- 19 Mayıs 2022
- 334
- -33
- 11
- 31
Eşimle telefonla görüşüyorum çocuğumu görüntülü görüyorum zorla da olsa görüntülü görüyorumSiz çocuğunuzla telefonda da görüşmüyor musunuz yani? Eşinizin arayıp sormasın mi bekliyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşimle telefonla görüşüyorum çocuğumu görüntülü görüyorum zorla da olsa görüntülü görüyorumSiz çocuğunuzla telefonda da görüşmüyor musunuz yani? Eşinizin arayıp sormasın mi bekliyorsunuz?
Afferin size zorlayın bence görüntülü görmek için aslında gerek de yok babasında sonuçta.Eşimle telefonla görüşüyorum çocuğumu görüntülü görüyorum zorla da olsa görüntülü görüyorum
Seninki çok yeterli maşallah her yere yetişmiş. Senin ben o çocuğu almayacağına o kadar eminim ki. Senin ailen de cenazede falan değil olsa ilk konunda gidecem ama ailem de şimdi evinde değil derdin herşeyi anlattın çünkü. Sen hala adamın burnu sürtsün diye bekliyorsun. Sen istediğin gibi olayları kendine göre çevir, biz çoğunluk olarak senin niyetini anladık. İlk psikoloji ile öyle demişmiş. Sen bıraktıktan sonra da aynı şeyi yazdın be ne İlki ne sonu. Bi de burda millete ahkam kesiyor hala iki arka alınca. Napıyosun yap ister çocucuğun ister bırakma ister boşan ister boşanma ama burda milleti salak yerine koyup durma yeter ya. yazmayın kızlar ya bence kimsenin aklına ihtiyacı yok. Kendi aklı(!) kendine yetiyor.Demekki eşiniz çok yetersiz
Evet aldatılıyorum elimde kanıt yok apar topar evden çıktım sağlıklı düşünemedim biliyorum annemler şehir dışında gelecekler evde tarhana bile yok yazmışsın aslında bunu kesinlikle açıklamak istemiyorum ama annem ev işine giden babam da taksici bir adam annemlerin maddi durumu öyle çok da iyi değil zaten uzun bir süre şehir dışında kalmak zorunda kaldılar anneannemin rahatsızlığından dolayı özellikle dolaba boşalttılar anahtarı bana verdiler aradı eve git de bak diye herkesin maddi durumu iyi değil hadi durumu kötü olanlar boşanamıyor mu ne kadar yargılıyorsunuz farkında mısınız size herkesin hayatı farklı dedikçe üsteliyorsunuz aslında bunu hiç söylemek istemiyordum ama beni mecbur bırakıyorsunuzEski konusu ile bu konu üzerinden çok az bir zaman geçti, orda yuvasını kurtarma derdindeydi, sonra bi de baktık apar topar çıkmış gitmiş küçük çocuğu alıp. Şu an çok sağlıklı kararlar almadığı kesin. Aldatılıyorum diyor elinde kanıt yok. Büyük çocuğu bırakmış gitmiş adama. Adam işinden olacak nerdeyse, nafakayı kimden alacak? Cebinde kuruş yok, anne baba şehir dışında, ev tamtakır ne hikmetse bi tarhana çorbası bile yok, elinde 5 aylık bebe ile kalmış ortada. Dava açıcam diyor , süt almaya bile parası yok , gidecek dava açacak . Eninde sonunda dönecek o eve napacak böyle, kaç gün sürecek?
O zaman iyi geceler, ben yatıyorumSeninki çok yeterli maşallah her yere yetişmiş. Senin ben o çocuğu almayacağına o kadar eminim ki. Senin ailen de cenazede falan değil olsa ilk konunda gidecem ama ailem de şimdi evinde değil derdin herşeyi anlattın çünkü. Sen hala adamın burnu sürtsün diye bekliyorsun. Sen istediğin gibi olayları kendine göre çevir, biz çoğunluk olarak senin niyetini anladık. İlk psikoloji ile öyle demişmiş. Sen bıraktıktan sonra da aynı şeyi yazdın be ne İlki ne sonu. Bi de burda millete ahkam kesiyor hala iki arka alınca. Napıyosun yap ister çocucuğun ister bırakma ister boşan ister boşanma ama burda milleti salak yerine koyup durma yeter ya. yazmayın kızlar ya bence kimsenin aklına ihtiyacı yok. Kendi aklı(!) kendine yetiyor.
