• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni beğenmiyor, ne yapmalıyım, lütfen yardım edin!..

Bu Tip Adamlar Dışarıda Gördüğü Bakımlı-Süslü-Çekici Kadınları Evde de Öle Olsun İstiyor Eşim Neden Böle Değil Diyor Diyor da O Gördüğü Kadınlar Eve Gelince Evdeki Eşi Gibi Oluyor Herkes Evinde Rahat Kıyafet Giymiş Saçları Öylece Toplanmış,Ojesiz,Yarı Makyajlı-Takısız Haldeler Bunu Anlasalar Sorun Kalmayacak Aynı Bu Dediklerimi Söyleyin Eşinize :15: Hem Siz Hamilesiniz Bu Dönemde Talep Etmesi Vicdansızlıktır :20:

Bak canim, esinle olan sorunlari cevaplamiyorum cünki karisik...bakim konusuna gelelim...

Temiz cild icin: beyaz sabunla yika ondan sonra kolonyali pamukla yüzünü temizle sonra arkonem bol yagli kremle masaj yap.... bu basit

Bence.... disarda oldugun gibi evdede sIk giyinmelisin neden mi.... sadece disari icin hazirlarsan kendini erkekler kendilerini degersiz bulur... evde bi sekil disarda süper feland diye....

Esim ise gittikten sonra sIk giyiniyorum makajimi sacimi yapiyorum.... hosuna gidiyor onunda ama benim daha cok.... bakimli olmak benim kendime olan sartim.... baska bakimla ilgili fikir istersen yazabilirsin bana.... morluklar icin sunu yap...... eline az krem al göz etrafinda masaj yap hem kirisikliklari önlersin.... bol sans

Kızlar eşimin beni beğenmediğini düşünüyorum. Yani flört dönemimizde buluşmadan önce kendisi için 5 saat süsleniyormuşum o günleri bekliyor sanırım. Ama o zamanki şartlarım bugünküyle aynı değil ki. Bekarken evimin altında kuaför vardı ojemi bile ona sürdürüyordum. Aylık cilt bakımımı, vucut bakımımı yaptırıyordum, bir sürü kıyafet alabiliyordum ki bunlar maddiyat demek o da şuan bende yok.
Diyorum bak güzellik paraylaydı, şuan olmuyor ama anlamıyor. Şuan tabiki kuaföre gidecek param var ama kuaför çok uzak oturduğum yere ve eşim beni zorla uzağa gönderiyor hele de tek başıma. Gerçi 20 dk yürüme mesafesinde var ama oraya da yalnız göndermiyor. Komşularıma rica edip gidebilirim aslında düşününce ama kime rica edicem.
Hamileyim buarada kilo aldım, birkaç kıyafetim oluyor üstüme onları da dışarda giyiyorum evde mecburen bedenime uyan birkaç tane pijamam var onlarla idare ediyorum.
Şimdi evde dışarı kıyafetiyle gez deseniz zaten 2-3 çeşitler onları da evde kirletir eskitirsem dışarda ne giyeceğim. Şuan bana uyan sadece 1 kot pantolonum var, 1 adet de taytım var mesela. Bu konuda yorumunuz nedir? evde güzel kıyafetlerle gezin diyen bayanların çok elbisesi var sanırım yoksa yanılıyor muyum.
Ne yapmam gerektiğini tam bilmiyorum. Saçlarımı yapabilirim bugünlerde biraz dikkat etmeye çalışıyorum.
Evde makyajlı gezen var mı buarada, her gece yıkamak zor olmuyor mu?
Bir de göz altım mormuş kocam öyle diyor. Hergün kapatıcı sürmemi istiyor ama o kapatıcılar daha beter hale getiriyor biliyorsunuz. Kozmetik ürünüm var krem ama hamileyim. Doğuma 2 ay kaldı.
Buarada mesleğim ve maaşım var. Fakat nedense elimizde avucumuzda bişe kalmıyor. Bir mağazaya gidip açık hesap mı yaptırsam üstüme başıma bişe alsam, ne dersiniz?
elimizde avucumuzda neden bişe kalmıyor deseniz, işte eşimin saçma harcamalarına gidiyor altı ayda 3 araba değiştirdi ve hepsinden zarar etti örnek size.
Lütfen kızlar fikir verin bana, siz ne yapıyorsunuz, eşim beni nasıl beğenir?
Eşim önemli olan iç güzellik diyor.
Bir de haftada birkaç kere kafelere gidiyor ordaki hoş bayanları görüyor, nasıl öyle olabilirim bu durumda acaba
Dışarı gönderme diyceksiniz işte bindik bir alamete gidiyorz kıyamete, huyu kötü benim kocamın o konuyu hiiiiiç sormayın

