• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni aslaa anlamıyor

Dişini fırçalayan her erkek mutlu etseydi boşanma diye bir şey olmazdi. İnanın bana siz çok mutsuz bir insansınız. Çünkü etrafınıza nefret saciyorsunuz. İçinizdeki kin tohumunu her gün büyütüyorsunuz. Ona çok iyi bakıyorsunuz. Ben mutluluğumu da üzüntümü de istediğim gibi yaşıyorum. Bu halimi de çok seviyorum. Umarım siz de kendinizi seversiniz ve mutlu olursunuz.
tamam inandım size çok mutsuzum ben 😂😂😂

İnsanın kendini teselli etme şekli bu olsa gerek. Şuna mutsuzsun diyeyim de mutlu olayım ihihihi...

tamam inandım size çok mutsuzum ben 😂😂😂

İnsanın kendini teselli etme şekli bu olsa gerek. Şuna mutsuzsun diyeyim de mutlu olayım ihihihi...
Mutsuzsun işte zorlama konu sahibini her haksız bulan mutsuz . Kendisinin uyku problemi olamaz bir destek alsa çözülmez mesele bizim kadın düşmanı olmamız mutsuz olmamız tamamen

Konuyu kadın erkek eşitsizliğine nasıl bagladiniz @Daydream_ ile birlikte tebrikler 🤣
Surda size yazan kadinlarin çoğu calsiyordur ben işi bırakalı bir ay oldu .size kim eşiniz çocuğa gece kalkmasın o "errrkek adam" dedi ? Erkek ya da kadın olmakla konunun ne ilgisi var . Kadının düşmanı kadına kadar getirmişsiniz yine konuyu . Annelik rolü bize dayatıliyor falan demişsiniz de siz yazdınız gece 11 de sabah 5 tr kalkıyorum diye bebek ağlıyor diye . Size yapılan yorum dogurdugunuza göre bakacaksiniz eşiniz bakmasin o ise gidiyor siz bakın mi yazmış birisi ? Oraya sundurup buraya sunduruyorsunuz . Madem seminer verecek kadar yetkin bir insansınız konu sahibi bir ilişkinin devam etmesi için karşılıklı erdem gerektiğini bilirsiniz. Bu kadar insan sizi bir noktada haksız buliyorsa durup bı kendinizi sorgulasaniz mesela acaba ben nerde yanlis davranıyorum diye ?

Başkasının sizden nefret ettiğini ya da bu kadar insanın kötü ilişkisi olduğu için sizden hırsını çıkarması daha akıl karı geldiyse bence iş kendinize gelince nesnelligi çok kaybediyorsunuz .
Ya şey dedik ya kocalarımızı işe uğurluyoruz falan ordan bağladılar. İlla belirtmek gerekiyor çünkü evde kalan erkekse o da karısını işe uğurlar diye. Aksi halde algılayamıyorlar.

Mutsuzsun işte zorlama konu sahibini her haksız bulan mutsuz . Kendisinin uyku problemi olamaz bir destek alsa çözülmez mesele bizim kadın düşmanı olmamız mutsuz olmamız tamamen
Yalnız günün birinde gerçekten mutsuz olsam kk ahalisinin yarısı zil takıp oynayacak resmen. O kadar dört gözle bekliyorlar mutsuz olmamı 😂

Ya şey dedik ya kocalarımızı işe uğurluyoruz falan ordan bağladılar. İlla belirtmek gerekiyor çünkü evde kalan erkekse o da karısını işe uğurlar diye. Aksi halde algılayamıyorlar.
Vallahi benim kocam işten eve gelince mutfağı topluyor ben yemeği hazırlıyorum şu an işsizim ama hem işte hem evde çalışıyor adam çayımı getiriyor bı de ben şimdi bu adamı nasıl opmeyim 🤣 ilk basta da yazdim yani eğer uykusuz kaldığıniz halde uyuyamıyorsaniz normal değil diye. Ama konuyu illaha erkek kadın eşitsizliğine baglayacaklar.

