- 11 Aralık 2018
- 40.392
- 250.943
- 598
Ay onu diyecektim de sevgiliyken haftada bir buluşuyorduk dikkat ediyordu cevabı gelecek diye demedim. Bir hafta dişini fırçalamayan adam buluşmaya gelirken fırçalasa ne değişir ki. Tuvalet taşı kıvamına gelir o dişler.Simdi evli kalamam diyorsun ya.
Ben ilk tanıştıklari zamanlara gidiyorum
Illa ki belli eder ya, benim için evlenmiş olmak bile bir lütuf.
Dış fircalamayan adam düzenli dus almayada üşenir temiz giyinmeye de.
Konu sahibi kendini değiştirmek her zaman daha kolaydır. Birde bunun mesela fibromiyalji ile bağlantısı da var, tıbbi destek en azından sorgulama iyi gelebilir
Derin uyku ile vücutta bazı isleyisler olur uyuyamayanlar ise surec bozuldugu icin kısır döngüye girer.
Bir araştır derim benimki bir ornek- başka bir sürü sebebi olabilir
Valla çok ilginc bir şekilde dişleri baya beyaz.Ay onu diyecektim de sevgiliyken haftada bir buluşuyorduk dikkat ediyordu cevabı gelecek diye demedim. Bir hafta dişini fırçalamayan adam buluşmaya gelirken fırçalasa ne değişir ki. Tuvalet taşı kıvamına gelir o dişler.
Pek de kırmızı çizginiz değilmiş demek ki. Ben bir insanla ilk randevumda dişlerine, tırnaklarına, saçına, ayakkabılarına falan bakardım mesela. Birinden biri ipucu verir çünkü. Hadi ilk buluşmada farkedilmedi, bikaç sene boyunca görüştüğü insanın hijyen alışkanlıklarını eninde sonunda farkeder. Tuvaletten çıkınca elini yıkıyor mu, yemeğe başlamadan önce elini yıkıyor mu, yemekten sonra elini ağzını yıkıyor mu? Bunlar farkedilmeyecek, evlilikte sürpriz olacak şeyler değil ki.Valla ben de öyle derdim. Eşim şöyle olsa anında biter böyle olsa keserim falan. Olayın içinde olunca kolay olmuyor. Benim de kırmızı çizgim hijyen olayı. Ama gel gör ki çözüm bulmak istiyorsun
Hadi dişleri beyaz, öpüşürken ağız kokusuna da mı maruz kalmadınız?Valla çok ilginc bir şekilde dişleri baya beyaz.
Pek de kırmızı çizginiz değilmiş demek ki. Ben bir insanla ilk randevumda dişlerine, tırnaklarına, saçına, ayakkabılarına falan bakardım mesela. Birinden biri ipucu verir çünkü. Hadi ilk buluşmada farkedilmedi, bikaç sene boyunca görüştüğü insanın hijyen alışkanlıklarını eninde sonunda farkeder. Tuvaletten çıkınca elini yıkıyor mu, yemeğe başlamadan önce elini yıkıyor mu, yemekten sonra elini ağzını yıkıyor mu? Bunlar farkedilmeyecek, evlilikte sürpriz olacak şeyler değil ki.
Valla çok ilginc bir şekilde dişleri baya beyaz.
Yok artık o kadar pasaklı değil heralde. Oldu canım yılda bir duş alıyor bir de.Pek de kırmızı çizginiz değilmiş demek ki. Ben bir insanla ilk randevumda dişlerine, tırnaklarına, saçına, ayakkabılarına falan bakardım mesela. Birinden biri ipucu verir çünkü. Hadi ilk buluşmada farkedilmedi, bikaç sene boyunca görüştüğü insanın hijyen alışkanlıklarını eninde sonunda farkeder. Tuvaletten çıkınca elini yıkıyor mu, yemeğe başlamadan önce elini yıkıyor mu, yemekten sonra elini ağzını yıkıyor mu? Bunlar farkedilmeyecek, evlilikte sürpriz olacak şeyler değil ki.
Dolap kapaklarınıza ve kapılarınıza yapı marketlerde satılan minik süngerlerden yapıştırabilirsiniz...