Üzüldüm beEvet aldatılıyorum elimde kanıt yok apar topar evden çıktım sağlıklı düşünemedim biliyorum annemler şehir dışında gelecekler evde tarhana bile yok yazmışsın aslında bunu kesinlikle açıklamak istemiyorum ama annem ev işine giden babam da taksici bir adam annemlerin maddi durumu öyle çok da iyi değil zaten uzun bir süre şehir dışında kalmak zorunda kaldılar anneannemin rahatsızlığından dolayı özellikle dolaba boşalttılar anahtarı bana verdiler aradı eve git de bak diye herkesin maddi durumu iyi değil hadi durumu kötü olanlar boşanamıyor mu ne kadar yargılıyorsunuz farkında mısınız size herkesin hayatı farklı dedikçe üsteliyorsunuz aslında bunu hiç söylemek istemiyordum ama beni mecbur bırakıyorsunuz
Eşimle telefonla görüşüyorum çocuğumu görüntülü görüyorum zorla da olsa görüntülü görüyorum
Malesef öyle, durumu kötü olanlar boşanamıyor. Mahkeme para , avukat para , yeni düzen kurmak , devam ettirmek, karnını doyurmak, çocukları yetiştirmek bunların hepsi para. Hayatı ne sanıyorsunuz siz?Evet aldatılıyorum elimde kanıt yok apar topar evden çıktım sağlıklı düşünemedim biliyorum annemler şehir dışında gelecekler evde tarhana bile yok yazmışsın aslında bunu kesinlikle açıklamak istemiyorum ama annem ev işine giden babam da taksici bir adam annemlerin maddi durumu öyle çok da iyi değil zaten uzun bir süre şehir dışında kalmak zorunda kaldılar anneannemin rahatsızlığından dolayı özellikle dolaba boşalttılar anahtarı bana verdiler aradı eve git de bak diye herkesin maddi durumu iyi değil hadi durumu kötü olanlar boşanamıyor mu ne kadar yargılıyorsunuz farkında mısınız size herkesin hayatı farklı dedikçe üsteliyorsunuz aslında bunu hiç söylemek istemiyordum ama beni mecbur bırakıyorsunuz
Evet aldatılıyorum elimde kanıt yok apar topar evden çıktım sağlıklı düşünemedim biliyorum annemler şehir dışında gelecekler evde tarhana bile yok yazmışsın aslında bunu kesinlikle açıklamak istemiyorum ama annem ev işine giden babam da taksici bir adam annemlerin maddi durumu öyle çok da iyi değil zaten uzun bir süre şehir dışında kalmak zorunda kaldılar anneannemin rahatsızlığından dolayı özellikle dolaba boşalttılar anahtarı bana verdiler aradı eve git de bak diye herkesin maddi durumu iyi değil hadi durumu kötü olanlar boşanamıyor mu ne kadar yargılıyorsunuz farkında mısınız size herkesin hayatı farklı dedikçe üsteliyorsunuz aslında bunu hiç söylemek istemiyordum ama beni mecbur bırakıyorsunuz
Parası yok, aldatiliyo, 3 yaşında ki çocuğu bırakıp, 5 aylığı alıp annesine gitmiş, orda da aç yasiyo su an.Biriniz hayrına 40 sayfanın özetini verebilir mi?
dr_yad E Esila09 Katibin Ruhu benzer şeyler dediğiniz için hepinize birden yazmak istedim. Hak verdim yazdıklarınıza konuya benden daha hakimmişsiniz. Aniden bırakıp gitti gibi düşün(e)memiştim. Tabi ki baba da mesul ama böyle habersizce değil. Zaten çocuğa da durumu çok iyi açıklamak alıştırmak gerekir öncesinde.
Her şey buzdolabında mı?Evet aldatılıyorum elimde kanıt yok apar topar evden çıktım sağlıklı düşünemedim biliyorum annemler şehir dışında gelecekler evde tarhana bile yok yazmışsın aslında bunu kesinlikle açıklamak istemiyorum ama annem ev işine giden babam da taksici bir adam annemlerin maddi durumu öyle çok da iyi değil zaten uzun bir süre şehir dışında kalmak zorunda kaldılar anneannemin rahatsızlığından dolayı özellikle dolaba boşalttılar anahtarı bana verdiler aradı eve git de bak diye herkesin maddi durumu iyi değil hadi durumu kötü olanlar boşanamıyor mu ne kadar yargılıyorsunuz farkında mısınız size herkesin hayatı farklı dedikçe üsteliyorsunuz aslında bunu hiç söylemek istemiyordum ama beni mecbur bırakıyorsunuz
Parası yok, aldatiliyo, 3 yaşında ki çocuğu bırakıp, 5 aylığı alıp annesine gitmiş, orda da aç yasiyo su an.
Ya öleyim ozamn ben barodan avukat bakıyorum bundan sonraki hayatım nasıl olur bilmemMalesef öyle, durumu kötü olanlar boşanamıyor. Mahkeme para , avukat para , yeni düzen kurmak , devam ettirmek, karnını doyurmak, çocukları yetiştirmek bunların hepsi para. Hayatı ne sanıyorsunuz siz?
Ben sarhoşum bu kadar yazabildimİlk haliyle duruyor konu yani, ekleme, gelişme yok?
O halde polemikler yaşandı bol bol, okumaya da nasıl üşeniyorum..
Birkaç güne ne kadar çok şey sığdırmışsınız maşallah size. Yine de siz siz olun blöfün ucunu çok kaçırmayın, kazara boşanıverirsiniz.Ya öleyim ozamn ben barodan avukat bakıyorum bundan sonraki hayatım nasıl olur bilmem
Ben sarhoşum bu kadar yazabildim