Eşim beni dinlemiyor

Hemen ayrılığı düşünmeyin, Korunun ama az bir zaman kalmış aynı eve girmek için tayin durumu nasıl olacak o mu gelecek siz mi gideceksiniz?

Siz tavır yaparak daha önceki konularınızda sonuç alabildiniz mi? Bazı erkekler tribe trip ile karşılık veriyor çünkü

Hemen ayrılığı düşünmeyin, Korunun ama az bir zaman kalmış aynı eve girmek için tayin durumu nasıl olacak o mu gelecek siz mi gideceksiniz?

Siz tavır yaparak daha önceki konularınızda sonuç alabildiniz mi? Bazı erkekler tribe trip ile karşılık veriyor çünkü
Ben gitcem onun yanına.. Evet aldım ama işte böyle kırılarak sinirlerim bozularak günlerce uykusuz kalarak aldım bıktım bu durumdan artık dayanamıyorum

Kasım ayında hamilelik şüphem vardı ve biz mersine gitmiştik yine ailelere orda çok ağrılarım vardı kasıklarım belim karnım resmen ağrıdan duramıyordum ve hamileyim diye korkmuştum o durumda bile eşim kv lerin evindeyken kaş göz işareti yapıp git ablama yardım et, git mutfağa ablamın yanında dur dedi dedi durdu bende artık fobi oldu oraya gitmek esimin davranışlarından dolayi
Böyle adam doğum yapıp lohusa olduğunuzda da anasını danasını eve toplar, size de hizmetçi gibi yemek yaptırır.

Böyle adamların soyunu kendi bedenimden devam ettirmektense sperm bankasından üreyip tasasız çocuk büyütmek vallahi çok daha huzurlu geliyor bana, ama siz tüm bunlara rağmen devam edebiliyorsanız acılara yürüyor korkmuyor gibi duruyorsunuz oradan.

Ben gitcem onun yanına.. Evet aldım ama işte böyle kırılarak sinirlerim bozularak günlerce uykusuz kalarak aldım bıktım bu durumdan artık dayanamıyorum

O zaman siz doğuya gitceksiniz 🥲 inşallah aynı eve girince bu inadı kırılır eşinizin aileniz biliyor mu durumu yani onlar ne diyor ayrılsanız tepkileri ne olur

Böyle adam doğum yapıp lohusa olduğunuzda da anasını danasını eve toplar, size de hizmetçi gibi yemek yaptırır.

Böyle adamların soyunu kendi bedenimden devam ettirmektense sperm bankasından üreyip tasasız çocuk büyütmek vallahi çok daha huzurlu geliyor bana, ama siz tüm bunlara rağmen devam edebiliyorsanız acılara yürüyor korkmuyor gibi duruyorsunuz oradan.
Ayni eve girmeyi bekliyorum 4 ayımız kaldı aynı eve girip bir gozlemleyecegim eğer hala aynı devam ediyorsa sonumuz belli zaten. Allaha şükür maaşım onunkinden iyi evim ve arsam var Allah başka bir kaza bela vermezse durumum sadece yuvamı şuan yıkmak istemiyorum ama gerekirse oda olur mecbur hayırlısıyla bir aynı eve girelim de

O zaman siz doğuya gitceksiniz 🥲 inşallah aynı eve girince bu inadı kırılır eşinizin aileniz biliyor mu durumu yani onlar ne diyor ayrılsanız tepkileri ne olur
Annem sabret ediyor aynı eve girince düzelir kötü biri değil diyor daha evliliğin bilincine varamais diyor bende onu bekliyorum aynu eve girmeyi bekliyorum

Nasıl bir yol izlemem gerekiyor sizce tavrim ne olmalı yarın telefonlarını açmayı düşünmüyorum ve mesafe koymayı düşünüyorum artık evlilikte mesafe olur mu demeyin inanın oluyor
Vallahi ben ilişkilerin bu kadar yormaması gerektiğini düşünüyorum. Tabiki emek veriyoruz, tabiki yeri geliyor fedakarlık yapıyoruz, özveride bulunuyoruz ama hayat zaten insanı başka yerlerden zorluyor strese sokuyor. Bazen iş ortamından bazen başka şeylerden zorunlu tahammül etmek zorunda kalıyoruz. Ama en yakınlarımızla da , aynı yatağı aynı hayatı vücutlarımızı paylaştığımız insanla da bu kadar birbirimizi yormayalım, strese sokmayalım, birbirimizde huzur bulalım ya, bu kadar da olmasın yani. E kocamla da savaşmak zorunda kalacaksam huzuru nereden alacağım?