Siz bu gurultu olayını nasıl asiyorsunuz peki ?
Uykuya dalana kadar sese çok hassasımdır, daldıktan sonra çok şiddetli bir ses olmazsa uyanmam, üst komşumun iki çocuğu var, bazen çıldırtıyorlar beni sesten, genelde erken yatarlar ama bazen uyumuyorlar, mesela gece 12 civarı güm güm koşuyorlar, komşumu da severim, istemiyorum incitmek, biliyorum elinden geleni yapıyor ama bazen başa çıkılmıyor çocuk işte. İlk zamanlar süründüm uykusuzluktan şimdi bakıyorum gürültü var hayal kuruyorum (lütfen gülmeyin🙈) cidden hayal kuruyorum, o arada uykuya dalıyorum işte, bunu geliştirmek bir kaç ayımı aldı ama başardım sonunda. Arada bir ses duyup uyanırsam hayır diyorum kendi kendime ses yok sen kuruntu yapıyorsun, yatakta pozisyonumu hiç bozmuyorum, gözlerimi açmıyorum bir iki dakika sonra dalıyorum, ben böyle çözüm buldum çevrede müdahale edemeyeceğim çok ses var hele ki yaz geliyor, pencereler açık olunca bin tane ses duyuyorum, çok takarsam ciddi ciddi psikolojim bozuluyor, işte sorun yaşıyorum

Vallahi benim kocam işten eve gelince mutfağı topluyor ben yemeği hazırlıyorum şu an işsizim ama hem işte hem evde çalışıyor adam çayımı getiriyor bı de ben şimdi bu adamı nasıl opmeyim 🤣 ilk basta da yazdim yani eğer uykusuz kaldığıniz halde uyuyamıyorsaniz normal değil diye. Ama konuyu illaha erkek kadın eşitsizliğine baglayacaklar.
Konuya yazmadım ama benim de uykum çok problemli. Günde 5-6 saat uyuyorum maksimum o da yarım yamalak. 2’de yatar 7’de eşimle birlikte kalkarım genelde. Kalkmışken o hazırlanırken bir taraftan bi sandviç yaparım ona iş yerinde yesin diye. Sohbet ederiz, kediyle oynarız sonra uğurlar kendi işime gücüme bakarım. O beş saatlik uykuyu da yanımda gece boyunca gıcırdayan bir adamla uyuyorum. Ama adamı seviyorum işte, batmıyor. Gıcırdamasından rahatsız olmamdan çok dişlerine verdiği zarar konusunda endişeleniyorum.

Yaa. Ne kadar güzel yazmışsiniz. Tamamen eşimi anlattiniz bana hem de benden daha iyi :) yani sanki benim eşimi bana anlattiniz. Yalnız olmadığımı farkediyrim. Ama sanırım benim tahammül seviyem kalmamış. İnceldigi yerden kopsun moduna girmek üzereyken sizin yazınızı okumak iyi geldi. Bu aralar takmamak için uğraşacağım umarım başarılı olurum 😄

Faydası olduysa ne mutlu, umarım aşarsınız bunu birlikte.

Aslında burada konunuzda, çoğu kişi bir şekilde bunu anlatmaya çalışmış. :)
Sevgi vurgusunun geçmesi de bundan, "Sizde de var uyum gerektiren yerler" demişler de işte, siz eleştirel dile biraz kapalısınız sanırım, biraz hardcore yorumlar da var tabii ahshs. Yani, bunu da yadırgamıyorum, ben de o halin içindeyken kapalıydım. Çünkü insan eleştirilmeden önce anlaşıldığını görmeyi istiyor, buna ihtiyacı oluyor gerçekten. :)

Son düzenleme:
Valla Papatya Hanım olay aslında uyku falan da değil. Uyarıyı sallamamak. Benim başımda da var bir tane oradan biliyorum. Kardeşim dokunarak sever, ama eli çok ağırdır. Ben de minyonum, onun dokunuşu beni tutmasam yere savuruyor. Kaç kere dedim beni itekleme diye. Yok yani anlamıyor. :KK11:
Konu sahibinin eşi de gürültü yapma dedikçe anahtarını unutuyor, dolap kapağı çarpıyormuş. Yav insan şunları yapmayabilir yani. Azıcık dikkat etse ölmez.
Bu arada benim de uykum bölünürse hemen uyuyamam. Çok nadir bir olay olduğunu sanmıyorum, birçok insanda olabilir yani.

