Ben anneme uyuya kaldik o yuzden yetisemedik dedim geri kalan her soyledigine sustum toplanti yapiyolarmis arayamiyormus simdiye kadar arasaydi dedi vs vs
Ben en iyisi uzatmim kalkim biraz mutfagi temizliyim uc cesit yemek yapayim uyuza uc cesit dediysek bi corba bi yemek bi salata bi tatli bi icecek 5 cesit oldu :)
Kaynanam aricak muhtemelen beni seymi desem yariina kadar duzelti duzelti arayi,yarin bayram benimde basim donup midem bulanarak onu zor duruma birakcam desem tutusur cok sinirliyim hala
Once,banyodada dustum dizlerimin ustune ben biraz uyumaliyim kizlar
Zorla insani fena yapiyolar
Haklisin piyon
Ben duruma gore yarin masustan bi hastalanayim
Opuyorum seni
Kaynanam aricak muhtemelen beni seymi desem yariina kadar duzelti duzelti arayi,yarin bayram benimde basim donup midem bulanarak onu zor duruma birakcam desem tutusur cok sinirliyim hala
Once,banyodada dustum dizlerimin ustune ben biraz uyumaliyim kizlar
Annem sey demeye getiriyor bir kadin ailesini saydiramiyorsa onun beceriksizligi benimde esimin hic ustune gitmedigimi dusunuyor belkide gel ara bile demedim saniyor
Gecen gun oyle diyot dolma vardi salata ayran bi cesit yemekmi koyuyirsun diyor ben evin tum isini gucunu yapiyorum Ev pis degil sadece usengecim biraz insallah hamililigim agir gecmez
Huzurunevindekihuzursuz canm benim esim oylede degil oglanla mesela gobegimi seviyorlar iste bebege bocek geliyi vs yapiyolar hani ben anlamadim bu adam ne istiyor
Valla tutcam ensesinden kaldiricam simdi yatagindan :).senin icindd cok uzuldum canim dogumda esin aglamis bunu nasil basardin :) basardin diyorun cunku ben erkeklerin cogunun duygusuz oldugunu dusunuyorum
Faat bu ara herkeze uyuz oluyorum
Ogullarimla :) cunku bebegim erkek hissediyorum
Annesine soyledimki kulagini ceksinler gerekirse yoksa ister istemez onlarada cephe alicam insanlik akisi olarak
Cincikk belkide haklisin ancak biz en son annemlerle on gun once beraberdik yakin oturiyoruz fakat sik sik gidip gelmiyoruz
Eh annesi memlekete gidince ugurlamaya gidelim der 4 saat,mesafe bende gidersem eger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?