Esim beni cok uzdu , simdi ben nasil davranayim ona

Tatlım,inan ki bunlar her ailede olcak şeyler hamilesin ve arefa günü kendini de sşini de üzme bence o biraz inada bindirmiş,gitmek istemediğinden değil sen üsteledikçe naza çekmiş erkekler böyle ne yapalım ,bayramda ararsınız annenin gönlünü alırsınız ,ama üzülerek söylüyeceğim annenizin de davranışı çok yanlış seni teselli edip yemekleri verceğine o da çocukluk yapmış arada sen kalmışsın ,keşke sen eşin oraya gidemeince pembe bi yalan söyleyip arada kalmasaydın,kendini üzme,daha da büyütme,11 yılık evliyim 16 yıldır eşimi tanıyorum ama hala bazen nazlanır bişe deyince oyüzden,sana çocuğunla eşinle iyi bayramlar,haa inan maddiyatta evliliği etkiliyor bizde maddi sıkıntımız var ara geriliyoruz.

Ben anneme uyuya kaldik o yuzden yetisemedik dedim geri kalan her soyledigine sustum toplanti yapiyolarmis arayamiyormus simdiye kadar arasaydi dedi vs vs
Ben en iyisi uzatmim kalkim biraz mutfagi temizliyim uc cesit yemek yapayim uyuza uc cesit dediysek bi corba bi yemek bi salata bi tatli bi icecek 5 cesit oldu :)

suyla ekmegide say yedi olsun:)) uzatma cnm bencede bosver cok uzatirsa icabina bakarsin sen:)

erkegı kandırmanın en güzel yontemlerınden biri yemek..
cutecım yap yemegını kur masanı ama çok yüz verme,eşin hemen yanaşacaktır emınım..:)

bide konuyla alakasız ama sen sıgara kullanıyodun dıye hatırlıyorum,şimdi bebişle birlikte bıraktınmı azalttınmı?
bu kendı adıma cok kafamı mesgul eden bı konudur da ondan sordum..

eşinle oğluşunla ve gelecek olan bebişinle mutlu bir bayram geçir inşallah...

cute canım bence annene herleyi anlatma bırak bazı şeyler özel kalsın. uyuyakaldık şarjı yoktu selam sşylesi vs azıcıkta sen ortayı idare edeceksin. annenede şaşırdım oda yangına körükle gitmiş. baklavayı ona mı yapmışki almış giderken sana yaptıysa sana bıraksaydı. anenn herşeyi kadına yüklerken sen rahatsız olmuyormusun benim halamda kendi kocası saf diye aman ben kocama istediğimi yaptırırım söylemek önemli fln atar tutar..
sen kahvaltıyı hazırla dünü de unut bitsin bu gergnlik. bayrama da giriyoruz bak bişi kalmdı küslükler son bulsun canım.

Kaynanam aricak muhtemelen beni seymi desem yariina kadar duzelti duzelti arayi,yarin bayram benimde basim donup midem bulanarak onu zor duruma birakcam desem tutusur cok sinirliyim hala
Once,banyodada dustum dizlerimin ustune ben biraz uyumaliyim kizlar

Garden sigara icmiyotum icmiyorum ama bugun cok icesim var

deme tabiiki öyle. bi şey yapacaksan gizliden yap açık açık yaparsan senin için kötü düşünebilirler. başka zaman gerçekten hastalansan bilerek yaptı gelmemek için derler. ama söylemezsen bilerek yapsan bile onlar laf ettiğinde ben burada hastayım diyorum siz neler düşünüyorsunuz çok fesatsınız dersin

Zorla insani fena yapiyolar
Haklisin piyon
Ben duruma gore yarin masustan bi hastalanayim
Opuyorum seni

Gerçekten zor durumda bırakmış seni.
Bir de yok yere, hiç uğruna kendisini düşüncesiz damat etmiş.

Annene hem hakverdim hem de keşke o kadar laf demeseydi sen çok üzüldün diye düşündüm.
Hangisi doğru bilmiyorum. Ben olsam yine damadıma kızardım ama yaptıklarımı kızım için de
verirdim. Kızımı düşünerek yaptım ne yaptıysam değil mi?

Ağlama kıyamam çok haklısın kırılmakta. Bence bunu bir intikam olayına dönüştürme.
(Bunu dediğime inanamıyorum )

Sadece durgun ol, üzgün ol, küs. Pişman olup gelince de dök içini.
Kv nin tutumunu sevdim sana hakvermiş,teselli etmiş. Onlara tavır takınman haksızlık olur.

Faat bu ara herkeze uyuz oluyorum

konu hakkında yorum yapmıycam

ama banyoda dizleriniz üzerinize düştüğünüzü okuyunca dayanamadım dikkat edin kendinize en hassas zamanlarınız

canım esinin tavri yanlis hem de cok

ama ben senin yerinde olsam yarin tam tersi aiesine gider bayramini kutlar guler yuzle davranirdim tabi esine degil sadece ailesine

cunku ailesi durumu biliyor sen esinin yaptığı gibi yapmazsan onlar da esine soyeyecek laf bulamazlar ve esin de utanir sana ve ailene yaptigindan ve gun gelir esine karsi agzini açabilirsin senin yaptiklarina ragmen ben sana karşı ve ailene karşı terbiyemi bozmadim diye

ama ayni sekilde karsilik verirsen ona kirilmis olmanin da hic bi anlami kalmamis oluyor bence
böyle durumlarda her zaman iyi niyetini koru ve karsindakini utandirma yoluna git emin ol sen kazanırsın

Öyle madem erkek de karısına ailesini saydıramıyorsa erkeğin beceriksizliği:)

Öyle şey mi olur ya bu tamamen kişinin yapısı, karakterine bağlı.
İnadını dikmiş biri inadı uğruna anlık tavırlar sergiler.

