Esim beni bosuyo hamileyim

benim kaynana da etrafa oglum evlılıgı kaldıramadı ,kıza cok cektırıyor uzuluyor kıza dıyordu sonra ben ogluna ezıyet eden oldum boşan boşan demeye başladı

Eşiniz büyük suçlu. Ama siz bu kadar suçuna rağmen dönmesini istiyorsunuz. sizi sevmediğini söyleyen bir adamla nasıl mutlu olacaksınız?
Ayrıca bu kadar sorunu görmezden gelerek ikinci çocuğu nasıl yapabildiniz.
Burada komşuluk yok, dul kadına iyi bakmazlar demişsiniz. sırf bunun için sevilmediğiniz, sayılmadığınız, yok saydığınız bir evlilikte hem çocuklarınız hem siz heder mi olacaksınız?

Beni hatasız değilim demiyorumki zaten..
Demiyorsun fakat butun hikayende onu sucluyosunuz ve sizin hataniz yokmus gibi konusuyorsunuz... Bence bi yengec burcu erkegi birden bire boyle olmaz.. ya siz cok hata yapmisinizdir yada biseyler yakaladi yada siz soguk ve ilgisiz birisiniz.. cunku yengecler evlendigi kadini sahiplenirler ve ustune titrerler.. ama yanlis ve ilgisiz birakirsan acimaz.. bu aralar yengec burcu zaten piskolojik sorunlari yasiyolardir burc dunyasinda

Can'ım benim üzülme lütfen kıyamam ya

Cocuk olduktan sonra bu adamlara ne oluyor anlamiyorum. Kesin baska bir tane buldu bence erkekler ikinci bir kapiyi garantilemeden biktim usandim demiyorlar

Canim boşanmak istiyorum diyene dur demeyin lütfen çocuklar icin böylesi bence daha iyi, her zaman anne baba bir aradayken mutlu çocuklar yetişir kaidesi yanlış.

Yengeç burcu psikolojik sorunlar yaşıyor da siz normal misiniz peki ?Tutturmuşsunuz bir yengeç burcu erkeği şöyle böyle diyerek saçmalıyorsunuz.Biraz gerçekçi olun kadın burda ciddi bir sıkıntısından bahsediyor siz hala vıdı vıdı!

Şu eşini çook ıhmal etmişşinciler basıo hemn ortalıgı. Kadın çocuguyla fazla ilgilndi dıye bu mu olmalıydı. Bu kadın onun eşiyle cocuklarının da anası. Bi erkek bence gurur duymalı demeli ki çocuklarıma iyice bakıo demeli. Yazıklar olsun o vicdansıza. Allah onu beter etsin köpekler gıbu pişman olsun inşallah

Kızlar eşim para yaratmış bankaya.. evi ödemek için. Ya oda korkuyo icraa dan yada bilmiyorum artık.. pazar günü annesiyle konuştum çocuğu görmeye gelmek istediler.. bide şöyle bi durum var eşim onlarsız gelmiyo yok neymiş onlarında torun görmeye hakkı varmış.. diyorum gelsinler ama ayrı gelsinler biz konuşalım yok sana güvenmiyorum herşeyi bekliyorum senden.. öbür taraftan diyorum acaba başkası varda yanlız görüşmüyo benle o yüzden o or... izin vermiyor diye.. çünkü asla ona yaklaşmama izin vermiyor. Ki bunun içinde benden soğuman için sabah öyle soğuk davrandım da dedi.. o yüzden böyle karışık ya kafam.. her neyse evden bişeyler istedi özel eşyaları eşim.. bende dedimki veririm tamam. Baktım bu beni aramaya tenezzül bile etmiyorum annesi aracı oluyo.. evi ödemiyor dedi annesi.. nolcak peki dedim bi iki haftadır soruyorum bunu onlara ailecek biz napalım incelediği yerden kopsun diye beni sallıyolardi.. bende sinirlendim dedim ki kv ben görüşmek istemiyorum durum madem böyle her görüştüğümüzde beni üzüp laf sayıyorsunuz bide hamile olmama rağmen beni düşünmüyorsunuz da karnımdakinide zulm ediyorsunuz.. kv tamam ozaman görüşürüz diye suratıma kapattı sinirlendi.. bende sinirlendim onları engelledim ailecek telefonumdan.. diyorum acaba korktular mi yada ciddi olduğumu anladılar artık.. çünkü bugüne kadar beni hep yalvaran asla vaz geçmez gibi gördüler.. ben ama hep dedim.. ben şuan kendimde o gücü göremiyorum diye.. ama o noktaya gelirsem gözüm bişeyi görmez bende ölümüne silmeyi bilirim diye.. nezaman böyle resti çeksem kv yavrucum diye başlardı beni elinde tutabilmek için.
Şimdi bu neyin nesi kızlar özel eşyalarını almak için mi yoksa altında ne aramalıyım.. düne kadar naparsan yap sürün diyolardi..
Ya aslında bi taraftan da diyorum ki aldatsa artık yakasından düşeyim diye söylerdi. Benim eşimin ben hiç başkasına baktığını görmedim diyorum ya beni çok severdi biz ailesine rağmen evlendik bizi ayırmaya çalışmalarına rağmen kaç sene beni bırakmadı.. bana hatta dediki eğer dedi aldatmam gerekiyorsa vaz geçmen için onuda yaparım.. sonuçta bana söyler ama ele güne karşı yine inkar ederdi.. kim ispatlaya bilirki.. ve üstelik çok yakın arkadaşları bana dediki eşin değişti bize karşıda noldu bilmiyoruz ama sebeb sen değilsin en azından kullandığı şeylerden seni sorumlu tutamaz ne olduğunu bizde Bilmiyoruz ama bizdende uzaklaştı yanlız bi başkası yok hayatında bundan da eminiz dediler.. kv demde dedi bunca zaman oldu olsa kokusu çıkardı.. hep evde isde yada bizimle diye.. ara ara yokladim tabi 7 24 yanında değilim ama evde veya isdeydi.. diyorum ya ne varsa Allah la onun arasında ama bana söylemiyo..

