Canim ben anneme esim gelmiyor demedim yetisemedi uyuya kaldi vs gibi yalan soyledim aricak dedim
Aramadida tabi
Surekki dipdibede degiliz kesinlikle
Annem cok ileri gitti bunun farkindayim ama hakliydi yani yemek konusuna gelibxe canim cekmedi valla midem bulanmiyor istahsizim baklavada on yil yemesem yiyecegim dicem bisi degil
Tabi bunlari esim bilmiyor soylememde
allah dusmanoma yasatmasin su an ikinci cocugu dusunuyor(uz)daha korunmayi brakali ob gun oldu surekli gelip karnimi opuyo bu dahada sinir ediyor beni oglumun sucu neydi diyorum ne bilim ya kotu iste bu durum cok kotu allahtan simdi ogluna olen bi baba nerde o adam nerde bu adam
Öyle gerçekten.Kızım 3 yaşında daha yeni yeni yendim o psikolojiyi.Hamile eşiyle ilgilenen bir erkek görmeye tahammülüm yoktu.Hatta bir gün hamile bir arkadaşımıza eşim hamilesin sen ye diye badem ikram etti diye ağlamışlığım varSon 1 2 aya kadar 2. çocuk için asla diyordum.Eşim çok istiyor.Birkaç sene sonrası için düşünüyorum şuan ama olursa nasıl olur şimdiden düşünüyorum.Çok üzücü bir durum.Neyse ki 6. aydan sonra tanıdığım en iyi baba oldu (benim babamdan sonra) da biraz durumu kurtardı.Ama düşünüyorum da ilk hamilelik, ilk doğum, ilk bebek çok özel bişey.Bundan sonrakinde beni sırtında taşısa bana o duyguyu geri veremez.Hatta, sırf birdahaki doğumda hastaneye kayınvalide ve kayınpederi sokmamak için bile doğurabilirim. Normal doğum yaptım.Doğumda hastaneye gelmedi vicdansızlar.Benim anneciğimi yalnız bıraktılar.doğumdan sonra 1 saatliğine hayırlı olsuna geldiler.Eşime şimdiden söyledim.birdaha doğum yaparsam hastaneye gelmeyecekler.Gelirlerse kovarım.Öyle hıncım var bu konuda.Benim biriciğimin günahı neydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?