• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni eski platonik aşığıyla aldatıyor mu?Yoksa ben mi yanlış düşünüyorum.Kızlar yardım lütfen:(

Bı kaç gündür takipteydim konunuzu acaba abarttiniz ve birileri sizin huzurunuzu bozmak için mi attı o mesajı demistim. Ama şu saatten sonra söyleyeyim bı kişi bu denli ayrıntılı açıklamaya girer ve "bana güvenmiyormusu" mizildanmalari yaparsa altı hep doludur.

Eşinizle söyleyin şu an neye inanacagimi şaşırdım kabul et ki geçmişteki halinide düşününce içime kurt düştü. Hala emin değilim halimden ama bilki bunlar saklı kalmaz oldu ya doğru oldu ya kendini akıllı sandın siyiririm sandın. Neyin nereden geleceği belli olmaz deyin. Bu onda psikolojik baskı oluşturacaktır. Ve gözünüzü üzerinden ayırmayın. Ama lafinida etmeyin sürekli. Kıskaca alın bir nevi. Stresli bı iş sahibi eşiniz Allah korusun yaptıysa bu halti onunda stresi var bide sizden gelen bu görünmez baskı onu mutlaka bı hata yaptırır. Sabırlı bir bayansiniz sadece gozunuzun üstünde olduğunu sessiz ve görünmez bir baskıyla hissettirin. Bide asla ama asla suç şimdi sizdeymis haline burunmeyin.

Emin degilim. Bu durumda olamamda. Dun bu sorulari sordugumda cok panikledi. Kekelemeye basladi. Karsinda ki insan sana boyle yapsa sen süphelenmez miydin?
Üstelik mesaji soracagim.. Mesaji o anda sormadigim onu aklamaya firsat vermedigim anlamina gelmez. Herseyin zamani var. Ben sadece dünki kavgayi daha da ateslemek istemedim.
Valla bana uzatmaları oynuyorsunuz gibi geliyor,sanki bile isteye cevabi duymak ya da gercegi gormemek icin ,ya da konu gercek olmadigi icin sebepleri sizde!

Yani google gecmisinde zeynebi aratmasindan mi baslarsiniz tartismaya yoksa ortada bir mesaj var bunun gercekliginden mi?siralama bile inandirici gelmiyo artik....mesaji kanitlar gibi gecmis google aramalari iste!
Yani eğer açık açık konuşma kararı alındıysa. Doğru sıralama ile ve her seyi söyleyerek konuşulur. Mantıklı gelmiyor artık .

Valla bana uzatmaları oynuyorsunuz gibi geliyor,sanki bile isteye cevabi duymak ya da gercegi gormemek icin ,ya da konu gercek olmadigi icin sebepleri sizde!

Ben ne yaptigimin farkindayim. Film oynatmiyorum burada. Hemen mutlu son veya trajik bir son bekliyorsunuz, ama gerçek hayatta hersey bir düzenle gitmiyor. Herkesin olaylara yaklasma tavri ayridir. Siz baska türlü yapardiniz, Ayse baska, Ali baska..

Bana göre gayet mantikli yaklasiyorum, Öncelikle takip ettim ve Bilgi topladim. Sonra da aciklama için esime sordum. Ve karsimda yalan söyleyen bir adam gördüm. Bende biliyorum numarayi aratip belki bulabilecegine, buna imkani var.

Ben ne yaptigimin farkindayim. Film oynatmiyorum burada. Hemen mutlu son veya trajik bir son bekliyorsunuz, ama gerçek hayatta hersey bir düzenle gitmiyor. Herkesin olaylara yaklasma tavri ayridir. Siz baska türlü yapardiniz, Ayse baska, Ali baska..

Bana göre gayet mantikli yaklasiyorum, Öncelikle takip ettim ve Bilgi topladim. Sonra da aciklama için esime sordum. Ve karsimda yalan söyleyen bir adam gördüm. Bende biliyorum numarayi aratip belki bulabilecegine, buna imkani var.
Tercihen mutlu son lutfen!

