esım benı cok sasırttı

-Evvela düşündüğün evi tapudan araştırmalısın.Üzerinde yıkılacak şerhi olup olmadığını öğrenmelisin...

-Gene tapudan kat irtifakını araştırıp üzerinde ipotek olup olmadığını sor.

-Aidat vergi fatura (doğalgaz elektrik su) borcu olup olmadığını muhakkak öğren.

Onlar eşinin aklını çelmeden iyice araştırıp almalısın bence.

iyice araştırıp al canım arkadaşlar yol göstermiş zaten bu noktaları araştır sorun yoksa hiç kaçırma kimseyi dinleme eşin onay vermişken al canım

Hayırlısı olsun inşallah..
Ben de büyüüük çoğunluk -hatta herkes :)- gibi diyorum ki, diğer cephe işe bulaşmadan al..
Gönlünüze göre olur inşallah :))

bılmez mıyım tatlım her sene 1 ay en az ordayım zaten. evler ınanılmaz guzel kocaman ve ucuz ama ınsan ıstedıgı gıbı yasayamadıktan sonra ne fayda...gecen sene mesela kızlarımı gezmeye cıkardım orda buyuk kızım farkettı '' anne hıc kadın yok dısarda'' dedı gercekten dıkkat ettım hıc bayan yok kadınlar ancak ev gezmelerınde eslerı goturup getırıyor yanı yuruyus yapayım magazalara bakayım bır yemek yıyeyım mantıgıyla cıkan kadın yok bılıyor musun ve normal de degıl zaten boyle dusunmek cok farklı oralar ya anlatılmaz yasanır kı tayın gıtmekle oranın yerlısı bır aılenın gelını olarak gıtmek arasında daglar kadar fark var....hepsı ıyı hos harıka ınsanlar esımın aılesı allah var hıc ıncınmedım ıncıtmedım ama dedım ya belkıde uzakta oldugumdan...

Bir an dedim ki, İnegöl mü acaba?
Ama düşündüm, burda kadınlar geziyor hem de sürekliiii :KK52:
Sabah ayrı akşam ayrı :KK52: :KK1: :KK1: :KK1:

Kızlar çok güvendiğim birkaç tanıdığım vasıtasıyla herşeyine bakıldı evin temiz sicilî açıkçası yarın inş işlemler başlatılacak son ana kadar altınlarımı bozmayım diyorum şansıma altında düştü:KK43: ne yapalım sağlık olsun yeter ki bir evimiz olsun artık hayırlısıyla inşallah hepinize çok teşekkür ederim bu arada kaynım alsam da taşınmayacağımı duymuş diyor ki burdan bakalım o zaman kiraya verirsin burdan al oturma dedi bende dedim ki doğum yakon diye taşınmam dedîm ben taşıncam bebek toparlanınca dedim ama aslında oturduğum evden memnunum yerim çok merkezi kızlarımın okuluna metroya her yere yakın yani taşınmayı düşünmem benimki kadar kirası var zaten ordan alır buraya veririm olmaz mı ki?

Bence biran önce almalisin.
Yanliz keşke ablandan alacağın yerine artik anlatsaydin.
Bir nefi söylememende iyi olmuş. Yoksa sana par a yolamaya bilirdi, mesells bende birikdiriyordum bir süre,
Ne olduysa eşşimin maaşı gelmedi ve benim birikdirdiklerimden heb yeddik.
Ne kadar, dogru yanliş bilemem. Ama bende saklamamam gerektiğini düşünerekden söylemiştim:)

Ama eşini biri durdurmadan bence al gitsin.
Emin olamiyorsan bir abi, bi enişten varsa götürün, fikrini akin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlarrr ev işi oldu çok mutluyum yarın bitiyor kîracısıda hazır emlakçı bulmuş Rabbim herkese hayırlısıyla ev sahibi olmayı nasip etsin inşallah destekleriniz için çok teşekkürler

seni de konularını da uzun zamandan beri takip eden biri olarak senin adına çooooook sevindim... 3. bebek eve bereket getiriri derlermiş ya eskiler..sanırım 3. bebeğin uğuruyla geliyor :)
Evinde güle güle otur diyeceğim ama kiraya verecekmişsin ...Allah iyi kiracılarla karşılaştırsın inşaallah...
bu arada kendi birikimini mümkün mertebe kullanma... dünyanın bin bir türlü hali var, kuzularının eğitimi var, yeni doğacak bebeğin de illa ki masrafı olu...var da var yani :) onlar bir kenarda dursun ...

seni de konularını da uzun zamandan beri takip eden biri olarak senin adına çooooook sevindim... 3. bebek eve bereket getiriri derlermiş ya eskiler..sanırım 3. bebeğin uğuruyla geliyor :)
Evinde güle güle otur diyeceğim ama kiraya verecekmişsin ...Allah iyi kiracılarla karşılaştırsın inşaallah...
bu arada kendi birikimini mümkün mertebe kullanma... dünyanın bin bir türlü hali var, kuzularının eğitimi var, yeni doğacak bebeğin de illa ki masrafı olu...var da var yani :) onlar bir kenarda dursun ...

Sağol canm Allah razı olsun demek 3. Bebek bereket getirirmiş hiç duymamıştım doğruymuş çok sevindim

eviniz hayırlı olsun.adınıza çok sevindim :nazar:

çok sevındım senam ama bence al o evi cunku ılerde3 ne olacagını allah bılır kuzum en azından bır evın olur bence o parayıda soyleme nede olsa 3 cocuk var ortada onların masrafı var ha burada bebegın cınsıyetı neydı canım hayırlı olsun bebişinde:emir_bebek::KK49: otekı kızlrda kac yasındaydı

Kızlarrr ev işi oldu çok mutluyum yarın bitiyor kîracısıda hazır emlakçı bulmuş Rabbim herkese hayırlısıyla ev sahibi olmayı nasip etsin inşallah destekleriniz için çok teşekkürler

Aa çok sevindim :13:
Gözün aydın canım.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah.:nazar:

Buarada ev kaç oda ve ne kadara oturacak kiracı?
Kiracın da hazır oh çok iyi :13:

ne guzel sansiniz ilaver gitmis hem ev hem kiraci oranin kirasini oturdugun eve verirsin duzeninde bozulmaz cok guzel:KK9:

çok sevındım senam ama bence al o evi cunku ılerde3 ne olacagını allah bılır kuzum en azından bır evın olur bence o parayıda soyleme nede olsa 3 cocuk var ortada onların masrafı var ha burada bebegın cınsıyetı neydı canım hayırlı olsun bebişinde:emir_bebek::KK49: otekı kızlrda kac yasındaydı
aldım canım sagol rabbım razı olsun bebegım kız 3. kızım gelıyor ablalarımızın bırı 10 dıgerı 7 yasında :KK1:

Aa çok sevindim :13:
Gözün aydın canım.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah.:nazar:

Buarada ev kaç oda ve ne kadara oturacak kiracı?
Kiracın da hazır oh çok iyi :13:

sagol canım bende cok sevınclıyım rabbım herkese nasıp etsın ınsallah ev 3+1 benım kıram 500 yenı evın kırası da oyle ama ben burda kac yıldır oturuyorum daha merkezı ve guzel bırde doguma az kaldı tasınamam zaten evı olan kıracı olacagım artık:KK1:

X