- 19 Mayıs 2022
- 334
- -33
- 30
Demekki eşiniz çok yetersizKedimi kocama bırakmam diyeceklerim bu kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demekki eşiniz çok yetersizKedimi kocama bırakmam diyeceklerim bu kadar
Defalarca açıkladım yine açıklayacağım bir anlık psikoloji ile evet öyle düşündüm sonradan pişman oldum çocuğumu yanıma alacağım araç olarak kullanmadım çocuğumu o benim evladım ben bir anneyim belki aldatılmış kadın olarak o an o kadar sağlıklı düşünemedim
Benim eşim de bakabilir çocuk bakımını üstlenebilir yani dediğim gibi ben yetimhaneye bırakmadığım çocuğumu terk etmedim babası ya babası ben annesi olduğum kadar o da babası
Eski konusu ile bu konu üzerinden çok az bir zaman geçti, orda yuvasını kurtarma derdindeydi, sonra bi de baktık apar topar çıkmış gitmiş küçük çocuğu alıp. Şu an çok sağlıklı kararlar almadığı kesin. Aldatılıyorum diyor elinde kanıt yok. Büyük çocuğu bırakmış gitmiş adama. Adam işinden olacak nerdeyse, nafakayı kimden alacak? Cebinde kuruş yok, anne baba şehir dışında, ev tamtakır ne hikmetse bi tarhana çorbası bile yok, elinde 5 aylık bebe ile kalmış ortada. Dava açıcam diyor , süt almaya bile parası yok , gidecek dava açacak . Eninde sonunda dönecek o eve napacak böyle, kaç gün sürecek?"Sabahına kalktım 5 aylık evladımı evden alıp gittim 3 yaşındaki oğlumu ona bıraktım ve gittim sakın beni yargılamayın neden bıraktın diye bırakmak istemedim ama bıraktım çünkü benim çocuklarım olduğu gibi onun da çocuklari
Adam hem beni aldatsın hem de ben çocukları alayım gideyim rahat mı etsin diye düşündüm" yazmış. Ben dediğin gibi algılamadım. Çocukların sorumluluğunu kocası yalnızca kendisine atsın istememiş. Kadın çocukları alıp evlerini adama bırakınca ödüllendirmiş gibi olmuyor mu? Al kurulu düzeninde biz hiç olmamışız gibi bekar hayatı sür demek gibi bir şey. Barışmak için kullandığını düşünmüyorum kesin boşanacagim yazdığı için.
Sizinki yeterlilikten ölecek zaten.Demekki eşiniz çok yetersiz
Bence barisÇok güzel yorum yapmışsınız adam aldatmış adamın iki tane çocuğu var ve ben nasıl babasina çocuğuma bırakırım tek sorun bu çünkü babası bakamaz babası yapamaz kadının hiç psikolojisi önemli değil o anki durumu hiç önemli degil tek sorun çocuğunun nasıl babasına bırakmış olmam bu hatları karıştırırken düşünecekti babası değil mi mecbur bakacak
Eski konusu ile bu konu üzerinden çok az bir zaman geçti, orda yuvasını kurtarma derdindeydi, sonra bi de baktık apar topar çıkmış gitmiş küçük çocuğu alıp. Şu an çok sağlıklı kararlar almadığı kesin. Aldatılıyorum diyor elinde kanıt yok. Büyük çocuğu bırakmış gitmiş adama. Adam işinden olacak nerdeyse, nafakayı kimden alacak? Cebinde kuruş yok, anne baba şehir dışında, ev tamtakır ne hikmetse bi tarhana çorbası bile yok, elinde 5 aylık bebe ile kalmış ortada. Dava açıcam diyor , süt almaya bile parası yok , gidecek dava açacak . Eninde sonunda dönecek o eve napacak böyle, kaç gün sürecek?
Ben de birakmam çünkü mutfak tezgahına çıkınca suratina mr.muscle sikiyoKedimi kocama bırakmam diyeceklerim bu kadar
Adam niye işinden oluyo, ben orayı kaçırdımEski konusu ile bu konu üzerinden çok az bir zaman geçti, orda yuvasını kurtarma derdindeydi, sonra bi de baktık apar topar çıkmış gitmiş küçük çocuğu alıp. Şu an çok sağlıklı kararlar almadığı kesin. Aldatılıyorum diyor elinde kanıt yok. Büyük çocuğu bırakmış gitmiş adama. Adam işinden olacak nerdeyse, nafakayı kimden alacak? Cebinde kuruş yok, anne baba şehir dışında, ev tamtakır ne hikmetse bi tarhana çorbası bile yok, elinde 5 aylık bebe ile kalmış ortada. Dava açıcam diyor , süt almaya bile parası yok , gidecek dava açacak . Eninde sonunda dönecek o eve napacak böyle, kaç gün sürecek?
