Caramello cok guzel dile getirmissin canim harika anlatmissin ama genede gelebilirdi yurt disi ve bizim ocin kolay olmayan seneler sonra gerceklesen biseydi bu umraniyedeki kuzenimin esi gelmis benim odum kocam bes dakika ugrayamadi
Sinirliyim simdi altanmi almam gerek ?
Buarada annemlerlr ayni apartmansa degiliz ayri sokaklardayiz ayni mahalle sinirlari icinde
Yok benim annek biraz konusabilir ancak ona konusmaz annemlerin bize su kadarlik evlilik hayatimiz boyunva bir suru destekleri oldu maddi anlamda konusmuyorum ailem bu devirde bulunabilcek en fedakar anne baba
Esimim alincak darilcak bir mevzusu yok buna eminim cunku iftar davetimizden sonra onlar yuz yuze gelmedi buda net
Esereklendi
Bayramda elbette giderim ancak oncekiler gibi gule oynaya gidemem annem onun yuzunden dyn bana yapmadigini birakmadi bazen hakli kadin kac yasinda artik oda elalemin gelinleri gibi damatlari gibi iatiyor
10 civarinda ulkeye girmisler ama beni hic aramadi mutlaka akli.dadir dun aksam
Bi turku yediremiyorum kendimede esimin basitliginede o kadar iyi yakisikli evine bagli ottan boktan sebeblerle olanlara degiyormu kendine nasil yakistiriyor anlamiyorum gercekten
Esimi ailedeki her toplantiya zatem katmadom bunuda hic sorun etmedim ama suanda dusunuyorumda neden
Yiceklermi bu adami
Dogum gunleri gibi seyler oldu biz cok kalabalik aileyiz kuzenlerde bol bu d gunleride genclerle oluyor
Dun aksam tabiki insanlar anladilar kocamin gelmek istemedigini
Buarada kaynanama bir daha bisey anlatmiyacagim haklisiniz
1 aylik gitmiyor dedi ama iatanbuldanda edirneye gitmedi annem alindim hamileyim hassasim :$
Caramello cok guzel dile getirmissin canim harika anlatmissin ama genede gelebilirdi yurt disi ve bizim ocin kolay olmayan seneler sonra gerceklesen biseydi bu umraniyedeki kuzenimin esi gelmis benim odum kocam bes dakika ugrayamadi
Sinirliyim simdi altanmi almam gerek ?
Buarada annemlerlr ayni apartmansa degiliz ayri sokaklardayiz ayni mahalle sinirlari icinde
Neyse babam amcami eve cagirmis beraber yicez biz dedi cok sukur esime gerek kalmadan halledildi orasi
Annemi aradim aksam ustu herkez hosgeldinr gekdi dedi baya kalabalikti zaten
Bizimkiler bir ugurlamaya bile gelmiyorlar dedi neyse oyle iste bugun uyuya kalinca yemegim cookk basit oldu bir suru cesit oldu :) saydirmayin simdi bana
Neyse ben hala uyuz oluyom kocama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?