• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni beğenmiyor, ne yapmalıyım, lütfen yardım edin!..

Bunu anlamayacak bir sey yok. Bazi erkekler suslu puslu mis kokulu kadinlardan hoslanir. Ama bunu fazla abartmadan sade ve hos bir sekilde yapabilirsin.
Hamile olmak kendini birakmak anlamina gelmiyor. Her sabah kalkinca bir dus alip saclara bir fon cekip bir goz kalemiyle de bu is hallolur ve hepsi yarim saatini alir o kadar da buyutulecek kadar zor bir sey degil.

Temiz ve duzenli giyindikten sonra pahali giysilere ne hacet?
Hem sen de kendini daha iyi hissedersin.

Daha once saclarini kuaforde yaptirdigini ojeni bile kendin surmedigini soylemissin. Evde kendin yapmayi beceremiyorsan isin biraz zor.

Bu durumdan çok çektim , gebe olduğum dönem ben çok kilo aldım .
Seni bir çok hanım gibi en iyi anlayanlardanım .
E peki sen doğum yaptıktan sonra ne olucak bi kere vucudunun eski halini alması en az iki sene , çatlaklarını söylemiyorum .

Arkadaşım bunlar senin tadını çıkarman gereken günler sakın yanlış anlama ama gebe bir kadın zaten beğeniliyor muyum endişesi taşıması yersiz bunlar doğumdan sonra ki bence o zaman bile düşünmemelisin .
Gebesin sen ya ne beliyor victoria secret mi ?

Eşine bunun bir süreç olduğunu özellikle vurgula söyle çünkü uzun bir dönem kendinle çok ilgilenemeyeceksin .
Biraz teselliden uzak yazdım ama benim yaşadıklarım bunlardı.

Günaydın cnm öncelikle;

Bende sana aman olur mu öyle şey insan eşini sadece dış güzellik için mi seviyor vs... gibi radikal yorumlar yapabilir ve bunlarında realitede böyle olmasını dilerdim ama maalesef hayat böyle değil :(

Eşinin bu tip hassasiyetleride varmış senin bilhassa daha dikkatli olman lazım. Benim bebeğim yok hamilelik sürecinide bilemiyorum ama insan normalde bile üşeniyor ya :s kaldı ki bir de hamilesin insan kendini zor taşır heralde bilemiyorum.

Evde giyebileceğin ucuz kıyafetler almaya çalışsan mesela hani 5-10 liraya penye yada triko tarzı şeyler oluyor ya. Saçlarınıda jölele fön çekmek zor geliyorsa yüzünüde azcık renklendir cnm yapcak bişi yok :) bir iki de parfüm sıktın mı hiç yoktan iyidir heralde.

Yani eşinide çok mu süse alıştırdın ki? Oda kötü ya bende evlenmeden önce nasıl süslenirdim biliyor musun? Eşimle ayrı şehirlerdeydik buluşmadan bir hafta önce hazırlanmaya başlardım :D güzel günlerdi ama şimdi günlük hayatın telaşesinden insan vakit bulamıyor ki :s

Cnm yapacak bireşy yok velhasıl kendine bakmaya çalışacaksın. Çokta zorlama tabii.

Birde bu kafe meselesi rahatsız etti beni eğer önüne geçemiyorsan sende git. Dünyanın bintürlü hali var arkadaşım dikkatli olmak lazım. Sevgiler...