Bı kaç gündür takipteydim konunuzu acaba abarttiniz ve birileri sizin huzurunuzu bozmak için mi attı o mesajı demistim. Ama şu saatten sonra söyleyeyim bı kişi bu denli ayrıntılı açıklamaya girer ve "bana güvenmiyormusu" mizildanmalari yaparsa altı hep doludur.

Eşinizle söyleyin şu an neye inanacagimi şaşırdım kabul et ki geçmişteki halinide düşününce içime kurt düştü. Hala emin değilim halimden ama bilki bunlar saklı kalmaz oldu ya doğru oldu ya kendini akıllı sandın siyiririm sandın. Neyin nereden geleceği belli olmaz deyin. Bu onda psikolojik baskı oluşturacaktır. Ve gözünüzü üzerinden ayırmayın. Ama lafinida etmeyin sürekli. Kıskaca alın bir nevi. Stresli bı iş sahibi eşiniz Allah korusun yaptıysa bu halti onunda stresi var bide sizden gelen bu görünmez baskı onu mutlaka bı hata yaptırır. Sabırlı bir bayansiniz sadece gozunuzun üstünde olduğunu sessiz ve görünmez bir baskıyla hissettirin. Bide asla ama asla suç şimdi sizdeymis haline burunmeyin.

O mesaj geldiginden beri ariyorum ama kapali. Ve bir erkek ismine kayitli. Google de arattirdim o isim ve soyisim altinda bir tane kisi cikti. Hangisi oldugundan emin degilim.

Simdi benimle konusmuyor. Dün ayri yatti ve sabah kalkti gitti ise. Eger isi olmasaydi o mesaji soracaktim. Simdi onu takip ettigimi biliyor. Baski hissediyordur eminim.

Arkadaslar tesekkür ederim mesajlariniz icin. Merak etmissiniz...

Is yogunlugundan dolayi yazamadim kusura bakmayin.
Dün kendisi uyurken telefonunu aldim ve laptopa whatsapp web kurdum. Esimin whatsappindan hesap actim. Bunu yaptiktan sonra telefonunu yerine koydum. Gittim gece gece laptopta tüm mesajlari okudum. Ama hic birsey bulamadim. Esim teknoliji hastasidir yani bu islerden cok iyi anlar. Konussa da silmis gibi görünüyor. Dedigim gibi galiba normal mesajlasma ile mesajlasiyorlar. O kutuya baktigimda telefonunda orada da birsey bulamadim.

Burda bir üyenin tevasiye üzerine acaba 2. telefonu var mi diye gittim arabasina baktim :) ama yok yok yok... hic bir iz birakmiyor. Zeynepi ve arkadasini arattiyorum ikisininde sosyal medya hesaplari cikiyor. Yazsam diyorum sonra kendimi geri cekiyorum..hani suçsuz da olabilirler.

Kendisi dün aksam arkadaslarla okey oynamaya gidiyoruz dedi, ben de tamam dedim. O arada bir numara aradi ve panikle mesgule atti telefonu, saat 19:30 gibiydi yani. Normalde kim ararsa arasin hep telefonun alir yani görev de olmadikca. Gece baktigimda kim aramis veya kimi aramis diye listeye baktim ama tam o saatlerde kimse aramamisti (19:30 araliginda). Yani buradan belli oluyor ki kim o saatte aramissa listeden silmis ve digerlerini arkadaslarini vs birakmis liste de. Ben mi salagim o mu uyanik yoksa ortada kurgu mu var bilmiyorum gercekten.
Esiniz fake hesap acip merakla eski kiz arkadsina bakmis sanirim bunuda yakalarsiniz diye korkmus tedirgin olmus.

