da aldatma hazırlığında.

Herkes eski sevgilisini aratıyordur sosyal medyadan bu aldatmak değil demiş biri. Gülüyorum vallahi. Bir insanın aklı onda değilse niye aratsın yahu ? Manyak mı bu insanlar. Banane sevmediğim insandan evliyken kalkıp onu aratacagım. Bu arada son durum ne merak ettim

Mantikli aslinda..

Kimliksiz hat alınabiliyordu bildiğim kadarıyla açık hat dedikleri şey bu sanırım. Bu uygulamaya yasak geldi mi bilemiyorum.
Çok basitinden, apple da birkaç uygulama var telefonda noyu yazınca hat sahibinin ismi çıkıyor eğer gizlemediyse. Ama açık hatsa bu bilgiye erişebileceğinizi sanmıyorum

Gelen mesaj degilde kendine gizli bir instagram hesabi acip hep zeynebi aratmasi beni tedirgin etti ... :110: Yani sadece aratmak degul gizli gesap acmak sonra sirf onu aratmak telefona sifre falan ... hepsi bi arada aldatiyor gibi

Normal prosedüre göre kimlik gerekli. Ama açık hat satanlarda var. Hatta bu yüzden fetö tutuklamaları sırasında başı yananlarda çok oldu. Ama sen niye bu hat işine taktın ki canım.
Kim msj attıysa attı ve senin ulaşmanı engelledi. Akrabada olabilir arkadaşda....
Sonuç değişmiyor ki. Sana böyle bir msj geldi ve durduk yere kimse kimseye böyle bir msj atmaz.
Benim yaptığım gibi; msjı atan kişi sana kendin bul şüphe duy artık demek istiyor. Eşin ya seni aldatıyor ya da aldatma hazırlığında.

Eger Zeynepin telefon numarasiysa diye merak ettim, onun icin sordum. Cunku arayip soracaktim sahibine. Artik öenmi yok galiba kim oldugundan. Dediginde haklisin, sonucu degistirmiyor.

1 belki arkadası atmıstır durumdan rahatsız olup

2 belki kafın sen işkillen bosan adamda k ndine kaldın isteniştir

esin böyle birsey yaptıysa diyelim cok seviyo adam olsaydı gelir senle konusur ayrılırdı bunun sevgi ile alakası yok .

takip et delil bul ayrıl .

canım karsı taraf adriana lima olsun isterse kendine bak aynada sende güzelsin güzel hisset kendini kendine güvenini yitirme .

Allah yardımcın olsun .

Eger Zeynepin telefon numarasiysa diye merak ettim, onun icin sordum. Cunku arayip soracaktim sahibine. Artik öenmi yok galiba kim oldugundan. Dediginde haklisin, sonucu degistirmiyor.

Hiçbir şey bulamazsanız savcılığa gidin, “bu mesaj yüzünden çok strese girdim, sağlığım bozuldu. Bu mesajı atanın cezalandırılmasını istiyorum. Belki de rastgele herkese yolluyordur, durdurun bu kişiyi” deyip suç duyurusunda bulunun.

Bir de savcılığa gitmeden önce isterseniz eşinize mesajdan ve şikayette bulunacağınızdan bahsedin ve “Ben düşündüm ve seni üzmemek için hiç bahsetmedim bile. Ama çok sinir oldum. Yanına kalsın istemiyorum. Gel sen de şikayette bulun, bana iftira atıldı de” deyin. Sonra da tepkisine bakın.

Kabul ederse sorun yok. Kabul etmezse, paniklerse, bir de sizin gitmenizi bile engellemeye çalışırsa sıkıntı var.

KK tarafından aldatılmış gibi hissediyorum konu sahiplerine güvenim kalmadı. Yeni üye hemen geliyor profil fotoğrafı koyuyor konusuna etiket ekliyor yazıları italik yazıyor ne bileyim. Bu etiket şeysini konu açarken fark etmemiştim ben mi salağım yoksa herkes forum adabına mı aşina anlamadım. Üzerimizde sosyal deney yapıyorlar bence :KK53:

Konu sahibi eşiniz birdenbire telefonu şifre koyduğunda sebebini sormadınız mı? Düşünüyorum evliymişim diyelim eşim birden telefonunu benden kaçırıp şifre koyuyor. Hmmm tamam diye kim kabullenir ki bunu? Hani ne değişti sebebi ne?

Sakinliğiniz beni de çok şaşırtıyor ben hiçbi şeyi söylemezdim direkt mesajı sorardım yani siz baya uzun yoldan gitmişsiniz önce söylicenizi sonra söylerim diye cebinizde saklıyorsunuz.
Sizde peygamber sabrı var sanırım ben o evi yerli bir etmiştim şimdiye

Eşinizin iş arkadaşlarının eşlerinden tanıdığınız yok mu böylece operasyona gidip gitmediğinizi teyit edersiniz

Eşin için aldatmıştır diyemicem çünkü aynı meslekten bir eşim var. Ve genelde aramalarını mesajlarını filan hep siler. Ben tutupta beni aldattığını düşünmedim hiç düşünmemde.
Belki kız buldum yağlı kapı kafasındadır eşinize sarmıştır ipi gevşetmeyin...
Operasyon içinde bence arkadaş eşlerinden laf alabilirsiniz. Çünkü daha operasyon olmadan eşler bilir kendi aralarında konuşur. Şugün gidecek, döndü, şu saatte döner ben hep eşlerden alırım haberi. Kendim vermesemde işime yarıyorlar...
Eski sevgili aratmak pek sıkıntılı birşey değil çünlü insanız sonuçta merak ediyoruz yani ben olsam kafama fazla takmazdım.

Son olarak açıkça konuşmayı unutmayın... Bazen söylemediğimiz şeyler yüzünden hayatımız bir anda değişiyor. Evlilikte açık olunması taraftarıyım. Burda sorduğunuz soruları ve gördüğünüz şeyleri eşinize sorun ve anlatın. Zaten vereceği tepkilerden var yok sizden iyi kimse anlamaz.
İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun.

Back
X