- 30 Aralık 2009
- 22.667
- 88.181
- 40
- Konu Sahibi ordinaryypersonn
Nalet olsun atom fiziğine deeee, profesörlüğe de....
Amme hizmeti ahahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nalet olsun atom fiziğine deeee, profesörlüğe de....
Amme hizmeti ahahaha
Kaçarak evlenmek demek aileye bir kenara atmak demek değil mi zaten?Çok kötü olan aileniz evlendikten sonra bir anda çok iyi mi oldular gidip çocuğunuzu baktirmaya çalışıyorsunuz ya?
14 yasinda sevgili yapıp adamın peşine düştüyseniz aile bu kızın okumaya niyeti yok diye kendilerince tedbir almaya çalışmış olmasınlar?
Çocuğuma çok iyiyim ilgiliyim diyorsunuz ama konuda çocuktan sürekli cins cins ve bu diye bahsediyorsunuz.
Allah yardımcınız olsun. Başak naletKız öyle deme benim eşim de başak burcu oğlum da başak burcu ama eşime başta dedim çok istiyorsan beğenmiyorsan kendi işini kendin yaparsın diye
Amin inşallah kaldım başaklar arasındaAllah yardımcınız olsun. Başak nalet
Bana başak deme de ne dersen de bacım ben de basagim. Aman amaan. Kadını gerçekten sevilir. Ama erkeği mi. Yollar yola kavuşur da onlar insana kavuşmazAmin inşallah kaldım başaklar arasında
Ya deme öyle ben çok bir şeyini görmedim başak burcunun yükseleni etkiliyordur belkiBana başak deme de ne dersen de bacım ben de basagim. Aman amaan. Kadını gerçekten sevilir. Ama erkeği mi. Yollar yola kavuşur da onlar insana kavuşmaz
Yükseleni de banaYa deme öyle ben çok bir şeyini görmedim başak burcunun yükseleni etkiliyordur belki
Yükselen yayYükseleni de bana
Yay iyidir' harikadırYükselen yay
Heee sen ondan yırttın yoksa var ya sana mayoz mitoz bölünme geçirtirdi. Öyle de uyuzlar. Öyle de sorunlu. Yay çok farklı basaktan. Gozunaydin o vakit oğlunun yükseleni neYükselen yay
Onunki de koç oğlum daha zor bir çocuk başak burcu takıntılarının çoğu var evet sanırım yay biraz dengelemişHeee sen ondan yırttın yoksa var ya sana mayoz mitoz bölünme geçirtirdi. Öyle de uyuzlar. Öyle de sorunlu. Yay çok farklı basaktan. Gozunaydin o vakit oğlunun yükseleni ne
Oğlunu alan kız hapı yuttu Nuri Alço 'ya rahmet okutur ama neyse ki koç burcundaki sevgi kirintisindan pay alabilir. Ama babasına göre umutsuz vaka başak olmak dramdirOnunki de koç oğlum daha zor bir çocuk başak burcu takıntılarının çoğu var evet sanırım yay biraz dengelemiş
Öyle mi diyorsun aslında oğlum çok duygusaldır bakalım zaman gösterecek artıkOğlunu alan kız hapı yuttu Nuri Alço 'ya rahmet okutur ama neyse ki koç burcundaki sevgi kirintisindan pay alabilir. Ama babasına göre umutsuz vaka başak olmak dramdir
Erkeğini tanimani tavsiye etmem. Kadınına rahmet okursun entrikayi severiz evet iş yerinde bana günah çukuru derler arkadaşlar dedikodu,entrika varsa oraya gider dinlerim ama çok iyi sir tutarız. Kimseye demeyiz. O yüzden sıkıntı yokBaşağin erkeğini tanimadım ama kadını ile tanışma gafletinde bulundum 7- 8 ay ev arkadaşlığı yapmışlığım var çok iyiydi' titizdi ama çok entrikacıydı ilk ev arkadaşlarının yanından resmen kovulmuştu hatır için ev arkadaşlığını kabul etmiştim.
Başaklar duygusaldir da işleri yolunda giderse çok mantıkcidir. Aldanma oğlunaÖyle mi diyorsun aslında oğlum çok duygusaldır bakalım zaman gösterecek artık
Burç konuşmak yasak mı öyleyse bilmiyordum kusura bakmayın lütfenYükseleniniz ban olmasın.