Sen baya salmışsın kendini galiba ya ama önce şu eşim için süslenmem lazım düşüncesinden vazgeç bence, bende hamileyim ve evdeyim bütün gün, öyle sürekli kıyafet almam evde giydiğim kıyafetlerime özen gösteriyorum, Hergün önce kendim kendi psikolojim için sonra eşim için makyajımı yaparım saçımı yapar giyinir otururum evde hiç de üşenmem :) aksine ben bunları yapmazsam sıkılıp bunalıma girerim, aynaya baktığımda kendimi iyi görmem lazım benim .. Sende bence önce kendin için yap bazı şeyleri
Eşin de önemli olan iç güzellik demiş zaten daha ne ..
Ama kuaföre falan gitmek zorunda değilsin dediğim gibi bende herşeyimi evde kendim yapıyorum hazırlanıp oturuyorum bazen temizliğimi bile makyajlı yapıyorum :) her akşamda güzelce temizleyip kremimi sürüp yatıyorum :)

Kızlar eşimin beni beğenmediğini düşünüyorum. Yani flört dönemimizde buluşmadan önce kendisi için 5 saat süsleniyormuşum o günleri bekliyor sanırım. Ama o zamanki şartlarım bugünküyle aynı değil ki. Bekarken evimin altında kuaför vardı ojemi bile ona sürdürüyordum. Aylık cilt bakımımı, vucut bakımımı yaptırıyordum, bir sürü kıyafet alabiliyordum ki bunlar maddiyat demek o da şuan bende yok.
Diyorum bak güzellik paraylaydı, şuan olmuyor ama anlamıyor. Şuan tabiki kuaföre gidecek param var ama kuaför çok uzak oturduğum yere ve eşim beni zorla uzağa gönderiyor hele de tek başıma. Gerçi 20 dk yürüme mesafesinde var ama oraya da yalnız göndermiyor. Komşularıma rica edip gidebilirim aslında düşününce ama kime rica edicem.
Hamileyim buarada kilo aldım, birkaç kıyafetim oluyor üstüme onları da dışarda giyiyorum evde mecburen bedenime uyan birkaç tane pijamam var onlarla idare ediyorum.
Şimdi evde dışarı kıyafetiyle gez deseniz zaten 2-3 çeşitler onları da evde kirletir eskitirsem dışarda ne giyeceğim. Şuan bana uyan sadece 1 kot pantolonum var, 1 adet de taytım var mesela. Bu konuda yorumunuz nedir? evde güzel kıyafetlerle gezin diyen bayanların çok elbisesi var sanırım yoksa yanılıyor muyum.
Ne yapmam gerektiğini tam bilmiyorum. Saçlarımı yapabilirim bugünlerde biraz dikkat etmeye çalışıyorum.
Bir de göz altım mormuş kocam öyle diyor. Hergün kapatıcı sürmemi istiyor ama o kapatıcılar daha beter hale getiriyor biliyorsunuz. Kozmetik ürünüm var krem ama hamileyim. Doğuma 2 ay kaldı.
Buarada mesleğim ve maaşım var. Fakat nedense elimizde avucumuzda bişe kalmıyor. Bir mağazaya gidip açık hesap mı yaptırsam üstüme başıma bişe alsam, ne dersiniz?
elimizde avucumuzda neden bişe kalmıyor deseniz, işte eşimin saçma harcamalarına gidiyor altı ayda 3 araba değiştirdi ve hepsinden zarar etti örnek size.
Bir de haftada birkaç kere kafelere gidiyor ordaki hoş bayanları görüyor, nasıl öyle olabilirim bu durumda acaba
Dışarı gönderme diyceksiniz işte bindik bir alamete gidiyorz kıyamete, huyu kötü benim kocamın o konuyu hiiiiiç sormayın
esinden maas kartini alip bundan sonra sana para vermiyorum kendime bakicam kiyafet alicam bundan sonra kendi calistiginla idare et de gorsun gununu evede sen bakacaksin kabul etmesse restini cek adam hem 3 kere araba degistiriyo zarar ediyo ustune bakimli olmani istiyo iyi valla SENI ENAYI YERINE KOYUYO FARKINDAMISIN