kızşar yorumlarınız için teşekkürler. Eşim önemli olan iç güzellik diyor tabi lafa gelince ama uygulamada öyle değil. Dış güzelliğie gayet önem veriyor.
Buarada kişisel temizliğime dikkat ederim elimden geldiğince, hergün banyo yaparım mesela.
Eşim uzak kuaföre zorla gönderiyor demiştim, yanlış anlaşılmış galiba, yani kuaför uzak ve eşim beni uzaklıktan dolayı göndermek istemiyor, ben onu zorluyorum göndersin diye, zorla izin alıyorum yani.
3ü biraada bb kremler var demiş bir yorumcu, bende var sadece dışarda kullanıyordum ama, hergün kullanırsam sivilce yapar diye neyse bakalım.
Saç konusunda evde yapacağım elimden geldiğince artık.
Çarşıya çıkarsam da ucuz ev giyim eşyaları alcam. Bir yorumcu mağaza kapılarında 3 liraya 5 liraya sepete koyuyorlar demişti ev giyimi için gerçekten çok mantıklı.
Dün alışveriş yapmak istediğimi söyledim çıldırdı buarada, 2 ay sonra kullanamayacaksın şimdi aldıklarını ne alışverişi diye bağırdı çağırdı. Olsun bence ne var 2 ayımı güzel geçiririm ben de böyle düşünüyorum. Tabi alışverişimi yasakladı.
Ya benim eşim ne istediğini bilmiyor aslında farkındayım. Bilmem sanki aldatılmak da kapımda gibi. Ama biliyor musunuz o bile umrumda değil belki hamilelik psikolojisinden. Ya da belki eşimle aylardır yaptığımız saçma sapan kavgalardan dolayı bıktım ondan bilemiyorum sebebini. Evleneli 1 yıl olmadı boşanmak için can atıyorum, acaba hamilelik psikolojisinden mi.
Belki de bıktım tüm bu eşimin baskılarından, eski bekarlık günlerimi özlüyorum. Erkeklerden tiksiniyorum ayrıca. Ayrılsam bir daha asla asla asla bir erkekle olmam, mümkün değil. Sevgiliyken başka, arkadaşlarının yanında başka evlenince ise bambaşkalar

eşim benı daha fazla beğensın dıye hıçte fazla uğraşamam. beğenmeyene kapı orda. zorlanamı yanımızda tutuyoruz yahu
bende ısterım her kadın gıbı sureklı kuaföre gıtmek alışverış yapmak suslu puslu olmak. sizde istersinzi.eee bunlar paraya bakıyo. o zaman getırsın onbın maaş bak o zaman sizi nasıl beğenıyo
bu erkeler hadlerını bılmelı bıraz:47: benı eşim bana benı beğenmedığını ıma etse buyur derim kapı orda

Evde hoş görünmek için,bir sürü kıyafetin olması gerekmez.
Öncelikle terliklerin güzel olsun ve tabii ayakların bakımlı olsun.
Manikür pedikür,kendin yapmaya çalışabilirsin.
Hiçbirşey yapamıyorsan,topuklarını temizleyip,ayaklarına krem ve parlatıcı sürmek zor olmamalı.
Ağdaya gidemiyorsan,hazır ağda bantları kullanabilirsin.
Saçlarının kesimi güzel olsun,boyatıyorsan,diplerin çıkmış olmasın,gerisi kolay.
Bence bir kadın,saçını,tırnağını,ağdasını kendisi yapabilmeli.Bilmiyorsa öğrenmeli:)

Hamilesin diye illaki hamile giysisi alman gerekmez.
Mesela güzel ev elbiseleri veya sabahlıklar var.Onlardan alırsan,lohusa iken de giyebilirsin.
Şöyle güzel renkli-desenli (kırmızı,pembe gibi ) bir havlu sabahlık olabilir.
Bir de Lcwaikiki'de çok uygun fiyata hamile giysileri var,aklında olsun.

