• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim beni cok uzdu , simdi ben nasil davranayim ona

Herhakde beni evde bulamadigi icin kizdi ama eve girdim tabimi yatiyor yada numara yapiyor ben kahvalti hazirliyorum simdi ama oglumla bana duyuyodur tabi
Buarada bayram mesela kebdine hic bisey almadi bende hamileym zaten bi kax zaman sonra epey ihtiyacim olcak diye almadim oglana aldik hani onlarin iayerinde dagitiliyor oyle cikolata tatli hep getirir paylasomdir tek basina disarida cikmaz hep bizledir ailesi bizden o parayi daha 9 ay evvel aldi ve evimizi yaptirdik araba aldik genede vermeye yeltenmediler ki maaslari ciddi manada iyi evleri bizimkinin yaninda mukemmel diyebilirim

Aile arasinda kalmak gercekten cok zor
Annem ona gercekten cok bozuldu gormeniz lazimdi :(

Herhakde beni evde bulamadigi icin kizdi ama eve girdim tabimi yatiyor yada numara yapiyor ben kahvalti hazirliyorum simdi ama oglumla bana duyuyodur tabi
Buarada bayram mesela kebdine hic bisey almadi bende hamileym zaten bi kax zaman sonra epey ihtiyacim olcak diye almadim oglana aldik hani onlarin iayerinde dagitiliyor oyle cikolata tatli hep getirir paylasomdir tek basina disarida cikmaz hep bizledir ailesi bizden o parayi daha 9 ay evvel aldi ve evimizi yaptirdik araba aldik genede vermeye yeltenmediler ki maaslari ciddi manada iyi evleri bizimkinin yaninda mukemmel diyebilirim

Aile arasinda kalmak gercekten cok zor
Annem ona gercekten cok bozuldu gormeniz lazimdi :(

evet bencede evde bulamayınca sinir yapmıştır ailen istemedimi evlenirken gecmişten bir kini olbilir annene :45:k.v gelince bence vermek istemiyolar parayı :ssz::ssz:

Yok canim her iki ailedede problem yokki :( kv bizden borc aldiklarni bile bilmiyor kp aldi borcu

Ailemi bes alti gundur gormuyoduk oda degil esereklendi herhalde bizimki
Ben bebek icin pisman ddgilim hatta hep dua ediyorum allahim beni maddo manevi kimseye muhtac etme elden ayaktan dusurme kocama bile muhtac etme diye
Ona bebek faxlaysa bunu yapmucakti veya soylicekti suanda inanilmaz uzgunum cunku ilk esimde cocugu bu sekilde kabullenemedigini soylemisti ve aramiyor bisandigimizdan beri
Hem bebekle aileme gule gule dememenin ne gibi alakasi var benmi goremiyorum cok uzgunum suanda

cnm benim cok uzuldum konunun sana ait oldugunu gorunce cok sasirdim ben esinin cocugu kabullenemedigini degilde sadece biraz endiseye kapildigini dusunmek istiyorum cunku daha oncede bahsettim esim ben hamileyken bebegi kabullenemedi evi terketti bosanmak istedi ben resti cekip aldirmaya giderken(asla aldirmayacaktim blorf yaptim)ewe dondu ama bi kere bilekarnima sokunmadi beni hic nazlandirmadi canim birsey istese alirdi ama nasil desem hamile oldugum icin dgil ztn hamile olmasamda alacagi icin simdi nemi oldu oglim dogdugu gun ben yasadiklarimin etkisiyle ogluma dokundurmedim cok agladi esim cok uzuldu oglum ikibucuk yadinda dunyanin en iyi babasina sahip oglumu severken dislerini sikan bi babasi var su an esim ikinci cpcugu cok istiyor ben istemiyodum yasadigim seyler hic kolay dgildi neden istemedigimi anlattim ona bizim odonem cok maddi skintimiz vardi ona bagladi hep biraz uzun oldu ama demek ostedigim senin esinde su an maddi skintilardan dolayi braz bunalmis olabilir bide annemlerle ne alakasi olabilir dmissinya hic belli olmaz cnm onlari sevmediginden degil su an herkese takabilecek durumda olabilir tecrubeyle sabittir isin ozune gelirsek hamilesin uzulme esin eminim hatasini anlayacak ve mukemmel bi baba olacak

Ben degilde benim herif hamile belliki :$

Hadi esin anlayissiz ya peki annen ?
Keske o uzmeseymis anlasaymis halinden biraz :) Uzulme canim hersey duzene girer
İs yoruculugu , borc sikintisi esinde bunalmistir bu aralar.

Ama birtek seyi anlamadim
Tek cesit yemek yapiyorsun diye esin tavirmi yapiyor ?
O bi tencereninde pismedigi evleri dusunmuyormu
Hamile halinle ve bir cocukla 10 cesit hazirliycak halin yok herhalde...