Ben eşimin ailesini sevmiyorum diye o da bana inat benim aileme soğuk duruyordu mesela.
Ama içinden kendine yakıştıramıyordu, utanıyordu. Ben pes edeyim diye bekliyordu sadece.

Bunun senin saydırmanla ilgisi yok saymayacak insanı sıksan da, üstüne gitsen de bir kazancın olmaz.

Ben eşinin canı sıkkın saçmalıyor sonra pişman olacak diye düşünüyorum.

​Çute öncelikle gebeligin hayırlı olsun canım inşallah sağ salim bebişini kucagına alırsın.Siz annenizle aynı apartmanda oturuyordunuz acaba eşiniz zaten biz hergün görüşüyoruz diye yolcu etmeye gitmemiş olabilirmi?

Cutemom,

evet belliki senin eşin hamile.

ve belli ki doğumla birlikte lohusa sendromuna girecek.

30 yaş altı erkeklerin çoğu maddi anlamda çok da rahat değilseler bu sürecin içine girebiliyorlar.

bak çok şanslısın en azından nelerle karşılaşabileceğini biliyorsun.

çünkü ben bu durumdan habersizdim mesela.

bazı erkeklerin psikolojik olarak bunalımda olabilecekleri bana hiç anlatılmadı.

bilsem eminin çocuktan sonra çoğu tartışmada körükle gitmezdim yangına.

ve sonrada evliliğimiz çatırdamazdı...

ben bunun geçici bir süreç olduğunu kabullenip, sabredebilirdim oysa. Çünkü ilişkinin olgunu bendim.

sizin ilişkinizde de öyle olgun olan sensin...

kolay değil bazı adamlar için bebeği kabullenmek.

erkeklerin çocğu çocuk baba baba diye onlara koştuğunda hatta 3 yaş civarı tam olarak evlatlarına bağlanıyorlar.

o zamana kadar ise boğuluyorlar. Birden hayatlarına hormonlar nedeniyle dırdırcı bir eş, herşeyi çok bilen aileler,

maddi zorluklar, hayat boyu atamayacağı bağlılıklar giriyor. Yani büyük bir değişim.

hele hele sizin biraz daha zorluklarınız olacak.

bir de oğluşun var. eski eşin bir gün çıkıp gelme ihtimali var.

senin hormonlar arttığında belki eşin işten yorgun gelecek, karnındaki bebeği soracak ve diğer oğlanla oynamadan pat diye yorgunluktan yatacak.

mesela sen böyle bir durumu kafana takacak mısın?

işte bunu sakın yapma.

ben senden büyüğüm. ( haaa haaa maalesef )

sana tavsiyem her aile organizasyonuna eşini sürükleme.

bence eşinin uğurlamaya gelmesi çok da gerekli değil.

zırt pırt iç içe olmanıza gerek yok. ne kadar mesafe olursa taraflar o kadar saygılı olur birbirine..

ayrıca daha önceden hiç bir sorun olmasa da erkeklerde baba adayı olmaya başlar başlamaz,

ailemde ailem sendromu başlar. çünkü korkuyorlar..kollanmak, korunmaktan koruyup kollama aşamasına geçmek zor.

hele de eşinin doğurduğunu ve o ilk bir haftayı görünce annem de annem moduna giriyorlar.

çünkü anneliğin ne kadar zor olduğunu görüyorlar.

velhasıl kelam,

ufukta zor bir süreç var.

ama işin iyi yanı sen seni nelerin beklediğini az çok tahmin edebilir ve buna göre hazırlık yapabilirsin.

her evlilik, her yeni çocuk gibi sil baştan bir macera demek FAKAT

sen akıllı kadınsın, burdaki yaşanmışlıkları not et.
akıllı kadınlar kendi aklını kullanır ve deneyimlerinden yararlanır,

daha akıllı kadınlar ise başkalarının akıllarını da kullanır.

hiç bir anne ( yada %99) gelini dünyalar iyisi olsa veya oğlu suçlu olsa bile,

canı gönülden oğluna cephe almaz.

içten içe geline bilenir.

bu nedenle bıçak kemiğe dayanmayınca bence kayınvalideye evdeki sıkıntılardan söz etmeniz luzumu yok

Ogullarimla :) cunku bebegim erkek hissediyorum
Annesine soyledimki kulagini ceksinler gerekirse yoksa ister istemez onlarada cephe alicam insanlik akisi olarak

bence sen git...

eğer seni engelleyen bir şey yoksa.

cute sen 20'li yaşlardasın değil mi?

inan 10 yıl sonra keşke gitseymişim diyeceksin.

Cincikk belkide haklisin ancak biz en son annemlerle on gun once beraberdik yakin oturiyoruz fakat sik sik gidip gelmiyoruz
Eh annesi memlekete gidince ugurlamaya gidelim der 4 saat,mesafe bende gidersem eger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…