• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni beğenmiyor, ne yapmalıyım, lütfen yardım edin!..

evlenmeden önce ve sonra da aynıyım. bence ya da belki eşin seni nasıl tanıdıysa nasıl sevdiyse öyle istiyor. ben hiç fön çektirmem, makyaş yapmam, topuklu ayakkabım da olmadı hiç. etek giymem elbise giymem:)) aynısına düğünden sonra da devam ettim. sadece vücudum temiz, dişlerim temiz, kaşlarım alınmış:) bazen saçımı taramam bile :52: ama pis değilim bu kadar.

ayda yılda bir kere makyaj yaparsam da woww diyorlar:) çünkü çevrem alışkın değil.

aynı mantıktayız seninle :)) tek farkla: etek elbise giyerim, kaşlarımı almam, bazen makyaj yaparım. böylece doğal haliyle süslü hali çok farklı yorumlarını baştan engellemiş olurum :)

Bu kadınların erkeklere kendını beğendirmek için çırpınmalarına asla anlam veremiyorum ya,sanki eşleriniz
her daim süper giyiniyor evin içinde dışarda devamlı temiz bakımlı da siz öyle olmak zorunda mısınız?Eşin
metroseksüelse evet bakımlı olman gerekir,ama değilse bence kimse kendini kandırmasın hem ev işi,hem
çocuk,hem yemek,hem iş,hem bakım hepsi bir arada kadın zor ..Bunların hepsini yaptıgını ve yorumladıgını
bıkmadıgını söyleyene de asla inanmıyorum..Bütçenden kendıne para ayır istediğin bakıma yetecek kadar
ve bakım yap,ama esın senın göz altını bıle söyluyorsa sen de onun kusurlarını onun yuzune vur,o da
bakım yapsın madem hersey karsılıklı bence..Hamılesın tabı kı bazı bedensel farklılıkların olacak ..Bunlar bızı
ne sanıyor acaba ..

eminim(!) kendisi süper bakımlı, temiz ıvır zıvırdır da kalkmış sizi beğenmiyor diyorum ben
siz onun kıyafetlerini bi ütülemeyin bakalım ne oluyormuş
siz bu hamile halinizle çalışıp kazandığınız parayı ona vermeyin de bakalım kafelere arabayla mı gidecek yoksa evde aylık borç batak belgesi mi düzenleyecek???
siz de çok yormayın kendinizi beğendirmek için: kilo da alacaksınız cildiniz de bozulacak, evde pijama da giyeceksiniz ,hergün gitgide yaşlanıyoruz hepimiz ...
bu genç halimize bahane bulan yaşlılığımıza ne der siz düşünün

Son 6 ayda 3 araba mı?Kusura bakmayın ama siz nasıl buna izin verdiniz?Kocanızın bu yaptığı tam bir DÜ-ŞÜN-CE-SİZ-LİK.
Kocanızı haklı bulduğum tek şey şu; evlenmeden önce 5 saat süsleniyormuşsunuz, evlendikten sonra da adama beni doğal halimle kabul et diyemezsiniz adama o kadar süslenmişsiniz şimdi tabii ki bir boşluk olacak. Kusura bakmayın. Sadece hamilelik döneminde olmanız dolayısıyla hoş değil, ama haklılığı var.

Bence esinize bu kadar sessiz kalmayin. Sizin maasinizi da kullanarak 6 ayda 3 araba degistiriyor, istedigi zaman cafelere gidiyor ve siz sessiz kaliyorsunuz. Asil sorun bence suslenmeniz, guzellik degil, kendinize olan guveninizi gostermemeniz. Ne kadar uzerine duserseniz o kadar degersiz oluyorsunuz bence. Iciniz icinizi yese de, umursamaz davranmayi deneyin. Mesela cafelere gitmesine ses cikarmiyorsunuz, tamam, ama siz de cikin. Maasinizdan kendi ozel ihtiyaclariniz icin ayirin, kiyafet allin, kuafore gidin. Bebeginiz olacakmis, biraz sorumluluklariniz artacak ama ne olursa olsun kendinize deger verip zaman ayirin. Esiniz bence simarmis sizin ilginizden dusunceli davranislarinizdan

Evlenmeden once 5 saat suslenen esinden simdi bunu istemesi
adama haksizlik denmis de,
bu kadin 7 aylik hamile
farkinda misiniz?
Evet hamileyken de bakimli , temiz olunur ama evlenmeden onceki gibi de 7 aylik hamileyken kim 5 saat suslendi esine? :)

Ayrica evlilik hayat arkadasligiysa her iki tarafta birbirinin her halini gorecek .
Bunun hastaligi, hamileligi , lohusaligi, uykusuzlugu, cocuk buyutmesi , yasliligi var ...