Bence şu anlık numarayı boş verin ve full saha pres eşinize odaklanin. Bırakın tribini atsın bırakın sizi suçlu hissettirmek için ayrı yatmakta devam etsin. Günlük hayatınıza devam edin sessizce sadece eline her telefonu aldığında göz kırpmaksizin izleyerek tuvalette telefonla uzun kalınca falan kapısından sürekli geçerek. Ama konuyu açmadan tekrar. " Mevzuyu açmıyorum ısrar etmiyorum ama her saniye gozum üzerinde" mesajını hissetsin iliklerinde. Bana öyle geliyor ki eşiniz bir kurnazlık peşine düşmüş ama erken açık vermiş bir halde. Açıklamalarında ki acemilik hemen "bana güvenmiyorsun" mizildanmalari ve cezalandırma gibi yatak ayırma konuşmama halleri buna işaret.

Bu süreç belki bı kaç ay bile devam eder. Sadece disinizi sıkın biraz daha. Soğukkanlılığınızi koruyun. Allah korusun gerçekse olabilecek ve yaşanacak olaylara hazırlanın psikolojik olarak. Evet acıtacak evet kirilacaksiniz guveniniz kaybolacak. Kendinizi sorgulayan bı hale bile gelebilirsiniz. Ama SONRA.
Bırakın bu süreç ona cehennem olsun. Hem eminim ki mesajı atan her kimse ortamın sessizliğinde tekrar ortaya çıkar ve bu sefer kim olduğu net olarak anlaşılır.

Valla Zeynep'i vs bilmem. Ama ortada kesin birşey var. Yani aldatılıyorsunuz.
O msjı size ya birlikte olduğu kadın attı. Diğer ihtimal de; eşinizin sizi aldattığını çevrenizden birileri farketti ve sizin haberiniz olsun kuşkulanın diye öyle bir mesaj attı.
Durduk yere kimseye böyle bir msj gelmez.

Ayrıca buna benzer bir olayı bende yapmak zorunda kaldım.
Eşimin iş arkadaşıydı. Adam kadını resmen aldatıyordu hemde hergün. Vicdanım rahat etmedi ve farklı bir numaradan kadına msj attım.
" eşini sadece izle" diye, gerisini kendi halletsin istedim. Çünkü takip etse bulurdu, o kadar ileri boyuttaydı aldatma.
kadın dediğimi yaptı ve yakalamıştı.

Bence şu anlık numarayı boş verin ve full saha pres eşinize odaklanin. Bırakın tribini atsın bırakın sizi suçlu hissettirmek için ayrı yatmakta devam etsin. Günlük hayatınıza devam edin sessizce sadece eline her telefonu aldığında göz kırpmaksizin izleyerek tuvalette telefonla uzun kalınca falan kapısından sürekli geçerek. Ama konuyu açmadan tekrar. " Mevzuyu açmıyorum ısrar etmiyorum ama her saniye gozum üzerinde" mesajını hissetsin iliklerinde. Bana öyle geliyor ki eşiniz bir kurnazlık peşine düşmüş ama erken açık vermiş bir halde. Açıklamalarında ki acemilik hemen "bana güvenmiyorsun" mizildanmalari ve cezalandırma gibi yatak ayırma konuşmama halleri buna işaret.

Bu süreç belki bı kaç ay bile devam eder. Sadece disinizi sıkın biraz daha. Soğukkanlılığınızi koruyun. Allah korusun gerçekse olabilecek ve yaşanacak olaylara hazırlanın psikolojik olarak. Evet acıtacak evet kirilacaksiniz guveniniz kaybolacak. Kendinizi sorgulayan bı hale bile gelebilirsiniz. Ama SONRA.
Bırakın bu süreç ona cehennem olsun. Hem eminim ki mesajı atan her kimse ortamın sessizliğinde tekrar ortaya çıkar ve bu sefer kim olduğu net olarak anlaşılır.

Yorumunuz çok yararli bunun icin tesekkur ederim. Kendini suan baski da hissediyordur bundan eminim. Hic caktirmadan sabah erkenden ise gitmis cunku. Benimle yuzlesmek istemedi galiba korkuyor..