Ben cidden anlamadim, calisiyorsunuz maasiniz var ama kendinize hamileyken kiyafet bile alamiyorsunuz, kuafore bile gidemiyorsunuz. Esiniz maasiniza el mi koyuyor ? Kac yasindasiniz ? Esiniz kac yasinda ? bu 6 ayda 3 araba degistirme meselesi bana pek mantikli akli basinda olgun adam isi gibi gelmedi hele de 2 ay sonra baba olacak mantikli bir kisinin yapacagi sey degil. Tek basiniza kuafore gondermiyor ne demek ya , isede sizinle mi geliyor bu adam ? Doguma kalmis 2 ay elbet kilo alacaksiniz goz altinizda mor olacak kolaymi heryeriniz odem toplamistir gece uyuyamiyorsunuzdur, bu erkekler ne kadar nankor ya. Kendi kendinize yaptiniz sanki o cocugu.
1. maasinizin kontrolunu elinize alin
2. kocaniz sizin paraniza acimiyorsa siz hic acimayin , neden kendinizi kisacaksiniz ki sanki adam ev kredisi cektide onu mu oduyor. Kafalerde gezip altina araba aliyormus sizin sirtinizdan elde ettigi parayla bide ustune ustluk hamile biraktigi karisini begenmiyor haspam.
3. Hic bayan arkadasiniz yokmu isten falan hafatsonu bulusun kuafor sac manikur, kiyafet , yemek soyle caninizin istedigi gibi bir gun gecirin. Hani doguma da az kaldigi icin cok ta fazla hamile kiyafetine yatirim yapmayin yinede ileride giyebileceginiz seyleri alin.
Evde karisini birakip da kafeye giden adama adam demem ben, bide kadin hamile yani. Aslinda su tarif ettiginiz koca icin kilinizi kipirdatmayin derdim ama size yardimi olacaksa birde kendinizi iyi hissedeckseniz bu tavsiyelerimi yapin. Adam dogum yapmadan daha sizi hamile depresyonuna sokacak su hale bak, kendiside sanarsin daniel craig tovbe tovbe. Allah kolaylik versin size bu adamla.

Lutfen bizimle dalga gectigini soyle...

sende eşine bende üçgen vücut istiyorum spora git yap de ozaman belki seni biraz olsun anlar
bende evde pijamalarımla geziyorum çokta mutluyum bu erkekleride anlamıyorum sanki kendileri çok bakımlı oluyorlar hey Allahım , hamilesiniz hemde size biraz daha ılımlı davranması gerekiyor

ben senin yerinde olsam kıyafet için alışveriş yapmam zaten hamilesin sonra giyemeyeceksin ..

