• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni beğenmiyor, ne yapmalıyım, lütfen yardım edin!..

Son paragrafınızın ilk cümlesiyle bu konuya noktayı siz koydunuz bence.."Anne olabilirsiniz ama hala eşsiniz" kadınlar anne olunca eşliği unutuyorlar ve genelde bu sebeple araya soğukluk giriyor.Sen bebeğini taşıyosun sana nasıl böyle der denmiş,eee hem bebeğini taşıyıp hemde karısını hala güzel ve seksi bulamaz mı? Biri olunca öbürü olmuyor mu? Ne alaka..

İşte klasik türk kadını ne yazık ki.
Ben o'nun çocuğunu taşıyorum.
E be kadın o senin de çocuğun sırf adam için doğurmuyorsun ki.
Zaten adamın derdi sadece baba olmak olsa birini hamile bırakır taşıyıcı annelik uaptırıp sonra evladını alır kadına da eyvallah der.
Bizler olayı çok dramatize ediyoruz.

kızşar yorumlarınız için teşekkürler. Eşim önemli olan iç güzellik diyor tabi lafa gelince ama uygulamada öyle değil. Dış güzelliğie gayet önem veriyor.
Buarada kişisel temizliğime dikkat ederim elimden geldiğince, hergün banyo yaparım mesela.
Eşim uzak kuaföre zorla gönderiyor demiştim, yanlış anlaşılmış galiba, yani kuaför uzak ve eşim beni uzaklıktan dolayı göndermek istemiyor, ben onu zorluyorum göndersin diye, zorla izin alıyorum yani.
3ü biraada bb kremler var demiş bir yorumcu, bende var sadece dışarda kullanıyordum ama, hergün kullanırsam sivilce yapar diye neyse bakalım.
Saç konusunda evde yapacağım elimden geldiğince artık.
Çarşıya çıkarsam da ucuz ev giyim eşyaları alcam. Bir yorumcu mağaza kapılarında 3 liraya 5 liraya sepete koyuyorlar demişti ev giyimi için gerçekten çok mantıklı.
Dün alışveriş yapmak istediğimi söyledim çıldırdı buarada, 2 ay sonra kullanamayacaksın şimdi aldıklarını ne alışverişi diye bağırdı çağırdı. Olsun bence ne var 2 ayımı güzel geçiririm ben de böyle düşünüyorum. Tabi alışverişimi yasakladı.
Ya benim eşim ne istediğini bilmiyor aslında farkındayım. Bilmem sanki aldatılmak da kapımda gibi. Ama biliyor musunuz o bile umrumda değil belki hamilelik psikolojisinden. Ya da belki eşimle aylardır yaptığımız saçma sapan kavgalardan dolayı bıktım ondan bilemiyorum sebebini. Evleneli 1 yıl olmadı boşanmak için can atıyorum, acaba hamilelik psikolojisinden mi.
Belki de bıktım tüm bu eşimin baskılarından, eski bekarlık günlerimi özlüyorum. Erkeklerden tiksiniyorum ayrıca. Ayrılsam bir daha asla asla asla bir erkekle olmam, mümkün değil. Sevgiliyken başka, arkadaşlarının yanında başka evlenince ise bambaşkalar
Neden çalışan ve maaşlı bir bayanken "izin vermiyor, yasaklıyor, kızıyor " cümlelerini bu kadar rahat söyleyebiliyorsunuz ki hepsi maddiyatla ilgili anlamıyorum. Ailelerimiz okuyalım, rahat edelim, erkeğe ezilmeyelim diye bizi binbir zorlukla okuttu. Ben de evliyim , bebeğim 14 aylık. Esimle evlendiğimizde tüm arkadaşları bekardı ve ataerkil bir aileden geliyor.Ona kalsa bahsettiğiniz seyleri biz de yasardık ama çok güzel öğrendi öyle olmayacağını. Ama su bir gerçek ucuza çok hoş görüşebilirsiniz esinize. Ekonomik iç giyim mağazalarında 10₺ ye seksi taytlar, 5₺ ye ev badileri var. Ayrıca güzel ve bakımlı olmak uykudan Zaman'dan her seyden fedakarlık.Hergun 1 saatlik yolu gidip gelmeme ve bebeğim olmasına rağmen 15 dk önce kalkar sacımı makyajımı yaparım. Önce kendim icin. Zaten siz kendinizi beğenince eşiniz sizi beğenecek. Ayrıca eşinize çok taviz vermişsiniz. Tabii arkadaşlarıyla buluşup görüşecek, keza siz de öyle. Ama bu bekar gibi her gece dışarlarda takılması anlamına gelmiyor.