Kızlar eşimin beni beğenmediğini düşünüyorum. Yani flört dönemimizde buluşmadan önce kendisi için 5 saat süsleniyormuşum o günleri bekliyor sanırım. Ama o zamanki şartlarım bugünküyle aynı değil ki. Bekarken evimin altında kuaför vardı ojemi bile ona sürdürüyordum. Aylık cilt bakımımı, vucut bakımımı yaptırıyordum, bir sürü kıyafet alabiliyordum ki bunlar maddiyat demek o da şuan bende yok.
Diyorum bak güzellik paraylaydı, şuan olmuyor ama anlamıyor. Şuan tabiki kuaföre gidecek param var ama kuaför çok uzak oturduğum yere ve eşim beni zorla uzağa gönderiyor hele de tek başıma. Gerçi 20 dk yürüme mesafesinde var ama oraya da yalnız göndermiyor. Komşularıma rica edip gidebilirim aslında düşününce ama kime rica edicem.
Hamileyim buarada kilo aldım, birkaç kıyafetim oluyor üstüme onları da dışarda giyiyorum evde mecburen bedenime uyan birkaç tane pijamam var onlarla idare ediyorum.
Şimdi evde dışarı kıyafetiyle gez deseniz zaten 2-3 çeşitler onları da evde kirletir eskitirsem dışarda ne giyeceğim. Şuan bana uyan sadece 1 kot pantolonum var, 1 adet de taytım var mesela. Bu konuda yorumunuz nedir? evde güzel kıyafetlerle gezin diyen bayanların çok elbisesi var sanırım yoksa yanılıyor muyum.
Ne yapmam gerektiğini tam bilmiyorum. Saçlarımı yapabilirim bugünlerde biraz dikkat etmeye çalışıyorum.
Evde makyajlı gezen var mı buarada, her gece yıkamak zor olmuyor mu?
Bir de göz altım mormuş kocam öyle diyor. Hergün kapatıcı sürmemi istiyor ama o kapatıcılar daha beter hale getiriyor biliyorsunuz. Kozmetik ürünüm var krem ama hamileyim. Doğuma 2 ay kaldı.
Buarada mesleğim ve maaşım var. Fakat nedense elimizde avucumuzda bişe kalmıyor. Bir mağazaya gidip açık hesap mı yaptırsam üstüme başıma bişe alsam, ne dersiniz?
elimizde avucumuzda neden bişe kalmıyor deseniz, işte eşimin saçma harcamalarına gidiyor altı ayda 3 araba değiştirdi ve hepsinden zarar etti örnek size.
Lütfen kızlar fikir verin bana, siz ne yapıyorsunuz, eşim beni nasıl beğenir?
Eşim önemli olan iç güzellik diyor.
Bir de haftada birkaç kere kafelere gidiyor ordaki hoş bayanları görüyor, nasıl öyle olabilirim bu durumda acaba
Dışarı gönderme diyceksiniz işte bindik bir alamete gidiyorz kıyamete, huyu kötü benim kocamın o konuyu hiiiiiç sormayın

eşinden ziyade bu değişikliği kendi istediğin için yapmalısın,bakımlı olmak evde şıkır şıkır giyinmek pür makyaj gezmek değil ki eminim hiç bir kadın evde böyle gezmiyordur,evde ekstra çaba harcayan biri değilim bir eşofman bir badi yetiyor sadece giydiklerimin temiz olması ve saclarımın dagınık olmamasına özen gösteririm o kadar ev adı üstünde rahat edebılecegım bir yerde hiç süslenip püslenip kasamam kendimi