Eşinizin evde olmadığı zamanlarda uyuyup dinlencalizi
Kadın ne yapmış ki kaçmışlar , şu konuda sadece size yaptığı şey çocuğunuza bakmamak. Şeyi de anlamadım, 2 gelin kaçırtan kadına çocuk bırakmaya çalışmak yerine eşinizin 2 saat işten izin alması daha makul değil miydi?Anasını siz de olsanız sevmesziniz iki tane gelini kaçıp gitmiş benden önce
Çoğu kadın niye uyanıyo eşi işe giderken ya? Birlikte kahvaltı etmek ya da birlikte evden çıkmak haricinde kimse kusura bakmasın uyanamam sabahın köründe. Kadın belli ki yorgun uyumak dinlenmek istiyo ki dinlenmek için kısıtlı zamanı çocuktan dolayı, belli ki eşi de destek değil çocuğa bakım konusunda, kadını bi dövmediğiniz kalmış. Ben işe giderken onun tatil günüyse ya da işe gitmiyosa o da uyanmasın uykusunu alsın mis gibi. Benim uykum ağırdır top patlasa uyanmam ama eşimin uykusu çok hafiftir ondan önce çıkmam gerektiğinde asla gürültü yapmam biraz daha uyusun diye. Biz buna düşünce diyoruz. Güle güle demeden gitti diye kızmak nedir yahu elinden tutup işe de götürün bari. Şu abartma işini ne çok seviyosunuz, tamam en çok siz seviyosunuz kocanızı.Eşim ise giderken zaten her gun uyaniyorum. Cogu kadin uyanir. Hatta tam tersine, gecen gün uyanip tekrar uykuya dalmisim, o arada cikti sandim. Adini seslenerek kostum yataktan, salondaydi. Bana gule gule demeden ben uyurken gittin sandım, cok kizacaktim dedim.
Merhabalar sevgili kadınlar
Bir derdim var ki sormayın. Biraz uzun olabilir şimdiden vaktinizi aldığım için kusura bakmayın.
3 yıllık evliyim. Eşimle evliliğimizin ilk yılları aşırı tartışmalarla geçti hala da devam ediyor. Sanırım birbirimizi anlamıyoruz ne kadar konuşsam da tık yok. Özellikle evdeki gürültüsü.. yani beni onlarca kez uykumdan uyandırıyor. Yürürken bile çok ses çıkarıyor. Doğum iznine ayrıldım asla uyuyamadım sabah erkenden işe giderken beni hep çıkardığı seslerle uyandırdı. Doğum iznimden hiçbir şey anlayamadım. Uyku konusunda çok hassasım bir kez uyandım mı tekrar uyuyamıyorum. Canım lütfen dikkatli ol diyorum. Çok abartıyorsun diyor. Bazen de tamam diyor ama yok yine aynı düşünün 3 yıldır bu böyle. Lohusa dönemim felaket geçti. Zaten oğlum zor bir bebeklik geçirdi çok zor uyuyordu. Uyuyunca ben de uyuyayım derken eşim tak ikimizi de uyandırıyordu. Ya kapıyı bir hışınla aşar ya dolapları çarpar. Ya kayar düşer, Ya telefonla konuşur. Ya dışarı çıkar anahtarı unutur kapıyı çalar. Defalarca söyledim dışarı çıkarken anahtarı al diye ama maalesef sürekli unutur. Bir ara lohusa dönemimde uykuya deli gibi hasretken zorla oğlumla uyuduk. markete gitti anahtarı unutup tekrar kapıyıçalınca ben kendimi yerlere atıp ağlamaya başladım artık. Öptü özürler diledi ama ben im uykum gitmişti artık. Şimdi oğlumda uyku bozukluğu başladı. O da artık çok hassas şu an 1 buçuk yaşında. Dün yatağa girdiğimde mesaj attım canım lütfen odaya gelirsen sessiz ol diye. İnanın 3 kez uyandırdı bizi. Bir de sabah erken işe gidiyorum Ne yapacağımı şaşırdım artık. Çok düşüncesiz. Ne yapacağım ben ??? Bunun dışında annesini de sevemiyorum bir keresinde oğlum 2 aylıkken kayınvalideme çok ihtiyacım vardı acilen hastaneye gidip rapor çıkarmam gerekiyordu. Oğluma bir saatliğine bakmasını istedim gelemem ben çocuk bakamam dedi. Nasıl yani o kadar çocuğun var onlara nasıl baktın dedim? artık çok acizim şu an bakamam dedi. O an çok kırıldım hala da çok kırgınım asla ısınamıyorum. Eşim de bunun farkında bazen beni zorla götürme istiyor annesine ya ne zormuş insanın kayın validesine ısınamaması... Hazır yazıyorken biraz daha içimi dökeyim. Eşim dişini fırçalamıyor ne yapsam da. Onunla aynı yatağa girmek istemiyorum artık. Çok dağınık. Sürekli tartışıyoruz. Bazen ne yaptım da evlendim diyorum. Hatta bu aralar her gün soruyorum kendime. Neden bu adamla evlendim. Çok güzel bir kadınken, Çok başarılı, girişken bir kadınken çok mutlu olabilecekken neden bu evliliği seçtim diyorum. Eşime sevgim ve saygım bitmek üzere. Ne yapmalıyım sevgili kadınlar? Lütfen yardımm