Bakım o kadar da paraya bakmaz yahu.
Bir gebe elbisesi ya da tuniği kaç liradır. 2 süslü toka bir ferah deodorant bir allık bir parlatıcı hepsi bu.
Şu hanımların evde dizi çıkmış pijamayla dolaşmalarına ben de sinir oluyorum.
Eşiniz bakımlı kadın seviyor demek ki. Ben anormal bir talep göremedim

Kocan Kıvanç Tatlıtuğ mu. Doğum yapalı 7 ay oldu hiç kilo veremedim, saçlarım dökülüyordu Kısacık kestirdim. Bebekten tuvalete bile zaman bulamıyorum. O kimde beni beğenmeyecekmiş. Ima dahi etse, Adam'ı hayattan kendinden soğuturum. Herkes kendine baksın. Hamile kadını beğenmemek nedir ya

eşiniz bakımlı bir kadın olmanızı istirsa sizde olun bu zor değil, bu benim takıntım olduğundan ve uğraşmayı sevmediğimdenhemmen Pratik katli bir sac kesilir, yeni elbiseler alinir kapatici yerine bb krem gözaltlarına sürülür renk bozukluğu gider her akşam cilt güzelce temizlenirse çok sorun olmaz arasırada peeling yaparsınız .katlı saç çok pratiktir dağınık hali bile çok güzeldir, bir adet saç düzleştiricisi kafidir.

2012-kisa-katli-sac-modelleri-165763.jpg

kisa-katli-sac-modelleri-2015-3.jpg

emo-sac_385x513-301x398.png

long_emo.jpg

arkası çok katlı saç modelleri acaip kullanışlı dileyen öndende yapabilir

Bir tavsiye vereyim arkadaşımdan gördüğüm kadarıyla.
Bir kere 13 kilo almasına rağmen asla salmadı. Çiçekli böcekli tıniklerin altına tayt onun altına da ayıcıklı uğurböcekli terlikler giydi.
Makyaj ürünlerine çok bulaşmadı ama kaliteli bir kalem ve ruj aldı parlatıcı şeklinde.
Zaten her zaman çok güzel kokardı. Evde manikürünü vs kendisi yapıyor zaten.
Saçlarını bir salar, bir fönler, bir maşalar.
Tüylü çiçekli tokalar takar.
Şu an lohusa ve hala süslü.
Siz de heves edin biraz ne güzel bir dönem çıkarın keyfini.

Ayrıca anne olacak olabilirsiniz ama siz hala eşsiniz. O ayrı o ayrı.
Düşünün eşiniz sakalı bıyığı salsa, duş almayıp buram buram ter koksa, dişleri sapsarı olana kadar ağzına fırça sokmasa, evde donla dolaşsa sinir olmaz mıydınız?

Bir tavsiye vereyim arkadaşımdan gördüğüm kadarıyla.
Bir kere 13 kilo almasına rağmen asla salmadı. Çiçekli böcekli tıniklerin altına tayt onun altına da ayıcıklı uğurböcekli terlikler giydi.
Makyaj ürünlerine çok bulaşmadı ama kaliteli bir kalem ve ruj aldı parlatıcı şeklinde.
Zaten her zaman çok güzel kokardı. Evde manikürünü vs kendisi yapıyor zaten.
Saçlarını bir salar, bir fönler, bir maşalar.
Tüylü çiçekli tokalar takar.
Şu an lohusa ve hala süslü.
Siz de heves edin biraz ne güzel bir dönem çıkarın keyfini.

Ayrıca anne olacak olabilirsiniz ama siz hala eşsiniz. O ayrı o ayrı.
Düşünün eşiniz sakalı bıyığı salsa, duş almayıp buram buram ter koksa, dişleri sapsarı olana kadar ağzına fırça sokmasa, evde donla dolaşsa sinir olmaz mıydınız?

Son paragrafınızın ilk cümlesiyle bu konuya noktayı siz koydunuz bence.."Anne olabilirsiniz ama hala eşsiniz" kadınlar anne olunca eşliği unutuyorlar ve genelde bu sebeple araya soğukluk giriyor.Sen bebeğini taşıyosun sana nasıl böyle der denmiş,eee hem bebeğini taşıyıp hemde karısını hala güzel ve seksi bulamaz mı? Biri olunca öbürü olmuyor mu? Ne alaka..

Back