kızşar yorumlarınız için teşekkürler. Eşim önemli olan iç güzellik diyor tabi lafa gelince ama uygulamada öyle değil. Dış güzelliğie gayet önem veriyor.
Buarada kişisel temizliğime dikkat ederim elimden geldiğince, hergün banyo yaparım mesela.
Eşim uzak kuaföre zorla gönderiyor demiştim, yanlış anlaşılmış galiba, yani kuaför uzak ve eşim beni uzaklıktan dolayı göndermek istemiyor, ben onu zorluyorum göndersin diye, zorla izin alıyorum yani.
3ü biraada bb kremler var demiş bir yorumcu, bende var sadece dışarda kullanıyordum ama, hergün kullanırsam sivilce yapar diye neyse bakalım.
Saç konusunda evde yapacağım elimden geldiğince artık.
Çarşıya çıkarsam da ucuz ev giyim eşyaları alcam. Bir yorumcu mağaza kapılarında 3 liraya 5 liraya sepete koyuyorlar demişti ev giyimi için gerçekten çok mantıklı.
Dün alışveriş yapmak istediğimi söyledim çıldırdı buarada, 2 ay sonra kullanamayacaksın şimdi aldıklarını ne alışverişi diye bağırdı çağırdı. Olsun bence ne var 2 ayımı güzel geçiririm ben de böyle düşünüyorum. Tabi alışverişimi yasakladı.
Ya benim eşim ne istediğini bilmiyor aslında farkındayım. Bilmem sanki aldatılmak da kapımda gibi. Ama biliyor musunuz o bile umrumda değil belki hamilelik psikolojisinden. Ya da belki eşimle aylardır yaptığımız saçma sapan kavgalardan dolayı bıktım ondan bilemiyorum sebebini. Evleneli 1 yıl olmadı boşanmak için can atıyorum, acaba hamilelik psikolojisinden mi.
Belki de bıktım tüm bu eşimin baskılarından, eski bekarlık günlerimi özlüyorum. Erkeklerden tiksiniyorum ayrıca. Ayrılsam bir daha asla asla asla bir erkekle olmam, mümkün değil. Sevgiliyken başka, arkadaşlarının yanında başka evlenince ise bambaşkalar

İnamıyorum ya hem kazanıyosun hem paranı harcayamıyosun.kendi kaandıgın paranın içinden iki kuruş kıyafet parası alamıyorsn..Bu erkekler iyice zıvanadan çıktı.

çok basit, kocana deki sürekli saçmasapan harcama yapacağına güzellik parası biriktirsin. yoktan olmuyor öyle şeyler. sen de biriktirmeye çalış, o kadar harcamasına izin verme

ben de kısa bir süre önce hamileydim ve bu dönemde insan kendini daha bakımsız hissediyor.. kendine bakmalısın ama kozmetikleri kullanmakta sakıncalı ben bu dönemde tamamen organik cilt bakım ürünleri kullanmıştım eğer istersen sana gönderebilirim.. yeter ki iyi hisset arkadaşım.. özelden mailini yaz istersen

onun cocugnu taşıycam bıde benı begenmıycek..
olduu canııımm sorarım ozaman ben ona..
babamızın evındenmı getırdık bu yavruyu bız dunyanın en buyk mucızelerını tasıyoruz can verıyoruz rabbımıze cok sukur ki bunu bıze nasıp edıyor
o kimki senı begenmıycek??
kafası karışmış bıraz galıbaa..
ama sende kendını ıyıce salma
mesela bende gebeyım ama fönsüz dolaşmam ağdamı ıhmal etmem hergun olmasada genelde makyaj yaparım makyajdan kasıt kalem allık parlatıcı..şuan fazlası zarar zaten
taytın ustune gıyebılecegın 10-15 tlye uzun bluzlar var ındırmlerı takıp et
yavrunu saglıklı kucagına almayı nasıp etsın rabbım..