Konuya yazmadım ama benim de uykum çok problemli. Günde 5-6 saat uyuyorum maksimum o da yarım yamalak. 2’de yatar 7’de eşimle birlikte kalkarım genelde. Kalkmışken o hazırlanırken bir taraftan bi sandviç yaparım ona iş yerinde yesin diye. Sohbet ederiz, kediyle oynarız sonra uğurlar kendi işime gücüme bakarım. O beş saatlik uykuyu da yanımda gece boyunca gıcırdayan bir adamla uyuyorum. Ama adamı seviyorum işte, batmıyor. Gıcırdamasından rahatsız olmamdan çok dişlerine verdiği zarar konusunda endişeleniyorum.
Gerçekten hepimizin çekilmez taraflari vardır benimkini biliyorum bazen heyheylerim geliyor. Yani bı şekilde ilişkide ortak nokta bulmak gerekiyor mükemmel değiliz çünkü tek gözü kapatmak tek gözü tıkamak gerektiğinde bu errrkektir boyun eğeceksin demek değil aslında sevgi varsa arada kusurlari kapatmak gerekiyor bazen ya da başka çözüm bulmak lazım

Valla Papatya Hanım olay aslında uyku falan da değil. Uyarıyı sallamamak. Benim başımda da var bir tane oradan biliyorum. Kardeşim dokunarak sever, ama eli çok ağırdır. Ben de minyonum, onun dokunuşu beni tutmasam yere savuruyor. Kaç kere dedim beni itekleme diye. Yok yani anlamıyor. :KK11:
Konu sahibinin eşi de gürültü yapma dedikçe anahtarını unutuyor, dolap kapağı çarpıyormuş. Yav insan şunları yapmayabilir yani. Azıcık dikkat etse ölmez.
Bu arada benim de uykum bölünürse hemen uyuyamam. Çok nadir bir olay olduğunu sanmıyorum, birçok insanda olabilir yani.
Tabi ki daha dikkatli kapatsın kapağı anahtarıni unutmasın ama şu var bu adam her gün anahtarıni unutmaz alarm da mecbur çalıyor şimdi ben kardesimle yaşarken o erken kalkıyorsa o okula gidene kadar uyanık oluyordum evlendik şimdi bir aydır işsizim eşim gidene kadar uyanigim çünkü bende biri hareket ederken asla uyuyamam bu durumu kabullenemiyorsa en güzeli bı uyku terapisi almak veya kulak tıkacı çünkü bunun çözümü malesef yok . Ben hayatimda bulamadım bazı insanlar vardır davul calsa uyanmaz ama işte o da şans 😅

Gerçekten hepimizin çekilmez taraflari vardır benimkini biliyorum bazen heyheylerim geliyor. Yani bı şekilde ilişkide ortak nokta bulmak gerekiyor mükemmel değiliz çünkü tek gözü kapatmak tek gözü tıkamak gerektiğinde bu errrkektir boyun eğeceksin demek değil aslında sevgi varsa arada kusurlari kapatmak gerekiyor bazen ya da başka çözüm bulmak lazım
Mesela kişisel hijyen olayı benim kırmızı çizgim. Çok ciddiyim dişini fırçalamayan, uyarmama rağmen fırçalamayan adamla evli kalmam. Aşkından ölsem tolere edebileceğim bişey değil. Ama ne bileyim gece gürültü yapmış, çorabını yere atmış, anahtar almayıp kapıyı çalmış falan görmezden gelebileceğim şeyler. Ben de dağınığım mesela, üşengeç ve ağır hareket eden insanım, ev konusunda çok temiz titiz değilim. Bunlar da kocamı rahatsız ediyor ama görmezden gelebiliyor. Ama buram buram ter koksam onun kırmızı çizgisine basmış olurdum, o da benimle evli kalmazdı muhtemelen.

Yani tolere edilebilecek şeyler var, edilemeyecek şeyler var. Konu sahibi tolere edip edemeyeceğine karar vermeli ona göre aksiyon almalı sonuç olarak.

Mesela kişisel hijyen olayı benim kırmızı çizgim. Çok ciddiyim dişini fırçalamayan, uyarmama rağmen fırçalamayan adamla evli kalmam. Aşkından ölsem tolere edebileceğim bişey değil. Ama ne bileyim gece gürültü yapmış, çorabını yere atmış, anahtar almayıp kapıyı çalmış falan görmezden gelebileceğim şeyler. Ben de dağınığım mesela, üşengeç ve ağır hareket eden insanım, ev konusunda çok temiz titiz değilim. Bunlar da kocamı rahatsız ediyor ama görmezden gelebiliyor. Ama buram buram ter koksam onun kırmızı çizgisine basmış olurdum, o da benimle evli kalmazdı muhtemelen.