Eşim dişini fırçalamıyor ne yapsam da. Onunla aynı yatağa girmek istemiyorum artık. Çok dağınık. Sürekli tartışıyoruz. Bazen ne yaptım da evlendim diyorum. Hatta bu aralar her gün soruyorum kendime. Neden bu adamla evlendim. Çok güzel bir kadınken, Çok başarılı, girişken bir kadınken çok mutlu olabilecekken neden bu evliliği seçtim diyorum. Eşime sevgim ve saygım bitmek üzere. Ne yapmalıyım sevgili kadınlar? Lütfen yardımm
Hmmm size göre kocası sizin kocanız kadar gürültü yapmayan kadınlar lohusalıklarında mışıl mışıl saatlerce güzellik uykusuna yatıyorlar, hanımefendi kocanızın sesine uyanmasanız bebeği doyurmak için her iki saatte bir uyanmak zorundasınız zaten, doyurmak 20 şer dakikadan toplam 40 dakika-gazını çıkarması en mükemmel haliyle 15 dakika-altını değiştirmek duruma bağlı 5/10 dakika, üstünü değiştir 5 dakika-tuvalete git bir bardak su iç 10 dakika-bebeği uyut Allah Kerim ya nasip kaç dakika……….bunu her iki saatte bir yapmanız lazım, arada sızıp 15 dakika yarım saat şekerleme yapmakla geçiyor lohusalık ve sonraki birkaç ay. Siz ne umuyordunuz? Kocanız olmasa da başınıza gelecek buydu zaten. Ha bebek uyandırmış ha koca ses yapmış ne farkediyor öyle de böyle de o uyku bölünecekHer gün uykudan uyandırılıp tekrar uykuya dalmaya çalıştığınızı, ama bunun saatlerinizi aldığını, hele lohusa bir kadınken bunu yaptığınızı hayal edebilir misiniz lütfen? Gerçekten gereksiz bir saptamada bulunmuşsunuz. Çocuk yapınca bir insan kocadan neden soğusun? Tam tersi ben daha da kenetlenme taraftarıyım çünkü çekirdek bir aile oluyorsun artık. Keşke iğnelemek yerine anlamaya çalışsanız biraz.
Merhabalar sevgili kadınlar
Bir derdim var ki sormayın. Biraz uzun olabilir şimdiden vaktinizi aldığım için kusura bakmayın.
3 yıllık evliyim. Eşimle evliliğimizin ilk yılları aşırı tartışmalarla geçti hala da devam ediyor. Sanırım birbirimizi anlamıyoruz ne kadar konuşsam da tık yok. Özellikle evdeki gürültüsü.. yani beni onlarca kez uykumdan uyandırıyor. Yürürken bile çok ses çıkarıyor. Doğum iznine ayrıldım asla uyuyamadım sabah erkenden işe giderken beni hep çıkardığı seslerle uyandırdı. Doğum iznimden hiçbir şey anlayamadım. Uyku konusunda çok hassasım bir kez uyandım mı tekrar uyuyamıyorum. Canım lütfen dikkatli ol diyorum. Çok abartıyorsun diyor. Bazen de tamam diyor ama yok yine aynı düşünün 3 yıldır bu böyle. Lohusa dönemim felaket geçti. Zaten oğlum zor bir bebeklik geçirdi çok zor uyuyordu. Uyuyunca ben de uyuyayım derken eşim tak ikimizi de uyandırıyordu. Ya kapıyı bir hışınla aşar ya dolapları çarpar. Ya kayar düşer, Ya telefonla konuşur. Ya dışarı çıkar anahtarı unutur kapıyı çalar. Defalarca söyledim dışarı çıkarken anahtarı al diye ama maalesef sürekli unutur. Bir ara lohusa dönemimde uykuya deli gibi hasretken zorla oğlumla uyuduk. markete gitti anahtarı unutup tekrar kapıyıçalınca ben kendimi yerlere atıp ağlamaya başladım artık. Öptü özürler diledi ama ben im uykum gitmişti artık. Şimdi oğlumda uyku bozukluğu başladı. O da artık çok hassas şu an 1 buçuk yaşında. Dün yatağa girdiğimde mesaj attım canım lütfen odaya gelirsen sessiz ol diye. İnanın 3 kez uyandırdı bizi. Bir de sabah erken işe gidiyorum Ne yapacağımı şaşırdım artık. Çok düşüncesiz. Ne yapacağım ben ??? Bunun dışında annesini de sevemiyorum bir keresinde oğlum 2 aylıkken kayınvalideme