Eşim beni dinlemiyor

Oraya kadar gitmişken neden 1 2 gün kalalım diyor diyor da diyor işte her secenegi sundum ama olmadı maalesef bana anlayışsızsin deyip duruyor halbuki zaten 1.5 ay önce gittik ve 9 gün kaldık yani

Bir
Hafta önce anasının yanına gitsin.sende izin alamıyorum dersin.sonra da yanına gelsin.
Valla böyle adamlara kızılcık şerbeti nde ki pembe lazım.hastayim oluyorum yolculuk yapacak halim yok diycen

Bilmem ben çok arzuluyorum da onu bilemedim ben erkek olsaydım gitmezdim şahsen karımın yanında bitiverirdim

Kv evinde kocamı ben engelliyorum mesela. Birde uzaksınız yani. Sorardım ben olsam, istemiyormusun beni diye.

Bence bayramda gitmek istemesi anlaşılır çünkü sizi özlediği gibi onları da özlüyordur. Birde kurban bayramı etle felan uğraşıyor erkekler gitmek ister. O ortamı da seviyordur.

Bir

Hafta önce anasının yanına gitsin.sende izin alamıyorum dersin.sonra da yanına gelsin.
Valla böyle adamlara kızılcık şerbeti nde ki pembe lazım.hastayim oluyorum yolculuk yapacak halim yok diycen
İşte izin alamıyorum olmuyor 9 gün bayram tatili olursa ben boşa düşüyorum otomatikmen memur olduğum icj

Oraya kadar gitmişken neden 1 2 gün kalalım diyor diyor da diyor işte her secenegi sundum ama olmadı maalesef bana anlayışsızsin deyip duruyor halbuki zaten 1.5 ay önce gittik ve 9 gün kaldık yani
E kocanıza sorun hiç beni özlemedin mi benimle vakit geçirmek istemiyorsun diye. Tutup size diretiyosa altında başka sorunlar var gibi duruyor. Yani insanın kocası bu kadar az görüşme varken sadece sevişme olayı için bile gün sayısını düşürür. Siz ben gitmiyorum sana iyi yolculuklar o halde diyin çekin çizgiyi madem 2-3 günü kabul etmiyor

Ama daha geçen bayram gittik ve çok iş var kurbanda da muhtemelen etler işler bir sürü iş güç görümcem var evde o bana değer vermiyor ve iş yaptırmaya çalışıyor sürekli eşimde ses etmiyor canım sıkılıyor bu durumlara mersine gitme fobisi oldu bende o yüzden

Peki nasıl bir yol izlemem gerek sizce benim
Geçinmeye gönlü olan orta yolunu bulur. Ramazan bayramının üzerinden ne kadar geçti ki ille de gidelim diye tutturuyor eşiniz. Böyle ısrar eden biri tatilin tamamını da orada geçirmek ister muhtemelen.
Birarada olsaniz yorumum biraz daha farkli olabilirdi, bir de eşinizin tutumu yumuşak olsaydı. İlle de gidecekseniz kendi ailenizde daha çok kalın, buna da bir itirazi yoktur umarım eşinizin.

Bir haftamı ayırıyorum zaten diyor inanın ben herseyi söyledim.. Onlar bizim annemiz babamız zaten bayramlarda gidiyoruz daha kaç ay boyunca gidemicez ölür kalırlarsa çok pişman oluruz gitmediğimiz için vs. Vs. Bir sürü şey söylüyor

Yarı yarıya kalacaksın diyor olmazmı itirazı

O zaman hiç laf anlatmakla uğraşmayın anasına yolcu edin. Ölüm herkese var size vicdan yaptırmaya çalışıyo sonuçta hiç gitmeyecek değilsiniz 9 günü orda geçirmenin gerçekten anlamı yok. Birde utanmadan sana 1 hafta ayırıyorum diyor -karısına- şaka gibi saol bana 2 günde yeter bekar gibi yaşamaya daha alışkınım diyip dumur edeceksin böylesini

Valla bu kadar ısrar ediyorsa sen git ben gitmiyorum derdim. Anlamıyorsa anlayacak

Dedim bizde ölebiliriz madem bu kadar ölümü düşünüyorsun git ananlarin yanında ev tut tayinini oraya aldır. Gurbetteysen zaten zırt pırt gorusemezsin ay da yılda bir olur buna alışamadın mı dedim yıllardır. Ben bekarken sürekli giderdim şimdi gidemiyorum diyor dedim git o zaman bekar hayatına geri dön kapı orda dedim

Onuda dedim bugün sinir krizi geçirdim resmen ama Nuh der peygamber demez
Bakın bunu blöf için söylemiyorum. Baya baya sakin sakin ben gitmiyorum burdayım ister gelirsin ister gelmezsin. Anlıycak kararlı olduğunuzu bu sefer ben annemlere ne diyicem olucak, uydur birşeyler umrumda değil. O kararlı değil siz kararlı olun o delirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…