Bu mesajı böyle anlamanız neyse kendi doğurduğunu bırakan birisi için çokda şaşırmadımDemekki eşiniz çok yetersiz
Bi de istese her yerden para bulur diyor . Tabi millet açtı kesenin ağzını, Topsom 'un kocası gelse de para versek diye bekliyor hey Allah'ım. Babası da taş taşıyıp bakacak zaten bu yaşında. Şöyle rahat olamadık .Siz eşinize ev tutturup, geçimimizi sağlamasının yollarını soruyordunuz, şimdi de işten çıkarsa çıksın, iş bulur diyorsunuz. Evet ortalıkta iş kaynıyor zaten.
E çocuk yanında olduğu için çalışamıyor.Adam niye işinden oluyo, ben orayı kaçırdım
Adam niye işinden oluyo, ben orayı kaçırdım
Ya kıyamam ona ya yapmasın öyle kimyasal su sıksın valla benim standartımda kedime bakamaz o yüzden kimseye bırakamam kedimiBen de birakmam çünkü mutfak tezgahına çıkınca suratina mr.muscle sikiyo
Eski konularını bilmiyorum bu konuda da 40 sayfa yazılmış o yüzden ilk mesaja göre yorum yaptım. Keşke adamı kovsaymış evden. Dediğin gibi belli ki sağlıklı düşünemiyor duygusallıktan. Ama bu durumda üstüne gidip suçlayıcı konuşunca insanlar daha çok ajite oluyorlar. Çocukların biri annede biri babada kalacaksa bile öncesinde uzun uzun düzgünce konuşmak gerek tabii. Aniden bırakıp gittiği ihtimalini düşünmek istemiyorum.Eski konusu ile bu konu üzerinden çok az bir zaman geçti, orda yuvasını kurtarma derdindeydi, sonra bi de baktık apar topar çıkmış gitmiş küçük çocuğu alıp. Şu an çok sağlıklı kararlar almadığı kesin. Aldatılıyorum diyor elinde kanıt yok. Büyük çocuğu bırakmış gitmiş adama. Adam işinden olacak nerdeyse, nafakayı kimden alacak? Cebinde kuruş yok, anne baba şehir dışında, ev tamtakır ne hikmetse bi tarhana çorbası bile yok, elinde 5 aylık bebe ile kalmış ortada. Dava açıcam diyor , süt almaya bile parası yok , gidecek dava açacak . Eninde sonunda dönecek o eve napacak böyle, kaç gün sürecek?
Ona tepki gösterilmiyor aslında ama konu sahibi neden bırakmak istediğini yazdığı için zamanında amacına tepki gösteriliyor olabilir o ayrı.Çocuğu babasına bırakmasına niye bu kadar tepki gösterilmiş sanki terk etmiş gibi? Çocuk sadece annenin sorumluluğu mu? Adam şiddet gösteren kriminal vs biri olsa anlayacağım da bir çocuk babasında da kalabilir.
Şu da sikiyo şerefsizYa kıyamam ona ya yapmasın öyle kimyasal su sıksın valla benim standartımda kedime bakamaz o yüzden kimseye bırakamam kedimi
Valla gayet kütt diye aniden çekip gitmiş. 2 gün var eski konu ile arada. Hayatı pek bir salaş yaşıyor .Eski konularını bilmiyorum bu konuda da 40 sayfa yazılmış o yüzden ilk mesaja göre yorum yaptım. Keşke adamı kovsaymış evden. Dediğin gibi belli ki sağlıklı düşünemiyor duygusallıktan. Ama bu durumda üstüne gidip suçlayıcı konuşunca insanlar daha çok ajite oluyorlar. Çocukların biri annede biri babada kalacaksa bile öncesinde uzun uzun düzgünce konuşmak gerek tabii. Aniden bırakıp gittiği ihtimalini düşünmek istemiyorum.
Eski konularını bilmiyorum bu konuda da 40 sayfa yazılmış o yüzden ilk mesaja göre yorum yaptım. Keşke adamı kovsaymış evden. Dediğin gibi belli ki sağlıklı düşünemiyor duygusallıktan. Ama bu durumda üstüne gidip suçlayıcı konuşunca insanlar daha çok ajite oluyorlar. Çocukların biri annede biri babada kalacaksa bile öncesinde uzun uzun düzgünce konuşmak gerek tabii. Aniden bırakıp gittiği ihtimalini düşünmek istemiyorum.