Yani tolere edilebilecek şeyler var, edilemeyecek şeyler var. Konu sahibi tolere edip edemeyeceğine karar vermeli ona göre aksiyon almalı sonuç olarak.
Buna kesinlikle katılıyorum yani herkesin kırmızı çizgisi farklıdır yani idare edilecek durum var edilmeyecek durum var. bende dış fircalamama durumunu idare edemem ayy😅
Çok fena bir durum gerçekten

Tabi ki daha dikkatli kapatsın kapağı anahtarıni unutmasın ama şu var bu adam her gün anahtarıni unutmaz alarm da mecbur çalıyor şimdi ben kardesimle yaşarken o erken kalkıyorsa o okula gidene kadar uyanık oluyordum evlendik şimdi bir aydır işsizim eşim gidene kadar uyanigim çünkü bende biri hareket ederken asla uyuyamam bu durumu kabullenemiyorsa en güzeli bı uyku terapisi almak veya kulak tıkacı çünkü bunun çözümü malesef yok . Ben hayatimda bulamadım bazı insanlar vardır davul calsa uyanmaz ama işte o da şans 😅
Ah Papatya Hanım ah... Her gün unutur, vallahi unutur. Var öyleleri. Hatta düzenli aralıklarla anahtar kaybeden de mevcut.
Dağınık, savruk insanlar var. Ben de çok toplu sayılmam. Ama başkasını rahatsız etmemeye çalışırım. Yapma deneni inadını yapmak gibi hareketlerim yok. Yapma ve hayırı cevap olarak kabul edeli çok oluyor yani. He he deyip geçiştirmem, yapma dediyse cidden istemiyordur ve tekrarlamam. Ha işime gelmiyorsa da ailemden biri değilse ilişkimi koparırım.

Ah Papatya Hanım ah... Her gün unutur, vallahi unutur. Var öyleleri. Hatta düzenli aralıklarla anahtar kaybeden de mevcut.
Dağınık, savruk insanlar var. Ben de çok toplu sayılmam. Ama başkasını rahatsız etmemeye çalışırım. Yapma deneni inadını yapmak gibi hareketlerim yok. Yapma ve hayırı cevap olarak kabul edeli çok oluyor yani. He he deyip geçiştirmem, yapma dediyse cidden istemiyordur ve tekrarlamam. Ha işime gelmiyorsa da ailemden biri değilse ilişkimi koparırım.
O işte o kadar kolay değil bence. Kendimden örnek vereyim yine, dedim ya dağınığım ve bu eşimi rahatsız ediyor. Mutfak masasında saç tokam, salonun ortasında yüz kremim olabilir. Bunlar günlerce ya da ben tekrar kullanana kadar koyduğum yerde kalabilir. Adam rahatsız oluyor, e ben olmuyorum. Bunun tartışmasını demeyeyim de konuşmasını çok yaptık. Ben o tokanın orda olduğunu bile farketmiyorum ki çoğu zaman. Farketsem alıp yerine koyayım da yok vallahi görmüyorum öyle bir seçici körlük 😂 rahatsız oluyorsan her şeyin yeri belli al yerine koy kocacım diyorum. Yani ben böyle bir insanım, bu saatten sonra değişemem, değişemiyorum da. Böyle kabullenecek ya da dediğim gibi kırmızı çizgisiyse hadi eyvallah diyecek. Mutfak masasındaki toka yüzünden ayrılan ilk çift oluruz 😂😂😂

Hanımefendi ben gece 1 buçukta veya sabah 5 te çocuğuna yemek yapan bir kadınım. Mesele uyanıp iş yapma meselesi mi yoksa her gün biri tarafından gereksiz yere uyandırılma meselesi mi sizce?
Eşinizin uyandırmasından da ziyade ana problemi düşüncesizliği ve siz de bu konuda yakınmakta haklısınız. Bu durum boşanmak için yeterli değil mi bilemem öznel yargılar bunlar. Ama sizde uyku bozukluğu var gibi. Uyku alışkanlıkları edindiğiniz dönem yaşanan bir travmadan, başka psikolojik rahatsızlıklar ve genetik yatkınlığa kadar her ihtimal mümkün. Hatta ben bu durumu istemeden oğlunuza da kodladığınızı düşündüm, bebekler ve çocuklar her şeyi hissederler. Çift terapisi deneseniz? İlaveten Sizin bireysel terapi almanız da iyi olabilir

Back