Her daim kimse pamuk prenses gibi dolasmasini bekleyemez esinden ...
Bekliyorsa da o kadinin sadece disini sevmistir,
ruhunu, kisiligini, karakterini sevmemis, sevgisi yapay kalmis demektir...

Kızlar eşimin beni beğenmediğini düşünüyorum. Yani flört dönemimizde buluşmadan önce kendisi için 5 saat süsleniyormuşum o günleri bekliyor sanırım. Ama o zamanki şartlarım bugünküyle aynı değil ki. Bekarken evimin altında kuaför vardı ojemi bile ona sürdürüyordum. Aylık cilt bakımımı, vucut bakımımı yaptırıyordum, bir sürü kıyafet alabiliyordum ki bunlar maddiyat demek o da şuan bende yok.
Diyorum bak güzellik paraylaydı, şuan olmuyor ama anlamıyor. Şuan tabiki kuaföre gidecek param var ama kuaför çok uzak oturduğum yere ve eşim beni zorla uzağa gönderiyor hele de tek başıma. Gerçi 20 dk yürüme mesafesinde var ama oraya da yalnız göndermiyor. Komşularıma rica edip gidebilirim aslında düşününce ama kime rica edicem.
Hamileyim buarada kilo aldım, birkaç kıyafetim oluyor üstüme onları da dışarda giyiyorum evde mecburen bedenime uyan birkaç tane pijamam var onlarla idare ediyorum.
Şimdi evde dışarı kıyafetiyle gez deseniz zaten 2-3 çeşitler onları da evde kirletir eskitirsem dışarda ne giyeceğim. Şuan bana uyan sadece 1 kot pantolonum var, 1 adet de taytım var mesela. Bu konuda yorumunuz nedir? evde güzel kıyafetlerle gezin diyen bayanların çok elbisesi var sanırım yoksa yanılıyor muyum.
Ne yapmam gerektiğini tam bilmiyorum. Saçlarımı yapabilirim bugünlerde biraz dikkat etmeye çalışıyorum.
Evde makyajlı gezen var mı buarada, her gece yıkamak zor olmuyor mu?
Bir de göz altım mormuş kocam öyle diyor. Hergün kapatıcı sürmemi istiyor ama o kapatıcılar daha beter hale getiriyor biliyorsunuz. Kozmetik ürünüm var krem ama hamileyim. Doğuma 2 ay kaldı.
Buarada mesleğim ve maaşım var. Fakat nedense elimizde avucumuzda bişe kalmıyor. Bir mağazaya gidip açık hesap mı yaptırsam üstüme başıma bişe alsam, ne dersiniz?
elimizde avucumuzda neden bişe kalmıyor deseniz, işte eşimin saçma harcamalarına gidiyor altı ayda 3 araba değiştirdi ve hepsinden zarar etti örnek size.
Lütfen kızlar fikir verin bana, siz ne yapıyorsunuz, eşim beni nasıl beğenir?
Eşim önemli olan iç güzellik diyor.
Bir de haftada birkaç kere kafelere gidiyor ordaki hoş bayanları görüyor, nasıl öyle olabilirim bu durumda acaba
Dışarı gönderme diyceksiniz işte bindik bir alamete gidiyorz kıyamete, huyu kötü benim kocamın o konuyu hiiiiiç sormayın

Bakımsız olmak pis olmak kötü kokmak benim için. Ben sizi cok iyi anlıyorum. Birincisi lütfen kendinizi suclamayin. Esinizle ilgili de kötü bir şey yazmak istemiyorum hamilesiniz uzmek istemem sizi. Sadece yalniz sizin esiniz degil bir arkadaşım sirf esi oyle istedigi icin evde kot pantolon giyip (ama surekli) makyajsiz dolasmiyor. Ev dedigin pijamadir, pofuduk terliktir yahu:)

Sen bu adama istediğin kadar kendini beğendirmeye çalış, istersen Adriana Lima gibi görün nafile. Yanında zeytin yedin mi? bittin....