Bence bi aldatmadan cok doldurusa gelmis bi ese benziyo sisirenler baya bi sisirmis bide sizden ilgiyi az görüp yataklar ayrılınca haliyle sogukluk girmis araya eger is dısında evde olma vakti vardıysa size yardımcı olması gerekirdi artı siz esinize bol bol okuyun dogru yolu bulsun diye ama sadece duanızı eksik etmeyin yalvarmaya gerek yok ne kadar cabalarsan o kadar dibe batarsınız insallah tez zamanda ikinizde dogru yolu bulup huzura erersiniz zor bi durum Allah yardımcınız olsun...
Eger ayrılırsanız geciminizi nasıl sağlıcaksınız aileniz türkiyede sanırım ailenizin yanına gelme imkanınız var mı ya da ev sizinse kızınızı krese verip calısıp o sekilde de geciminizi saglarsınız sanırım siz yanlizsanız size kendinize bakcak sekilde imkan saglaması gerekli

Ha bide herşeyi bırakmak için gittiğini söylüyo benim yüzümden kullanıyodu ya ve kötü arkadaşlarından da uzak duruyomus görüşmüyomus artık.. evde huzuru olsa dönmez miymis.. ama benim yaptığım bazı saygısızlık lar yüzünden dönmez mis.. ailesine karşı onlarda oğlunuzu evden atmiyosunuz diye laf söylemelerim bize en büyük kötülüğü siz yapıyorsunuz demem falan.. ailesinden biriylede münakaşam oldu ama o üzerime gönderdi ve bana küfür edip tehdit etti ben onun kadar ileriye gitmeme rağmen o durumdada ben suçlu oldum...

Senin bu adamdan şimdiye kadar boşanmaman hata !
Çocuğun sorumluluğunu üstüne almamış . Yatağı ayırmış .
Maddi manevi kocalık babalık görevi sıfır . eee o zaman yapacağın şey belli açacaksın boşanma davası ardından maddi manevi tazminat davasını sonra kraliçeden hallice yaşarsın .

Canım benim ailem de yanımda.. ama eve tek başına gecindire bilcek bi para kazanmiyorum.. bende iklemdeyim işte bunalım+dolduruş+soğukluk yoksa başkası mı diye.. o yüzden bi umut varya doğru yolu bulsun diye aldatma yoksa.. çünkü gerçekten daha 4 ay önce esim başka konuşuyodu nezaman beni gönderdi hali tavrı değişti ve ailesinin de bana karşı tutumu o vakitten sonra değişti.. anlayamıyorum güzelim ama anlamak istiyorum.. ha bide vakit gecirmeye baslamistik aksamlari oturup televizyon bakip biseyler atistiriyoduk sarmas dolas diyorum ya o kadar da görmüyo degildim hevesi sevgisi tamamen bitse niye yapsin.. ya bana ailesinden bi baskasi seni hic sevmiyo dedi ve ben karismak istemiyorum diyip bans bir sürü laf etti ve bu insani biz senede 1 kez görürsek görüyoduk ama sanki koynumuzda yasiyomus gibi konustu.. ve bu kisiyi esim öyle cok arayan seven biri degildi simdi onlar iyi ben kötüyüm..onun için diyorum doldurdular.. kv dedim eğer bişey ödemiyosa nafaka davası açmak zorundayım diye ve bu arada verdiği para nafaka parasının üstünde. Avukatım bu parayı alamayız ödüyosa sus otur dedi. Davayı her zaman açarız dedi.. ama bu para yinede borçların hepsini karşılamıyor..

Ya bunlar hep bahane adam seni sevmiyo istemiyo artik ailesinin doldurusu onlarin arkasinda olusunada guveniyo sen nasilsa yalnizsin orda yalnizligini caresizligini kullaniyolar. Bu adamdan bir cacik olmaz zorla gelse birgun yine gider senelerini benim gibi gelgit yapan bi adam icin heba etme ben her gidisinde duzelir belki diye bekledim aylarca aldatilmama ragmen cocuklar icin geri aldim eve onu ama o napti bir sure sonra yine gitti diyecegim degismiyolar yol yakinken bosan hayatini cocuklarinla kur. Belliki aileside seni istemiyo

sen kendine hiç bakmamışsın hep çocuk hep çocuk olmaz.

Aynı durum adam doldurusa gelmiş ancak niye geliyor çünkü kişiliği zayıf hangi bir idare edecen
Bu durum da seni bırakıyorsa adam değil
5 aylik hamileyken bu tarz bişey yaşayıp zorla getirmistim kocami kiyamamistim şimdi keşke kiysaydim diyorum er yada geç bosanmayi hak ediyor bu tipler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…