Benim aslinda amacim sessizce onu takip etmekti hic caktirmadan, ama olmadi. Dün kendimi tutamadim. Kac gündur rahat uyuyamiyorum, yemek yiyemiyorum. Cok kirgin ve uzgunum, ama Allahtan sabir diliyorum her zaman. Herseyin hayirlisini diliyorum.

Valla Zeynep'i vs bilmem. Ama ortada kesin birşey var. Yani aldatılıyorsunuz.
O msjı size ya birlikte olduğu kadın attı. Diğer ihtimal de; eşinizin sizi aldattığını çevrenizden birileri farketti ve sizin haberiniz olsun kuşkulanın diye öyle bir mesaj attı.
Durduk yere kimseye böyle bir msj gelmez.

Ayrıca buna benzer bir olayı bende yapmak zorunda kaldım.
Eşimin iş arkadaşıydı. Adam kadını resmen aldatıyordu hemde hergün. Vicdanım rahat etmedi ve farklı bir numaradan kadına msj attım.
" eşini sadece izle" diye, gerisini kendi halletsin istedim. Çünkü takip etse bulurdu, o kadar ileri boyuttaydı aldatma.
kadın dediğimi yaptı ve yakalamıştı.

Ben de böyle birseye sahit olsaydim bende sanirim sizin gibi yapardim. Bu ihtimali göz onumde bulundurdum. Ama büyük ihtimalle böyle degil gibi. Telefon mesaj atildigindan beri kapali. Erkek ismine kayitli hemde. Yani arkadasi falan yollasa; 1. numara nerden bulmus olabilir? 2. telefonu neden sürekli kapali olsun?

Ben de böyle birseye sahit olsaydim bende sanirim sizin gibi yapardim. Bu ihtimali göz onumde bulundurdum. Ama büyük ihtimalle böyle degil gibi. Telefon mesaj atildigindan beri kapali. Erkek ismine kayitli hemde. Yani arkadasi falan yollasa; 1. numara nerden bulmus olabilir? 2. telefonu neden sürekli kapali olsun?

evet neden bir mesaj için hat alsın insanlar dimi? kapalı değildir sizi engellemiştir. başka birinin telefonundan arayın.

Olaya yanlış yerden girme. Neden eski plantonik sevgilisini arattırdığından değil , fake hesaptan girin olaya herkes eski sevgilisini açıp bakıyordur zaten sosyal medyadan bu aldatmak değil. Aklının onda kalması da değil. İlk önce fake hesaba neden ihtiyaç duyduğu araştırmalı. Artı normal bir evlilikte eşler birbirlerinin sosyal medya şifrelerini karşılıklı olarak bilmelidirler diye düşünüyorum.

Bu da çok zor birşey değil ki.. Bizim bile evde şuan aylardır kullanmadığımız 2 farklı numara simkart var.
Yani bence telefonun kapalı olması önemli değil. Bu sonucu değiştirmiyor. Sonuçta atılmış bir msj var ve durduk yere kimse kimseye böyle bir msj atmaz.
Haberiniz olsun diye msj atan kişi belki de sizin yakınlarınızdan; komşu, iş arkadaşı, akraba vs herkes olabilir.

Benim aslinda amacim sessizce onu takip etmekti hic caktirmadan, ama olmadi. Dün kendimi tutamadim. Kac gündur rahat uyuyamiyorum, yemek yiyemiyorum. Cok kirgin ve uzgunum, ama Allahtan sabir diliyorum her zaman. Herseyin hayirlisini diliyorum.