Son düzenleme:
Bende çoğu arkadaşa katılıyorum,o acımıyorsa paraya sizde acımayın,bizim apartmanda bir ablamız vardı bizden yaşça büyük herşeyi ona sorardık her konuda bilgisi,görüp geçirmişliği vardı,br komşum sağlık ocağında spiral taktırcam dediğinde öyle kızmıştiki ona ben paraya kıydım özelde yaptırdım,yarın bir gün ben mikrop kapsam hasta olsam eşim ay ne düşünceli sağlık ocağındamı taktırdı diycek,biz eşlerimize kıyamıyoruz ama yarın bir gün onlar bize bir kıyarki demişti,madem eşiniz istiyor sizde yapın alışveriş,artık bütün mağazalar taksit yapıyor,gün içindede hamile taytları ve tunikler giyebilirsiniz,b,r göz kalemi biraz fondeten,hafif bir ruj,saçlarınızada kendiniz şekil verebilirsiniz yada kendinize uygun bir maşa yada saç düzleştiricisi edinebilirsiniz...

ya sen hamilesin ya..eşin için bundan daha güzel bişey olabilir mi acaba?hala sana gözünün altı mor yok makyaj yok saç baş diyosa bu adam tüü ona..bide kafelere gidiyor 6ayda 3araba eskitiyosa yuhlar olsun ona..insan braz düşünür bebeğim olcak harcamam dikkat ediyim..karım hamile hassa sözlerime dikkat ediyim diye..ay çok sinir..Allah sabır versin..

valla canım ye iç gez harca madem öyle olmanı istiyor o zaman çenesini tutucak oturcak yerine bazı arkadaşlar evde de bazı bakımlar olabilir demişler katılıyorum .evde yapman gerekenleri yapmaya çalış yapamadıklarını dışardan hallet hamile değilim .şuan için çalışmıyorum sağlık problemimden dolayı maddi sıkıntılarda yaşıyoruz .ev aldık ,tadilat yaptık vs.. ama herşeyi makuluncede yaşamaya çalışıyorum . önceden bekarken bu kadar sıkışık değilken gözüme gelmezdi. ama durum böyle olduğu için duruma ayak uydurdum bugun mesela pazara çıktım 2 adet 40 TL ye kumaş pantalon aldım mesela mağaza sorduğumun adeti 80 TL idi . Duruma göre hareket edin yakıştırmaya gayret edin illa çok pahalı şeyler almanıza gerek ayrıca eşinizde bunu istiyorsa KUSURA BAKMASINDA AZ KESENİN AĞZINI AÇSIN BİR ZAHMET !!!! sevgiler.:36::36::36:

Methaba; senin ve diğer arkadaşların yazdıklarını okudum... Bebeğini sağlıkla kucağını almışsındır umarım. Uzun zaman geçmiş herşey düzeldimi şimdi nasılsınız? Merak ettim..
Kızlar eşimin beni beğenmediğini düşünüyorum. Yani flört dönemimizde buluşmadan önce kendisi için 5 saat süsleniyormuşum o günleri bekliyor sanırım. Ama o zamanki şartlarım bugünküyle aynı değil ki. Bekarken evimin altında kuaför vardı ojemi bile ona sürdürüyordum. Aylık cilt bakımımı, vucut bakımımı yaptırıyordum, bir sürü kıyafet alabiliyordum ki bunlar maddiyat demek o da şuan bende yok.
Diyorum bak güzellik paraylaydı, şuan olmuyor ama anlamıyor. Şuan tabiki kuaföre gidecek param var ama kuaför çok uzak oturduğum yere ve eşim beni zorla uzağa gönderiyor hele de tek başıma. Gerçi 20 dk yürüme mesafesinde var ama oraya da yalnız göndermiyor. Komşularıma rica edip gidebilirim aslında düşününce ama kime rica edicem.
Hamileyim buarada kilo aldım, birkaç kıyafetim oluyor üstüme onları da dışarda giyiyorum evde mecburen bedenime uyan birkaç tane pijamam var onlarla idare ediyorum.
Şimdi evde dışarı kıyafetiyle gez deseniz zaten 2-3 çeşitler onları da evde kirletir eskitirsem dışarda ne giyeceğim. Şuan bana uyan sadece 1 kot pantolonum var, 1 adet de taytım var mesela. Bu konuda yorumunuz nedir? evde güzel kıyafetlerle gezin diyen bayanların çok elbisesi var sanırım yoksa yanılıyor muyum.
Ne yapmam gerektiğini tam bilmiyorum. Saçlarımı yapabilirim bugünlerde biraz dikkat etmeye çalışıyorum.
Evde makyajlı gezen var mı buarada, her gece yıkamak zor olmuyor mu?
Bir de göz altım mormuş kocam öyle diyor. Hergün kapatıcı sürmemi istiyor ama o kapatıcılar daha beter hale getiriyor biliyorsunuz. Kozmetik ürünüm var krem ama hamileyim. Doğuma 2 ay kaldı.
Buarada mesleğim ve maaşım var. Fakat nedense elimizde avucumuzda bişe kalmıyor. Bir mağazaya gidip açık hesap mı yaptırsam üstüme başıma bişe alsam, ne dersiniz?
elimizde avucumuzda neden bişe kalmıyor deseniz, işte eşimin saçma harcamalarına gidiyor altı ayda 3 araba değiştirdi ve hepsinden zarar etti örnek size.
Lütfen kızlar fikir verin bana, siz ne yapıyorsunuz, eşim beni nasıl beğenir?
Eşim önemli olan iç güzellik diyor.
Bir de haftada birkaç kere kafelere gidiyor ordaki hoş bayanları görüyor, nasıl öyle olabilirim bu durumda acaba
Dışarı gönderme diyceksiniz işte bindik bir alamete gidiyorz kıyamete, huyu kötü benim kocamın o konuyu hiiiiiç sormayın

Ben kocamin yaninda pijamamla ev topuzumla oturamayacaksam ben napayim oyle kocayi... Klise olacak belki ama insan sevdiginin gozunun altindan tirnagindan vs. rahatsizlik duymaz. Bakimli olun tabii ama onun istekleri dogrultusunda degil... Kendiniz icin.

arkadaşım bence kendin için bakımlı olmalısın.bakım evet parayla oluyo ama bazen eldekileri de değerlendirmek lazım. ben çalışmıyorum evdeyim ve her gün makyaj yapıyorum hergün duş alıyorum ojemi sürüyorum kokularımı sürüyorum saçlarımı yapıyorum ama hergün. haftada makyaj yapmadığım gün sayısı nerdeyse 1 gün. şimdi herkes doğallık diyecek ama eşim işten gelio 1 2 saat oturuyoruz sohbet falan sonra duş. zaten sonra doğal halimi görmüş oluo. bu benim alışkanlığım. 5 liraya 10 liraya taytlar var hem seksi gösterio insanı hemde daha zayıf. çalıştığın halde kendine belli bütçe ayırmıyo musun . bence ayırmalısın sen o parayı hakederek kazanıyosun... biraz da eşin isteklerine ara versin sana bütçe bıraksın. allah yardımcımız olsun.yuvalarımıza huzur versin rabbim. eşlerimizi şaşırtmasın allahım...

ve sunuda belirteyim çok şükür eşim hiç bi şekilde makyaj yap onu yap bunu yap demez aksine yapma aşkım ihtiyacın yok. şu kimyasallarla uğraşma dio ama benim hoşuma gidio içimden gelio kendimle uğraşmak..:52:

Eşiniz çok mu bakımlı hayret bişi valla... sen hamileliğinin canının derdindesin o neyin.Diyin ki ver parayı gideyim kuafore hamileyim kolumu kaldıracak halim yok pehhh....

Son düzenleme:
Back