Eşim beni anneme attı

Çok kötü olan aileniz evlendikten sonra bir anda çok iyi mi oldular gidip çocuğunuzu baktirmaya çalışıyorsunuz ya?
14 yasinda sevgili yapıp adamın peşine düştüyseniz aile bu kızın okumaya niyeti yok diye kendilerince tedbir almaya çalışmış olmasınlar?
Çocuğuma çok iyiyim ilgiliyim diyorsunuz ama konuda çocuktan sürekli cins cins ve bu diye bahsediyorsunuz.
Kaçarak evlenmek demek aileye bir kenara atmak demek değil mi zaten?
Daha aileden ne beklentileri var ben onu anlamıyorum.
Kimseyi kınamıyorum kaçarak evlenmenin zorunluluk olduğu durumlar (ailenin başkasıyla evlenmeye zorlaması, akraba evliliğine zorlamak) var ama keyfi 18 yaşında kaçan kızı ailenin eve alması bir nimet

Heee sen ondan yırttın😅😅 yoksa var ya sana mayoz mitoz bölünme geçirtirdi. Öyle de uyuzlar. Öyle de sorunlu. Yay çok farklı basaktan. Gozunaydin o vakit😅 oğlunun yükseleni ne😅
Onunki de koç oğlum daha zor bir çocuk başak burcu takıntılarının çoğu var 🙈 evet sanırım yay biraz dengelemiş 😂😂

Onunki de koç oğlum daha zor bir çocuk başak burcu takıntılarının çoğu var 🙈 evet sanırım yay biraz dengelemiş 😂😂
Oğlunu alan kız hapı yuttu 😅😅 Nuri Alço 'ya rahmet okutur😅 ama neyse ki koç burcundaki sevgi kirintisindan pay alabilir. Ama babasına göre umutsuz vaka😅 başak olmak dramdir 😄

Başağin erkeğini tanimadım ama kadını ile tanışma gafletinde bulundum 7- 8 ay ev arkadaşlığı yapmışlığım var çok iyiydi' titizdi ama çok entrikacıydı 😅 ilk ev arkadaşlarının yanından resmen kovulmuştu hatır için ev arkadaşlığını kabul etmiştim.

Kendi öz çocuğuna durmayan cins demek ?
Evde hayvan mi besliyorsunuz hayırdır?
Siz karninizdakini doğurup bi tane daha yapin olur mu hizinizi almadan yapmaya devam edin çünkü burda kim ne derse desin anlamazsiniz, kocanıza donmek icin care arıyorsunuz halen 🤦🏻‍♀️
Kocada koca olsa hani bildiğin çocuk daha büyümemiş adam olamamış. İğrenç bir hayatiniz var ve halen ne yapabilirim diyorsunuz

Başağin erkeğini tanimadım ama kadını ile tanışma gafletinde bulundum 7- 8 ay ev arkadaşlığı yapmışlığım var çok iyiydi' titizdi ama çok entrikacıydı 😅 ilk ev arkadaşlarının yanından resmen kovulmuştu hatır için ev arkadaşlığını kabul etmiştim.
Erkeğini tanimani tavsiye etmem. Kadınına rahmet okursun😄😄😄 entrikayi severiz evet😄😄😄😄 iş yerinde bana günah çukuru derler arkadaşlar 🤣🤣🤣 dedikodu,entrika varsa oraya gider dinlerim🤣🤣 ama çok iyi sir tutarız. Kimseye demeyiz. O yüzden sıkıntı yok🤣

X