Allah sabır versin. Çok yakın bir arkadaşım ve komşum su an aynı şeyleri yaşıyor sizinle . İlk etapta daha bana anlatmadan kendini bile suçlamış 'ben şüpheleniyorum eşimden nasıl kadınım" falan diye. Artık şüpheleri iyice belirginleşince ve bana açıldı. Biraz sessizce izledik caktirmamaya çalışarak. Evinde soğukkanlılıkla eşini göz hapsine alan arkadaşım gündüz bende çığlık çığlığa ağlıyordu acidan. Acinizi hayal kırıklığınizi anliyorum. Ama sıkın disinizi. Gündüz ağlayın o yokken sinirlendiginizde spor yapın yastık yumruklayin. İçiniz soguyacaksa sevdiği değer verdiği birşeyleri parçalayin yeterki tüm sizi kontrolden çıkartacak duygulardan arının onun onunde.
Aldatan insan, aldatmayi dusunmesede bir başkasını aklına düşüncelerine alan insan, tüm bunları hadi yaptın bide eşine gönül huzuru vermeksizin kaçamak oynayan insana tahammülüm yok. Eski sevgili stalklamakta dahil buna. Stalklamaksa niye ayrıldın? Ayrıldıktan sonra sanane artık. O anda birarada olduğun kişiye ne büyük haksızlık. Aldatma değil diyebilir insanlar buna ama bu tip durumlar o an ki partner de yetersizlik ve güvensizlik oluşturur. İnsan ister iestemez "senin mutluluğun yetmiyor mu sana?! Onun şimdiki hayatı sana ne gibi bir etki edecek?" Diye düşünür.

ben bugün sizden cok ümitliydim operatör şifresini aldım demenizi inanın dunden beri bekliyordum.ama artık sizin olayınız bana göre kilitlendi bu saatten sonra herşeyi bilen bir eş olduğu için ilerlemeyecek yerinde sayacak gibi görünüyor çünkü artık yapılan yada yapılacak birsey varsa ya bitirildi ya ara verildi yada hertürlü önlem alındı.ama bence asıl önemli olan bir kadının hissetmesidir,siz hissettinizmi hissettiniz bu yüzden diyorum ki ( inşaallah değildir ama)aldatılıyorsunuz.

Allah sabır versin. Çok yakın bir arkadaşım ve komşum su an aynı şeyleri yaşıyor sizinle . İlk etapta daha bana anlatmadan kendini bile suçlamış 'ben şüpheleniyorum eşimden nasıl kadınım" falan diye. Artık şüpheleri iyice belirginleşince ve bana açıldı. Biraz sessizce izledik caktirmamaya çalışarak. Evinde soğukkanlılıkla eşini göz hapsine alan arkadaşım gündüz bende çığlık çığlığa ağlıyordu acidan. Acinizi hayal kırıklığınizi anliyorum. Ama sıkın disinizi. Gündüz ağlayın o yokken sinirlendiginizde spor yapın yastık yumruklayin. İçiniz soguyacaksa sevdiği değer verdiği birşeyleri parçalayin yeterki tüm sizi kontrolden çıkartacak duygulardan arının onun onunde.
Aldatan insan, aldatmayi dusunmesede bir başkasını aklına düşüncelerine alan insan, tüm bunları hadi yaptın bide eşine gönül huzuru vermeksizin kaçamak oynayan insana tahammülüm yok. Eski sevgili stalklamakta dahil buna. Stalklamaksa niye ayrıldın? Ayrıldıktan sonra sanane artık. O anda birarada olduğun kişiye ne büyük haksızlık. Aldatma değil diyebilir insanlar buna ama bu tip durumlar o an ki partner de yetersizlik ve güvensizlik oluşturur. İnsan ister iestemez "senin mutluluğun yetmiyor mu sana?! Onun şimdiki hayatı sana ne gibi bir etki edecek?" Diye düşünür.

Daha kimseye anlatamadim durumumu :( o her ise gittiginde agliyorum saatlerdir. Stresimi atmak icin saatlerdir disarida köpegimi gezdiriyorum..bana az da olsa iyi geliyor.
Aynen,,benim gibi sevene cok buyuk bir haksizlik, stalklasa bile...kendime zaten yetersiz goruyorum onun sayesinde..

Yurtdisindan Turkiye ye gelin geldim. Dogudayiz ve tanidigim hic kimse yok komsularimdan haric. Kendimi cok yalniz hissediyorum..

Back
X