Kızlar eşimin beni beğenmediğini düşünüyorum. Yani flört dönemimizde buluşmadan önce kendisi için 5 saat süsleniyormuşum o günleri bekliyor sanırım. Ama o zamanki şartlarım bugünküyle aynı değil ki. Bekarken evimin altında kuaför vardı ojemi bile ona sürdürüyordum. Aylık cilt bakımımı, vucut bakımımı yaptırıyordum, bir sürü kıyafet alabiliyordum ki bunlar maddiyat demek o da şuan bende yok.
Diyorum bak güzellik paraylaydı, şuan olmuyor ama anlamıyor. Şuan tabiki kuaföre gidecek param var ama kuaför çok uzak oturduğum yere ve eşim beni zorla uzağa gönderiyor hele de tek başıma. Gerçi 20 dk yürüme mesafesinde var ama oraya da yalnız göndermiyor. Komşularıma rica edip gidebilirim aslında düşününce ama kime rica edicem.
Hamileyim buarada kilo aldım, birkaç kıyafetim oluyor üstüme onları da dışarda giyiyorum evde mecburen bedenime uyan birkaç tane pijamam var onlarla idare ediyorum.
Şimdi evde dışarı kıyafetiyle gez deseniz zaten 2-3 çeşitler onları da evde kirletir eskitirsem dışarda ne giyeceğim. Şuan bana uyan sadece 1 kot pantolonum var, 1 adet de taytım var mesela. Bu konuda yorumunuz nedir? evde güzel kıyafetlerle gezin diyen bayanların çok elbisesi var sanırım yoksa yanılıyor muyum.
Ne yapmam gerektiğini tam bilmiyorum. Saçlarımı yapabilirim bugünlerde biraz dikkat etmeye çalışıyorum.
Evde makyajlı gezen var mı buarada, her gece yıkamak zor olmuyor mu?
Bir de göz altım mormuş kocam öyle diyor. Hergün kapatıcı sürmemi istiyor ama o kapatıcılar daha beter hale getiriyor biliyorsunuz. Kozmetik ürünüm var krem ama hamileyim. Doğuma 2 ay kaldı.
Buarada mesleğim ve maaşım var. Fakat nedense elimizde avucumuzda bişe kalmıyor. Bir mağazaya gidip açık hesap mı yaptırsam üstüme başıma bişe alsam, ne dersiniz?
elimizde avucumuzda neden bişe kalmıyor deseniz, işte eşimin saçma harcamalarına gidiyor altı ayda 3 araba değiştirdi ve hepsinden zarar etti örnek size.
Lütfen kızlar fikir verin bana, siz ne yapıyorsunuz, eşim beni nasıl beğenir?
Eşim önemli olan iç güzellik diyor.
Bir de haftada birkaç kere kafelere gidiyor ordaki hoş bayanları görüyor, nasıl öyle olabilirim bu durumda acaba
Dışarı gönderme diyceksiniz işte bindik bir alamete gidiyorz kıyamete, huyu kötü benim kocamın o konuyu hiiiiiç sormayın

ımm nasıl başlasam bilmiyorum ki eşinin gözü dışarı kaymış desem yanlış mı ifade ederim de kendimi seni üzerim bilmiyorum..
erkekler bakımlı kadın ister buraya kadar tamam ama seninki artık kusur bulmaya başlamış göz altın mor gibi... ya da kuaföre gitmeni isteme gibi.. hamiesin kilo alman kadar doğal bir şey var mı? cafe de ne yapıyor eşin? erkek erkeğe buluşmaysa eyvallah aksi halde detayı nedir? ordaki hoş kadınlara bakıp içini geçiriyor sonra evine geliyorsa ben o adama koca demem zaten. aslında sen de hamilesin biraz depresif olabilrsin. abartıyor olabilir misin?

bakımlı olmayı neden çok para harcamakla karşılaştırıyorsunuz ki :)

2010da aldım düzleştiriciyi 70 tl ye 3 yıldır kullanıyorum :) Maşayı da 39 tl ye almıştım sanırım. (İkisi de kaliteli ucuzluğuna bakmayın :10: )

Canım sıkıldıkça bi düzleştiriyorum bi maşalıyorum bazen de sadece önlerini kıvırıp arkadan dağınık topuz yapıyorum gayet bakımlıyım. Oje sürmeyi çok sevmiyorum tek renk ojem var rakı beyazı arada onu sürerim. Bence ojesiz ama bakımlı eller çok daha hoş. 20 tl ye manikür seti almıştım uzun zamandır da onu kullanıyorum alışınca manikür de yapılıyor kendi kendine :) Hafif makyaj her zaman erkek gözünde idealdir bi maskara bi eyeliner bittiiiiiiii. ikisini toplasan 20 tl etmez.