Benim böyle durumlarda çok tahammülüm yok, canımı da sokakta bulmadım, psikolojime de sahip çıkmak zorundayım, kalkıp da bir ömür adamı ikna edeceğim diye cebelleşemem. He yeri gelir karşımdaki insan istiyor diye çok bayılmasam da bir şeyler yaparım, yeri gelir ondan beklerim ama rutinde zaten kendiliğinden sağlıklı ilerleyen bir ilişkimiz olmalı. Bu bir söylediğimde iki söylediğimde olmuyorsa üçüncü de ben “biz birbirimize uygun değiliz, daha fazla birbirimizi yormayalım, hadi eyvallah” diyerek bitirirm. Ama bu benim sizi bilemem.

Siz ya her bayram ve adam her istediğinde her istediğini yapacaksınız. Ya siz dik duracak gitmeyeceksiniz kocanız böyle böyle size alışacak, ya da alışmayacak ve ilişkiniz zaten çatırdamaya başlayıp boşanmaya gidecek. Başka bir seçenek var mı bilemedim. Ben her şeyi göze alıp gitmezdim.

Ayni eve girmeyi bekliyorum 4 ayımız kaldı aynı eve girip bir gozlemleyecegim eğer hala aynı devam ediyorsa sonumuz belli zaten. Allaha şükür maaşım onunkinden iyi evim ve arsam var Allah başka bir kaza bela vermezse durumum sadece yuvamı şuan yıkmak istemiyorum ama gerekirse oda olur mecbur hayırlısıyla bir aynı eve girelim de

Annem sabret ediyor aynı eve girince düzelir kötü biri değil diyor daha evliliğin bilincine varamais diyor bende onu bekliyorum aynu eve girmeyi bekliyorum
Ama siz daha doğru düzgün tanımadığınız, aynı eve girdiğinizde neler yaşayacağınızı bilmediğiniz adamdan hamilelik şüphesi yaşıyorsunuz. Bence siz de çok mantıklı davranmıyorsunuz. Evliliğiniz oturmamış bile, bir çocukla ayrılmakla çocuksuz ayrılmak arasında dünyalar kadar fark var sonuçta.

Yahu herkes çalışıp akşam kocasina çocuğuna zaman ayirabiliyor.
Yemek yapıyor,kocasıyla birlikte oluyor,hatta geziyorlar.
Ne iş yapıyorsunuz ki bu denli yoruyor sizi.
1 hafta gayet makul bir süre.
Ayrıca bayram olunca millet anasına atasına gitmek ister.Sizin gitmeyelim diyerek diretmeniz biraz rahatsız edici sanki 🤷
Neden rahatsız edici olsun, bunlar zaten ayrı kalan insanlar..Böyle bir fırsatta birlikte vakit geçirmek istemesi son derece makul bence..

Yahu herkes çalışıp akşam kocasina çocuğuna zaman ayirabiliyor.
Yemek yapıyor,kocasıyla birlikte oluyor,hatta geziyorlar.
Ne iş yapıyorsunuz ki bu denli yoruyor sizi.
1 hafta gayet makul bir süre.
Ayrıca bayram olunca millet anasına atasına gitmek ister.Sizin gitmeyelim diyerek diretmeniz biraz rahatsız edici sanki 🤷
Tamamen farklı düşünüyorum. Her bayram aile görmeliyiz diye bir kavram çok saçma. Her zaman gidiliyorsa kadın bir şey istemiş çok mu. Ve herşeyden önce çekirdek aile evlenince karı kocadır. Çok zor değil bir bayram da karısını kırmaya değmez asıl rahatsız edici bu bence…