Neden çalışan ve maaşlı bir bayanken "izin vermiyor, yasaklıyor, kızıyor " cümlelerini bu kadar rahat söyleyebiliyorsunuz ki hepsi maddiyatla ilgili anlamıyorum. Ailelerimiz okuyalım, rahat edelim, erkeğe ezilmeyelim diye bizi binbir zorlukla okuttu. Ben de evliyim , bebeğim 14 aylık. Esimle evlendiğimizde tüm arkadaşları bekardı ve ataerkil bir aileden geliyor.Ona kalsa bahsettiğiniz seyleri biz de yasardık ama çok güzel öğrendi öyle olmayacağını. Ama su bir gerçek ucuza çok hoş görüşebilirsiniz esinize. Ekonomik iç giyim mağazalarında 10₺ ye seksi taytlar, 5₺ ye ev badileri var. Ayrıca güzel ve bakımlı olmak uykudan Zaman'dan her seyden fedakarlık.Hergun 1 saatlik yolu gidip gelmeme ve bebeğim olmasına rağmen 15 dk önce kalkar sacımı makyajımı yaparım. Önce kendim icin. Zaten siz kendinizi beğenince eşiniz sizi beğenecek. Ayrıca eşinize çok taviz vermişsiniz. Tabii arkadaşlarıyla buluşup görüşecek, keza siz de öyle. Ama bu bekar gibi her gece dışarlarda takılması anlamına gelmiyor.
Gaza gelmişiz ama konu eskiymiş.

Bazen ise giderken bile makyaj yapmiyorum evde asla yapmam hele ki dogal halimi guzel bulmayan bir koca icin asla asla yapmam.beni her halimle sevmeli bu demek degildir ki bakimdiz gezeyim her seyi salayim biraz dekolteli tisort bile seni evde guzel gostermeye yeter