Kıyafete gelince bi arkadaş önermiş indirimdeki bluzlardan taytlardan alırsın her ay birer tane o da seni her türlü idare eder.

Bu dediklerimi yavaş yavaş alırsın bütçene hiç zararı olmaz. Ben kuaföre 6 ayda bir giderim bi saçımı kestiririm yeter. Kalan tüm bakım işleri bende, sen de öyle yap. Bakım paraya bakmıyor ki. 10 tl ye temizleyici alırsın bebek gibi olur yüzün uzun süre de kullanılıyor.

Eşin tabi ki senin psikolojini de düşünmeli ama bakımlı kadın istemek bir erkeğin hakkıdır. Sana bir şey demese de sağda solda kadınlarla kırıştırsa daha mı iyi. sana biraz kendine bak demiş ne var ki bunda bacım. Ben de olsam mesela temiz olmayan güzel kokmayan eline yüzüne bakmayan erkek istemem. Hamileyim diye saldın mı yoksa kendini, hemen toparlan hemen :)

böyle eşlerini eleştiren beğenmeyen erkeklere sinir oluyorum üstelik sen hamilesinde yani kilo almışsın hamilelik psikoljisindesin ne bekliyor ki senden:19:canım sen kendine kendin için bak ama kocanın böyle beğenmemezlik yapmasına izin verme.ayrıca bir kadın evde her zaman full makyajlı daracık kıyafetlerle topuklu ayakkabılarla gezemez insan biraz da evinde rahat etmek ister şahsen ben öyleyim sen kocanı bir kendine getir senin moralini bozacağına destek olsun:31:

Bakımlı olmak için cok büyük miktarlar harcamk zorunda değilsiniz..
Sanırım bu düşünceniz bekarlıktan geliyor..
Hani herşeyi kuaforde yaptırırmışsınız ya ondan diyorum..
Eşinize bir yönde katılıyorum..Bakımlı olmanızı istemesi bence onun hakkı..
Ama bunu daha iyi bir dille söyleyebilir..
Ben de isterim eşim bakımlı olsun..Onun bakımlı olmasını istemem artık onu begenmediğim anlamına gelmez..
Kim ister eşi paspal paspal dolaşsın ?
Arkadaşların da dediği gibi ucuz şeylerle bunu haledebilirsin..
Ne bileyim banyodan sonra bir nemlendirici sürmek ,deodorant sıkmak ,yüzünü renklendirmek zor olmasa gerek..
Kozmetik kullanmıyorsan saclarına düzleştiricilerle ya da bir maşayla şekil vverebilirsin..
Bunu kendin için de yapmalısın..
Biz kadınlar hamileyiz diye salıyoruz kendimizi aynı zamanda..
Ama bakımlı eş istemek herkesin hakkı..
Tabii bunu saygı çerçevesinde kıyaslama yapmadan söylemek lazım...

ben olsam maaşımdan 5 kuruş vermem bütün paramı kreme parfume kıyafete yatırırım görsün o zaman bakımlı olmak neymiş . bu erkekler anlamıyor galiba . bakımlı olmanın ne kadar masraflı olduğunu . ben bekarım ailemle yaşıyorum kendi maaşım anca bana yetiyor . ne kira veriyorum ne eve katkım var . bütün paramı kendim için harcıyorum zor yetiyor yani . kolay mı öle sürekli kuaföre gitmek bakım yaptırmak marka kıyafetler çantalar gözlükler . bunların hepsi para . birde hamilesin . hamile yani ne bakımı yapıcakmışsın .

ahh ahh bende hamileyim son 3 haftam ve aldığım kilolar hamilelik psikolojisi kendimi o kadar çirkin hissediyorum ki..