Yeni evli insanların ve üstelik uzak illerdeyken, biraraya gelip zaman geçirmek istemesinden daha doğal ne olabilir ki!
Siz öyle düşünebilirsiniz. Eşi hiç zaman ayırmayalım birbirimize dememiş ki. Orta yolu bulmuş hatta. Ben görüşmeyin mi yazmışım

Neden rahatsız edici olsun, bunlar zaten ayrı kalan insanlar..Böyle bir fırsatta birlikte vakit geçirmek istemesi son derece makul bence..
Tamam da adam ailesini görmek istiyor kuvvetle muhtemel.
Bir hafta gorusseler, sonrada gidip aileleri görseler kötü mü olur ?
Bu durum bazılarına aşk gibi gelebilir ama bana bencilce geliyor.
Kocam,gitmeyelim deseydi rahatsız olurdum 🤷

Tamamen farklı düşünüyorum. Her bayram aile görmeliyiz diye bir kavram çok saçma. Her zaman gidiliyorsa kadın bir şey istemiş çok mu. Ve herşeyden önce çekirdek aile evlenince karı kocadır. Çok zor değil bir bayram da karısını kırmaya değmez asıl rahatsız edici bu bence…
Farklı düşünebiliriz,zaten forumun amacı bu.
Kocama 7 gün ayirmisim,kalan kısmını da ailemle gecirmek istemişim.
Evlensem bile annemin de babamin da bende yeri ayrıdır.
Kocam olması ailemi görmeyeceğim anlamına gelmez.
Tamamen kendi içimize kapanamayiz.
Kocam buna mani olmak isterse de hoş karsilmam.
Zaten o da bana gitmeyelim demez/diyemez.

İyi akşamlar kızlar çok stresli ve üzgünüm eşimle ikimizde memuruz tayin durumumuzan dolayı ayrı şehirlerdeyiz 1 yıllık evliyiz ve ancak ayda bir bir buçuk ayda bir bulusabiliyoruz. Ailelerimiz bizden ayrı şehirde yaşıyorlar eşim doğuda, ben batıda, ikkmizin ailesi ise Mersinde yaşıyor. Geçen bayram gittik mersine ve 9 gün kaldık ben çok hastaydım ve baya Bi yoruldum çok kötü bir bayram geçirdim kaynanamlarin evi kalabalıktı iş güç vardı baya Bi bitik haldeydim ve bu bayram gitmeyelim dedim birbirimize vakit geçirelim mersine gitmeyelim çok yoruluyorum zaten uzaktayız gel yanıma beraber vakit geçirelim dedim ama eşim asla dinlemiyor gidecez de gidecez diyor bu akşam kıyametler koptu resmen yine de fikrini değiştirmiyor ben gitmek istemiyorum mersine kendim ailemde orda ama yine de istemiyorum burda eşimle vakit geçirmek istiyorum ama o dinlemiyor ailemiz sonuçta onların yanında olmak gerekiyor diyor. Bayramdan önce bir hafta gelirim beraber kalırız sonra mersine geçeriz diyor.Ama o hafta ben çalışacağım zaten ve yorgun olacağım çok bisey anlamicam geçireceğimiz zamandan ben bayramda da yalnız olalım istiyorum sizce esimmi haklı yoksa ben mi beni çok kırdı bugün çok sinirlendik ve kirdik birbirimizi
Bayramda tatile kaçan biz 😅😅 Eşiniz saçmalıyor bence. Eğer sürekli yan yana olup dolu dolu zaman geçirseniz evde dışarda anlarım. Bayramda da oraya uğrayayım vs. Kadınlar bayramda buruk olur aileme gidelim der burda koca size yer bırakmamış.
Bayramda onlarla olmak güzel bir şey de zorunlu bir şart da değil yani. Öncelikle çekirdek ailenin işleyişi.. siz eşiniz için aile olabildiniz mi?
Tamam oraya gitmek istemesi ne kadar normal ise , sizin gitmek istememeniz o kadar normal... çocuk için acele etmeyin. Sizin evliliğiniz bir otursun rayına önce uyumsuzluk var üzülürsünüz böyle, uzak mesafe ilişkisine dönmüş

Kv evinde kocamı ben engelliyorum mesela. Birde uzaksınız yani. Sorardım ben olsam, istemiyormusun beni diye.

