Eşim beni dinlemiyor

İlk iki gün kısa kısa akraba ziyareti yapsanız sonra tatile gitseniz bir kaç günlük olamaz mı acaba? Yani ziyaret etsin yeter, günlerce kalınca ne olacak?

Ooooo bu daha evli olduğunuzu kabullenmemiş ki.

Her bayram aile yanına gitmek zorunda değiliz ki sonuçta bizde bir aileyiz her 2 güne bir zaten onlarla görüşüyoruz ihtiyaçları varsa karşılıyoruz hani hayırsız evlat modunda değiliz gerçekten ben çok severim değer veririm kv lere ama eşimin bu tutumundan dolayı artık onlara da cephe alicam az kaldi

Kasım ayında hamilelik şüphem vardı ve biz mersine gitmiştik yine ailelere orda çok ağrılarım vardı kasıklarım belim karnım resmen ağrıdan duramıyordum ve hamileyim diye korkmuştum o durumda bile eşim kv lerin evindeyken kaş göz işareti yapıp git ablama yardım et, git mutfağa ablamın yanında dur dedi dedi durdu bende artık fobi oldu oraya gitmek esimin davranışlarından dolayi

Peki sizin yanınıza bir hafta önce gelecekmiş ya hani. Ailesine gitsin, zaten siz çalışıyorsunuz vaktiniz kısıtlı, gitsin ailesiyle bol bol vakit geçirsin.. siz sonradan katılırsınız.
Bayram da gitmek istiyor öncesinde gitmenin bir anlamı yokmuş bayramda hep beraber olmak için gidelim diyor

Zaten birkaç kez ayrılık konusunu gündeme getirdim çünkü beni bunalttigi ve kırdığı çok oldu inanın ayrılıktan da korkmuyorum çünkü ömür böyle zor insanlarla gecmiyor

Hiç bülmediğimden soruyorum ayrı şehirlerdeyken niye evlendiniz?

Aynı evde olmaz evliliğin ilk başlarında zor ama bence birleştrci aynı zamanda. Erkekler aynı evde dura dura bağlanır bence, alışıyor bir durumda da . Beraber yemek yapmak, yüz yüze kavga etmek. İstanbulda yaşıyorum bir ara eşim gebzede çalışıyordu, evde 19.00 oluyordu nefret ettim. Adam benim yüzümden işten ayrıldı. Aradığımda 5dk içinde evde olaun nerde gezerse gezsin modundayım mesela. O yüzden farklı şehirlerde nasıl evli gibi hissediyorsunuz anlamıyorum.

Bence haklısınız. Bayramlarda illa gelin kafasını asla anlamıyorum. Hele ki 9 gün başka bir evde kalmak. Eşiniz istese zaten çözüm bulur. Ben olsam inat eder gitmezdim ama her insanın evlilik dinamiti farklı oluyor gitmesen olaylar iyice büyür mü?

Bu kadar uzayacağını bilmiyorduk ben tayinim çıkar diye düşündüm ama 4 yıl şartına takildim ondan beklemek zorunda kaldık 4 ay sonra doluyor 4 yilim

Evet büyür zaten cok kizginiz birbirimize ateş barut misaliyiz şuan

Evet büyür zaten cok kizginiz birbirimize ateş barut misaliyiz şuan

Devamını düşünerek hareket etmelisin o zaman bu patlamayı evliliğiniz şuan kaldıramayadabilir çünkü hala tam oturmamış. Eşinin aileside siz vakit geçirin demiş aslında. Bazı erkekler ben evlendim ama hala benim istediğim oluyor bayramda kendi ailemin yanındayım imajını çizmeyi seviyor ataerkil toplumdan ne gördüyse onu uyguluyor. Ben değiştirebileceğini sanmıyorum ya rest çekip gitmeyeceksin yada bayramdan önceki hafta geldiğinde ince ince işleyip 2 gün de olsa Mersin'e yakın biyerlerde tatil planı yapacaksın.

İnanın ben ilk evlendiğimde deli gibi severken şuan artık herseyden soğudum ayrılık senaryoları kafamda dönüp duruyor çünkü ataerkil fikirlerini değiştirmek çok zor benim dediğim olsun diyen biri biraz aynı evin içine girince düzelir mi bilmiyorum şuan sadece sabrediyorum yoksa şimdiye ayrılmıştım çünkü beni üzdüğü ilk konu değil

Bayram da gitmek istiyor öncesinde gitmenin bir anlamı yokmuş bayramda hep beraber olmak için gidelim diyor
Aileside demiyor demek ki oğlum karına zaman ayır diye..anlayışsız bir aile, aileci bir koca. Çok yorucu. Çocuk falan yapma bu adama. Bekle yani. Aynı eve bir girin. 4 duvar arasına bir yaşayın. Korunun lütfen.

Ya zaten azıcık yıllık izin hakkı oluyor. İki haftalık izin hakkım vardı Türkiye’de yaşarken bir haftasında tatile çıkabiliyordum sadece, diğer haftayı spontan çıkan günlük işler için ayırıyordum. Almanya’da 6 hafta izin hakkım var şimdi rahatım ama Türkiye’de bayramlar ve resmi tatiller çok değerli oluyor. Bu yüzden zaten insanlar tatil yapabilsin diye bayram tatili günleri uzatılıyor.

Sizin yerinizde olsam kocamla bile buluşamıyorken her bayram ailelerle buluşamam. Zaten dediğim gibi tatil günleri sınırlı. Geçen bayram gitmişsiniz, bu bayram ben de olsam başbaşa vakit geçirmek isterdim. Havalar ısınıyor bir otel tatili isterdim. En önemlisi anam da anam diye bana efelenicek bir adam değil, bana uyumlu, birlikte güzel planlar yapabileceğim, bundan ve benden keyif alacak bir koca isterdim. Yani bence haklısın konu sahibi ama kocan böyle o yüzden ne diyeyim bilemedim

İlk başlarda yemek yapamamama takmıştı kafayı, yemek yapamıyorsun gibisinden ya sabir çektim halbuki ben tek yaşıyorum ve çeşit çeşit yemekler yaparım ama o ağır yemekler değişik yemekler severmiş sineye çektim ondan sonra işte sinirliymişim sonra ne bileyim hep kusur arayışı bıktım artık şu kalan 4 ayı bile sabredemiceklm gibime geliyor

Aileside demiyor demek ki oğlum karına zaman ayır diye..anlayışsız bir aile, aileci bir koca. Çok yorucu. Çocuk falan yapma bu adama. Bekle yani. Aynı eve bir girin. 4 duvar arasına bir yaşayın. Korunun lütfen.
Üstteki yorumlarımı okursanız ailesinin çok anlayışlı olduğunu ve ısrarla gelmeyin dediğini söyledim

Nasıl bir yol izlemem gerekiyor sizce tavrim ne olmalı yarın telefonlarını açmayı düşünmüyorum ve mesafe koymayı düşünüyorum artık evlilikte mesafe olur mu demeyin inanın oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…