Seninki çok yeterli maşallah her yere yetişmiş. Senin ben o çocuğu almayacağına o kadar eminim ki. Senin ailen de cenazede falan değil olsa ilk konunda gidecem ama ailem de şimdi evinde değil derdin herşeyi anlattın çünkü. Sen hala adamın burnu sürtsün diye bekliyorsun. Sen istediğin gibi olayları kendine göre çevir, biz çoğunluk olarak senin niyetini anladık. İlk psikoloji ile öyle demişmiş. Sen bıraktıktan sonra da aynı şeyi yazdın be ne İlki ne sonu. Bi de burda millete ahkam kesiyor hala iki arka alınca. Napıyosun yap ister çocucuğun ister bırakma ister boşan ister boşanma ama burda milleti salak yerine koyup durma yeter ya. yazmayın kızlar ya bence kimsenin aklına ihtiyacı yok. Kendi aklı(!) kendine yetiyor.
Bende yazdıklarınıza katılıyorum.
Mantığı şuan zaten o da babası bakacak tabii elin kadınıyla aşk yaşıyor ben 2 çocukla zorluk yaşıycam o da hayatını yaşayamayacak mantığı var.
Olan her zaman çocuklara oluyor ben bu konuyu okudukça ve o çocuğu düşündükçe çok üzülüyorum.
Oğlumu sağlık sorunlarım nedeniyle 5 gün anneme bırakmak zorunda kalmıştık.
O hastanede yaşadıklarımı anlatamam burnuma kokusu geliyordu panik atak tanısı aldım bir de kendi hastalığımın üzerine.
Döndüğümde bana gelmedi anneme sarıldı
Eve gittik ertesi gün parla çıkarken annemi istedi ona anne demeye başlamıştı 3 yaşına yakındı.
Ya çocukların ne düşündüğünü iç dünyasında ne yaşadığını bilmek çok zor.
Ben artık bu konuya yorum yapmıycam bu son yorumum herkesin düşüncesi yüreği kalbi olaylara bakışı çok farklı.
Ama ben bırakmam o evde kalırım ama çocuğumu bırakmam çünkü ben çocuklarım olmadan yapamam aklım kalbim mantığım kabul etmiyor.
Sizin eşiniz içilen ilgili sorunlarınızda konu ne olursa olsun o çocukların suçu yok.
Çocukları kullanmaktan bir vazgeçin..