Kızlar eşimin beni beğenmediğini düşünüyorum. Yani flört dönemimizde buluşmadan önce kendisi için 5 saat süsleniyormuşum o günleri bekliyor sanırım. Ama o zamanki şartlarım bugünküyle aynı değil ki. Bekarken evimin altında kuaför vardı ojemi bile ona sürdürüyordum. Aylık cilt bakımımı, vucut bakımımı yaptırıyordum, bir sürü kıyafet alabiliyordum ki bunlar maddiyat demek o da şuan bende yok.
Diyorum bak güzellik paraylaydı, şuan olmuyor ama anlamıyor. Şuan tabiki kuaföre gidecek param var ama kuaför çok uzak oturduğum yere ve eşim beni zorla uzağa gönderiyor hele de tek başıma. Gerçi 20 dk yürüme mesafesinde var ama oraya da yalnız göndermiyor. Komşularıma rica edip gidebilirim aslında düşününce ama kime rica edicem.
Hamileyim buarada kilo aldım, birkaç kıyafetim oluyor üstüme onları da dışarda giyiyorum evde mecburen bedenime uyan birkaç tane pijamam var onlarla idare ediyorum.
Şimdi evde dışarı kıyafetiyle gez deseniz zaten 2-3 çeşitler onları da evde kirletir eskitirsem dışarda ne giyeceğim. Şuan bana uyan sadece 1 kot pantolonum var, 1 adet de taytım var mesela. Bu konuda yorumunuz nedir? evde güzel kıyafetlerle gezin diyen bayanların çok elbisesi var sanırım yoksa yanılıyor muyum.
Ne yapmam gerektiğini tam bilmiyorum. Saçlarımı yapabilirim bugünlerde biraz dikkat etmeye çalışıyorum.
Evde makyajlı gezen var mı buarada, her gece yıkamak zor olmuyor mu?
Bir de göz altım mormuş kocam öyle diyor. Hergün kapatıcı sürmemi istiyor ama o kapatıcılar daha beter hale getiriyor biliyorsunuz. Kozmetik ürünüm var krem ama hamileyim. Doğuma 2 ay kaldı.
Buarada mesleğim ve maaşım var. Fakat nedense elimizde avucumuzda bişe kalmıyor. Bir mağazaya gidip açık hesap mı yaptırsam üstüme başıma bişe alsam, ne dersiniz?
elimizde avucumuzda neden bişe kalmıyor deseniz, işte eşimin saçma harcamalarına gidiyor altı ayda 3 araba değiştirdi ve hepsinden zarar etti örnek size.
Lütfen kızlar fikir verin bana, siz ne yapıyorsunuz, eşim beni nasıl beğenir?
Eşim önemli olan iç güzellik diyor.
Bir de haftada birkaç kere kafelere gidiyor ordaki hoş bayanları görüyor, nasıl öyle olabilirim bu durumda acaba
Dışarı gönderme diyceksiniz işte bindik bir alamete gidiyorz kıyamete, huyu kötü benim kocamın o konuyu hiiiiiç sormayın
Okurken canım sıkıldı durumuna ve inanmayacaksın belki ama gözlerim doldu.Boyle kocalara n demeli bilmem yazık gercekten sen onun evladınız tasıyorsun karnında elbetteki hamile bir bayansın ve vücudunda değişimler oluyor seni bakımlı görmek istiyordur ama sende olmayan imkanlarınla nasıl yapabilirsinki hamilesin sürekli kuaförde olman zor. Temiz ol güzel parfümler sık ve ayrıca kocan istiyor diyede kendini makyajla heba etme minik bebeğine yazık zarar görebilir belki bilebilecek misin. hic skma canını madem dısarda görüyor dısardakilerle göz banyosu yapsın aa n bu boyle birazda sana acısın yazık sahiden.

Ya canım benim kıyamam sana ya okurken hem duygulandım hemde eşine çok kızdım benimde hamileyken hiç giyecek birşeyim yoktu çünkü ben hep zayıflık delisi olduğumdan doğum dan sonrası için alıyordum hep ve benim eşim şuanda ben kendime çok baktığım zaman kızar bakma ben böyle seviyorum der kıskanır boyle Bi eşle Allah sana yardım etsin kardeşim ama ben hamile olduğumda da etek giyerdim evde dekolte gecelik alabilirsin mesela pahalı bişey değil saçını evdede yapabilirsin madem öyle istiyor sende doğum yaptıktan sonra bebeğini Bi guzel emzir kiloları ver fıstık gibi ol bakımlı gez sonrasını o düşünsün sonrada sen sole ona biraz kendine bak diye nasılmış görsün hiç canını sıkma canım benim dünyaya bir kere geliyoruz öpüyorum seni

Bu nedir ya hem çalışıyorsun hem üstüne başına birsey alamiyorsun hem adam bilmem kaç araba degisiyor cafelere gidiyor. Bir de seni begenmiyor.host derler aferersin.O cafede yediği bir pizza bir çay parasıyla bi bluz alınır en azından. Bencil biri.
Ama sen hatalı sin kusura bakma.oyle sayarsan maasini adamın avucuna daha çok ezilirsin. Hatta sayma islemini bile yapmiyorsun bence.adam direk konuyor maaşa. Kart onda çünkü muhtemel.karin tokluguna git gel işe bir de laf etsin.
Bir de seni beğenmiyor neymiş gözünün altı mor muş. Öyle olmaz morluk gel gostereyim diye yumruğu gözünün altına yerlestirecektin.
Hala da memnun etme peşindesin . Kartını al 200 tl bakim+kiyafet+ihtiyaç ayir kendine en az. Bir kaç ay sonra yeterli düzeye ulaşır.

Back