Cutemom senin ne zaman bir mesajını ya da konunu okusam yüzüme bir mutluluk gelir içimden maşallah derim. Hatta iki gün önce allahtan nazar değmiyor diye de geçirmiştim. Eşinin davranışlarının arkasında başka bir şey arama eminim çok bunalımdadır. Hem maddiyat hem bebiş. Bu adamda hayatında ilk kez baba oluyor normal yani, sen zaten hamilelik depresyonundasın. Hiç uzatmamalısınız. Annen de doğru davranmamış açıkçası, en azından seni bile bile üzmemeliydi, baklava nedir yani. He bu arada bence sıkıntılarınız ikinizin arasında kalsa daha doğru olur. Annesine şikayet etmişsin sanki sanki azıcıkkkk:1::1: oğluşun ve kızınla sana afiyet olsun, o da aç kalsın ohhhh :1::1:

Ailemi bes alti gundur gormuyoduk oda degil esereklendi herhalde bizimki
Ben bebek icin pisman ddgilim hatta hep dua ediyorum allahim beni maddo manevi kimseye muhtac etme elden ayaktan dusurme kocama bile muhtac etme diye
Ona bebek faxlaysa bunu yapmucakti veya soylicekti suanda inanilmaz uzgunum cunku ilk esimde cocugu bu sekilde kabullenemedigini soylemisti ve aramiyor bisandigimizdan beri
Hem bebekle aileme gule gule dememenin ne gibi alakasi var benmi goremiyorum cok uzgunum suanda

Yok yok ben kesinlikle bebeği kabullenemedi gibi bişey demek istemedim.Aklına böyle bişey sokmak da istemem.Ben kendi durumumuzu anlattım sadece.Bence seninki ailesine verdiği borcu alamadığından onun mahcubiyetiyle senin ailende açık arıyor, aksi gidiyor.Kötü bişey düşünmene sebep olduysam hakkını helal et öyle bir niyetim de düşüncem de yok

cnm benim cok uzuldum konunun sana ait oldugunu gorunce cok sasirdim ben esinin cocugu kabullenemedigini degilde sadece biraz endiseye kapildigini dusunmek istiyorum cunku daha oncede bahsettim esim ben hamileyken bebegi kabullenemedi evi terketti bosanmak istedi ben resti cekip aldirmaya giderken(asla aldirmayacaktim blorf yaptim)ewe dondu ama bi kere bilekarnima sokunmadi beni hic nazlandirmadi canim birsey istese alirdi ama nasil desem hamile oldugum icin dgil ztn hamile olmasamda alacagi icin simdi nemi oldu oglim dogdugu gun ben yasadiklarimin etkisiyle ogluma dokundurmedim cok agladi esim cok uzuldu oglum ikibucuk yadinda dunyanin en iyi babasina sahip oglumu severken dislerini sikan bi babasi var su an esim ikinci cpcugu cok istiyor ben istemiyodum yasadigim seyler hic kolay dgildi neden istemedigimi anlattim ona bizim odonem cok maddi skintimiz vardi ona bagladi hep biraz uzun oldu ama demek ostedigim senin esinde su an maddi skintilardan dolayi braz bunalmis olabilir bide annemlerle ne alakasi olabilir dmissinya hic belli olmaz cnm onlari sevmediginden degil su an herkese takabilecek durumda olabilir tecrubeyle sabittir isin ozune gelirsek hamilesin uzulme esin eminim hatasini anlayacak ve mukemmel bi baba olacak

Resmen benim durumum bu ben de kendimi tek sanıyordum :29:

Annem sey demeye getiriyor bir kadin ailesini saydiramiyorsa onun beceriksizligi benimde esimin hic ustune gitmedigimi dusunuyor belkide gel ara bile demedim saniyor
Gecen gun oyle diyot dolma vardi salata ayran bi cesit yemekmi koyuyirsun diyor ben evin tum isini gucunu yapiyorum Ev pis degil sadece usengecim biraz insallah hamililigim agir gecmez
Huzurunevindekihuzursuz canm benim esim oylede degil oglanla mesela gobegimi seviyorlar iste bebege bocek geliyi vs yapiyolar hani ben anlamadim bu adam ne istiyor
Valla tutcam ensesinden kaldiricam simdi yatagindan :).senin icindd cok uzuldum canim dogumda esin aglamis bunu nasil basardin :) basardin diyorun cunku ben erkeklerin cogunun duygusuz oldugunu dusunuyorum

Resmen benim durumum bu ben de kendimi tek sanıyordum :29:

allah dusmanoma yasatmasin su an ikinci cocugu dusunuyor(uz)daha korunmayi brakali ob gun oldu surekli gelip karnimi opuyo bu dahada sinir ediyor beni oglumun sucu neydi diyorum ne bilim ya kotu iste bu durum cok kotu allahtan simdi ogluna olen bi baba nerde o adam nerde bu adam

Ogullarimla :) cunku bebegim erkek hissediyorum
Annesine soyledimki kulagini ceksinler gerekirse yoksa ister istemez onlarada cephe alicam insanlik akisi olarak