çok ihtiyacım vardı acilen hastaneye gidip rapor çıkarmam gerekiyordu. Oğluma bir saatliğine bakmasını istedim gelemem ben çocuk bakamam dedi. Nasıl yani o kadar çocuğun var onlara nasıl baktın dedim? artık çok acizim şu an bakamam dedi. O an çok kırıldım hala da çok kırgınım asla ısınamıyorum. Eşim de bunun farkında bazen beni zorla götürme istiyor annesine ya ne zormuş insanın kayın validesine ısınamaması... Hazır yazıyorken biraz daha içimi dökeyim. Eşim dişini fırçalamıyor ne yapsam da. Onunla aynı yatağa girmek istemiyorum artık. Çok dağınık. Sürekli tartışıyoruz. Bazen ne yaptım da evlendim diyorum. Hatta bu aralar her gün soruyorum kendime. Neden bu adamla evlendim. Çok güzel bir kadınken, Çok başarılı, girişken bir kadınken çok mutlu olabilecekken neden bu evliliği seçtim diyorum. Eşime sevgim ve saygım bitmek üzere. Ne yapmalıyım sevgili kadınlar? Lütfen yardımm
işte ne yazıldığını anlamak istemeyen bana neyin nasıl yapıldığını öğretmeye çalışan biri daha. Söylemeseydin gazını falan çıkarmadım zannedecektim. Gazını çıkarma en mükemmel haliyle 15 dakikaymış. Aynen aynen bütün bebekler aynı zaten. Ya cidden çok komiksiniz. Ben bebeğime yapmış olduğum bakımdan mi beslenmesinden mi şikayet ettim yoksa zaten uyumayan bir annenin ekstra ekstra sürekkli uyandırılmasından mı?Hmmm size göre kocası sizin kocanız kadar gürültü yapmayan kadınlar lohusalıklarında mışıl mışıl saatlerce güzellik uykusuna yatıyorlar, hanımefendi kocanızın sesine uyanmasanız bebeği doyurmak için her iki saatte bir uyanmak zorundasınız zaten, doyurmak 20 şer dakikadan toplam 40 dakika-gazını çıkarması en mükemmel haliyle 15 dakika-altını değiştirmek duruma bağlı 5/10 dakika, üstünü değiştir 5 dakika-tuvalete git bir bardak su iç 10 dakika-bebeği uyut Allah Kerim ya nasip kaç dakika……….bunu her iki saatte bir yapmanız lazım, arada sızıp 15 dakika yarım saat şekerleme yapmakla geçiyor lohusalık ve sonraki birkaç ay. Siz ne umuyordunuz? Kocanız olmasa da başınıza gelecek buydu zaten. Ha bebek uyandırmış ha koca ses yapmış ne farkediyor öyle de böyle de o uyku bölünecek
Adama taktım kafayı diyin kısaca
Ağzınıza sağlık :)Çoğu kadın niye uyanıyo eşi işe giderken ya? Birlikte kahvaltı etmek ya da birlikte evden çıkmak haricinde kimse kusura bakmasın uyanamam sabahın köründe. Kadın belli ki yorgun uyumak dinlenmek istiyo ki dinlenmek için kısıtlı zamanı çocuktan dolayı, belli ki eşi de destek değil çocuğa bakım konusunda, kadını bi dövmediğiniz kalmış. Ben işe giderken onun tatil günüyse ya da işe gitmiyosa o da uyanmasın uykusunu alsın mis gibi. Benim uykum ağırdır top patlasa uyanmam ama eşimin uykusu çok hafiftir ondan önce çıkmam gerektiğinde asla gürültü yapmam biraz daha uyusun diye. Biz buna düşünce diyoruz. Güle güle demeden gitti diye kızmak nedir yahu elinden tutup işe de götürün bari. Şu abartma işini ne çok seviyosunuz, tamam en çok siz seviyosunuz kocanızı.
Çok zekice bir cevap. Sahur falan ne alaka?Eşiniz mızmız küçük bir kız çocuğu ile evli Allah adama sabır versin ben olsam ayrı yatakta yatarım . Bende uyanıyorum işe giderken yarın kendimi yerlere atayım en iyisi hele bu gece sahurda falan en az beş kere kalktım erken kalkınca da midem bulanıyor napsak ki bosasak mi ?
vaov supersin madalya nerde demek 5 kez kalktin ve hic sikayet etmedin. canim cefakar kadinEşiniz mızmız küçük bir kız çocuğu ile evli Allah adama sabır versin ben olsam ayrı yatakta yatarım . Bende uyanıyorum işe giderken yarın kendimi yerlere atayım en iyisi hele bu gece sahurda falan en az beş kere kalktım erken kalkınca da midem bulanıyor napsak ki bosasak mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?