- 21 Mayıs 2013
- 986
- 1.016
- 88
Eski konunu okudum da şimdi, eşin bir konuda haklı, azıcık kendine saygın olsun ezdirme kendini, kaybetmekten de korkma böylesini kaybetsen nolucak. Çek restini düzelmiyor mu bas k.çına tekmeyi. Sen böyle oyuncak olmayı kabul edersen kendine reva görürsen daha başına neler gelir neler aldatılırsın da. Bu devirde kimseye iyilik yaramıyor deveye diken demişler. Bu kadar alttan alma senin ki iyi niyet değil eziklik çok sert oldu kusura bakma. Ezik kadını da hiç bi erkek sevmez. Önce tavrını değiştir tipinden önce. Ne çirkin kadınlar kocalarını parmağında oynatıyor herşey güzellik tip değil dik durmayı bilicen. Kendine saygı göstericen önce kendini sevicen.
Gercekten gururum kırıldı kendime güvenim gelmedi gercekten. Tekrar ünıversiteye yazılmak istedim istemedi. Ailenin hepsi böyle yanlarında kendimi ezik hissediyorum artık gercekten. Kendime güvenim sıfır. İs, ev isi yemek su bu derken zaman akıp gidiyor. Kafayı sıyırmak üzereyim bana sanki bunları bilerek yapıyor beni daha fazla ezmek için. Napayim kızlar önerilerineze ıhtıyacım var. Evlilik ne zormus
Yazik......iyilik falan değil sizin bu haliniz saflık yani kusura bakmayin daha neler yazarim arkadasim olsaniz.Dogustan burnum biraz egrı, görümcem ay kız ne güzel burunlarımız var hepimizin hahahaha diye kahkahyı patlattı ve yüzüme bakarak güldü. Dümdüz kurkusuz burunlarımız var dedi ve hep alay etti. Ama görenler beni gerçekten begenir ama kendime güvenımı yıyıp bıtırdıler sankı. Ego sorunlarımı var anlamadım kı?
Gercekten kendımı kaybettım sankı. Sanki hep baskalarına yasıyormusum hıssıyatı var içimde, herseye takat oldum, huzurluda degülüm artık. Kendıme nasıl saygımı kazanayım?
Yapmayın Allah aşkına şimdi uyardı diye her şeyi yapma hakkına sahip mi bu adam? Yeni evliymiş konu sahibi. Ne kadar değişmiş olabilir ki evlendikten sonra?hiç haklılığı yok bana göre. Terbiyesizin teki.uzulerek soyluyorum ki esiniz icin cekiciliginizi yitirmek uzeresiniz bence. Ama esiniz sizi uyarmis buna sevinin ve kendinize bakin. Uyarmayip direkt baskalariyla da olabilirdi.
Kendinize bakin mutlu olun inanin duzelicek hersey
Yapmayın Allah aşkına şimdi uyardı diye her şeyi yapma hakkına sahip mi bu adam? Yeni evliymiş konu sahibi. Ne kadar değişmiş olabilir ki evlendikten sonra?hiç haklılığı yok bana göre. Terbiyesizin teki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?