Schatzi olurmu canim benim gormedigim.bisey varmi diye konuyu actim fikirlerinizi elbette soylemeniz lazim
Esim kalkinca mutkaka acik acik bu bebek anne vs mevzusunu konusmalimiyim? Annemde o kadar uzuldu iki opsun koklasin konusmadan aramiz duzelsin istemem

Annem sey demeye getiriyor bir kadin ailesini saydiramiyorsa onun beceriksizligi benimde esimin hic ustune gitmedigimi dusunuyor belkide gel ara bile demedim saniyor
Gecen gun oyle diyot dolma vardi salata ayran bi cesit yemekmi koyuyirsun diyor ben evin tum isini gucunu yapiyorum Ev pis degil sadece usengecim biraz insallah hamililigim agir gecmez
Huzurunevindekihuzursuz canm benim esim oylede degil oglanla mesela gobegimi seviyorlar iste bebege bocek geliyi vs yapiyolar hani ben anlamadim bu adam ne istiyor
Valla tutcam ensesinden kaldiricam simdi yatagindan :).senin icindd cok uzuldum canim dogumda esin aglamis bunu nasil basardin :) basardin diyorun cunku ben erkeklerin cogunun duygusuz oldugunu dusunuyorum

nasi basardim soyleyeyim canim narkozun etlisiyle yasadiklarim cok agirda olunca esim cinari kucagina almisti ben ciglik cigliga agliyorum alin elinden cocuga bisey yadacak o die eee bu lafi soyledigimde oda doluydu onunda cok zoruna gitmis agladi gerci doguma gitmeden bi hafta once fln duzelmeye baslamisti esimde hafiiifff bi heyecan vardi ama:))
bakma guldugume korunc zamanlar yasadim ama benim herifin hamurunda odunluk var senin tum yazilarini biliyorum senin kocan benimkinin yaninda don juan onunki bir anlik bunalim eee adan biraz heriflenmesinmi heeeyyt demesinmi :))isin sakasi bu tabi korkma anlik bi bunalimdir

kusura bakma darılma ama ben eşinin üstüne çok gittiğini düşündüm sadece bu yolcu etme vs. konusunda. yani adam gece vakti uğurlamaya gitmek istemeyebilir zaten dediği de doğru 1 aylık yola gitmiyorlar ki gerek görmemiş bu seremoniye. tamam herkesin ailesiyle sık sık görüşmesi gelip gitmesi güzel birşeydir ama her akşam her sabah her fırsatta da cümbür cemaat herşeyi yapmak isteği adamı sıkmış olabilir. tamam sen git yolcu etmeye ona da illa gel diye ısrar etmen biraz saçma olmuş kusura bakma. annenin tavrını da hoş bulmadım yapılmış yemeği baklavayı niye geri alıyor el oğluna mı yapmış o yemeği kızının torunun evine yapmış bence hiç hoş değil.

ha eşinin de senden çeşit çeşit yemek beklemesi de çook bencilce miden almaz kokudan tiksinirsin halsiz olursun bunları hiç mi düşünmüyor ? kendini yorma ona çeşit çeşit yemek çıkarcam diye. çeşit istiyorsa gelsin pilavı da o yapsın bi çorba koysun ocağa al sana çeşit alla alla ya nasıl sinir oldum

Cincikk belkide haklisin ancak biz en son annemlerle on gun once beraberdik yakin oturiyoruz fakat sik sik gidip gelmiyoruz
Eh annesi memlekete gidince ugurlamaya gidelim der 4 saat,mesafe bende gidersem eger

bu arads solemeden gecemeyecegim cnm benim esim anneme babama abime cok duskundur kendi ailesinden cok yani dusun ama bazen bise olur ara derim tmmam der aramaz nie aramadin derim of puflar bemde ustne gitmem hic mesela abim istanbulda yasiyo benim oglumuda bes alti ayda bir gorur bizde kaldi bi gece oglanla vakit gecirmek icin dunde arkadaslariyla bi tatil bolgesi var burda oraya gitti ben aradim abi kalmazsaniz geri bize gel ddim(annemler su an ciflik evindeler abim orada sikilio burdaki evdede yanliz kalmasini istemiyorum ztn istanbulda yanliz yadiyp) dun esime sende bi ara ddim off bilmiomu gelsin iste ev oninda evi fln ddi erkekler baxen bole bi sorun olmasa bile aramak sormak zor gelebilio bunuda solemeden gecemedim

cute bence annene bu kadar açık anlatma herşeyi yangına körükle gidiyo bence, bide bilmiyorum belki kızacaksın bana ama kimse kimsenin ailesine nezaket gösterilerinde bulunmak zorunda değil ki. o gün canı sıkılmıştır yolcu etmek istememiştir ailenin bi tavrına takılmıştır olabilir sen inatlaşınca da iş büyümüştür. siz normalde problemi olmayan iyi bi çifttiniz eşin de gerçekten kalbi iyi bi insan üstüne gitme hamilesin de belki sen abarttın.

Back