Bence bayramda gitmek istemesi anlaşılır çünkü sizi özlediği gibi onları da özlüyordur. Birde kurban bayramı etle felan uğraşıyor erkekler gitmek ister. O ortamı da seviyordur.
Ülkede bir ben sevmiyorum heralde bu et işini :KK70: ortamı nasıl sevilsin😅 mutfak batıyor. Her yer et kokuyor kan revan damlalar... etler kesiliyor ebat ebat doğranıyor, yok kıyma çektir vay niye çift çekilmedi .. poşetle, birazını dağıt .. dur ilk kurban önce pişirelim .. buzluğa yerleştir mutfağı temizle .. o yağ çıkmıyor sürt sürt.. kemik kırılacak haydi gene sağa sola sıçrayanlar..
Yeminle ben hiç sevmiyorum bu faslı
Ortam bayramlaşma sevinci bu güzel tamam da bu et serüveni cıks hayır :KK70:

Kasım ayında hamilelik şüphem vardı ve biz mersine gitmiştik yine ailelere orda çok ağrılarım vardı kasıklarım belim karnım resmen ağrıdan duramıyordum ve hamileyim diye korkmuştum o durumda bile eşim kv lerin evindeyken kaş göz işareti yapıp git ablama yardım et, git mutfağa ablamın yanında dur dedi dedi durdu bende artık fobi oldu oraya gitmek esimin davranışlarından dolayi
Sen gebe falan kalma eşinle görüşeceğin ay gerekiyorsa doğum kontrol hapı ve prezervatif ile korunun.
Sizin evlilik yok ki ortada, çocukla tek başına ne yapacaksın. Orada da hamile iken sürüklen, doğunca sürüklen...
Sizin evlilik oturmadan sakın gebe kalma gaza gelip.. böyle sorunlar varken yarın ne olacağını bilemezsin çocukla perişan olma..

İlk başlarda yemek yapamamama takmıştı kafayı, yemek yapamıyorsun gibisinden ya sabir çektim halbuki ben tek yaşıyorum ve çeşit çeşit yemekler yaparım ama o ağır yemekler değişik yemekler severmiş sineye çektim ondan sonra işte sinirliymişim sonra ne bileyim hep kusur arayışı bıktım artık şu kalan 4 ayı bile sabredemiceklm gibime geliyor
Yani yana gelmeden yemeğe mi laf etmiş haspam :KK70: mutfak orada git yap ben de yiyim diyeceksin. Uyuz uyuz işler, beğenmiyor ise her gün dışarıdan söyle ödesin ağıe ağır yemeklere para.. sen de yorma kendini uzat ayaklarını ye yemeğini.. Sen onun anası mısın da onun gibi yapasın. Bilmek zorunda da değilsin.. evlenmeden önce soraydı böyle yapabilir misin diye.. O da senin ailen gibi davranmıyor ama sen uyum sağlıyorsun

Farklı düşünebiliriz,zaten forumun amacı bu.
Kocama 7 gün ayirmisim,kalan kısmını da ailemle gecirmek istemişim.
Evlensem bile annemin de babamin da bende yeri ayrıdır.
Kocam olması ailemi görmeyeceğim anlamına gelmez.
Tamamen kendi içimize kapanamayiz.
Kocam buna mani olmak isterse de hoş karsilmam.
Zaten o da bana gitmeyelim demez/diyemez.
İşte belirttim ben de farklı düşüncemi zaten 😀 sizin için ayrı benim için de annem öyle fakat eşim bana derse ya her bayram gidiyoruz bu bayram da tatile gitmek istiyorum diye ben dinlerim. Ki bence öyle olmalı açıkcası. Kadın zaten yorulduğu için gitmek istemiyor bir bayramda dinleneyim diyor bu doğal.

X