erkekler bazen anlayışsız olabiliyor eskisi gibi olmanı beklemesi şu durumda imkansız zaaten.. ben evde pijamalarımla geziyorum uzun zamandır.. ama arada sıkıldığımda maşayla düzleştirici ile saçımı da yaparım ojemi de sürerim ehh az makyaj da yaparım.. ama bu da sürekli olmuyor malesef.. alışverişe gelince kilolarım yüzünden hiç bişey alasım gelmiyor malesef ama dışarıda giyebilmek için tayt ve elbiseler aldım bir kaç tane.. sende evde giymeye bir tayt üzerine tunik 2 tane bile alsan ucuzundan yeterli olur kuzum..

eşin madem bakımlı olmanı istiyor.. öncelikle durumunun ne alemde olduğunu arada ona hatırlat bu duruma yalnız başına gelmedin içinde ondan da bi parça taşıyosun ve anne olmak öyle kolayıyla olmuyor.. sana hayran kalacağına destek olacağına köstek olmasın.

çalışıyorsun sonuçta bu kadar da düşünme maddi durumu ki eşinin düşündüğü yok zaten.. ayrıca saçını yaptığın zamanlarda parandan kendine birikim bile yapabilirsin ilerisi için eşine de kuaföre gittim dersin :D o da bi daralsın maddi açıdan da kendine bi çeki düzen versin.

onun için değil de arada kendin için iyi hissetmek istediğinde değişiklik yap kendine.. maşa düzleştirici al çok pahalı değil ki bunlar yap arada saçını başını.. makyaj malzemen de vardır bi kalem sür nemlendirici sür..hani sen de kendini daha iyi hissedersin bence ;)

şimdi bana hak vermeyen arkadaşlar olacaktır anlayışla karşılarım....
siz bir kere eşinizi flört döneminizde zaten alıştırmışsınız süslü bakımlı görünümünüze... büyük olasılıkla dış görünüşünüze bayıldı doğaldır, erkeklerde mantık öyle işliyor.... her gün bakıma gidiyor diye düşünmemiştir kesinlikle. zaten kadınlar erkeklerle değişir sanarak,erkekler kadınlarla hiç değişmez sanarak evlenirler (böyle de bir söz var). ben eşimle görüşürken hiç makyaj yapmazdım, kendime fazla özen göstermezdim. hatta söylemiştim evde eşofman şort giyerim, makyaj falan bekleme diye... çünkü evdeki görüntümün onu hayalkırıklığına uğratma ihtimalini hesap etmiştim.
siz sanırım yaşça gençsiniz. madem eşiniz bakım seviyor, nemlendirici yağlar maskeler peelingler evde de hazırlanıyor. suna dumankaya'nın sitesi var mesela göz atın derim.

bana sorarsan eşinin seni beğenmediğini düşünüyorsan
sen de eşini seviyorsan
o zman beğeneceği gibi olmaya dikkat et hamileyim diye kendini salma başka sıkıntılaırn yoksa.
napıcam die bize sormana gerek yok eşini sen tanıyorsun ve ne istediğini az çok biliyorsun.
bizler istesek neler yapmayız ki............

adam haklııı bence çirkin görmek zorundamı evde senı eşin ? hamıleykende gayet güzel olunabilir.erkekler en çokta eşlerini bu dönemde aldatır zaten .
kadın kendıne bakmaz ıkı tabagı yan yana koymayı hesaplar ,kocasıda hangi alemde hangi cafede, barda ,paraları güzel kızlarla yıycem dıye
bir makyaj yapm ak çok zor degıl bir kalem ,allık,ruj insanı ne kadar degıştırır ,kaşlarını bıle boyasan degışik gelırsın .valla ben hastada olsam dr.giderken bile saçımı yaparım dr.bile inanmaz hasta nerde der 3 sefer sorar şaşkın şaşkın.
can tanrıyarda petegi evde bakımsız dıye bıraktı bir nevi aslında .valla aldıgım parayıda kendıme harcarım yetmezsede ondan alır harcarım hertürlü bakarım kendıme ohh miss misss

Back